Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

U Paradiso dolazi jedna deblja nekulturna plavuša sa svojim jebačem. Zauzmu vodeni krevet koji ne koriste nego samo drže stvari na njemu a cijelo vrijeme se vani sunčaju. U hamamu se mažu kremom i ne operu iza sebe već sve ostave prljavo. To je za sve nas a ne samo za tvoje sebično dupe… i da kad se prcate u bazenu svi znaju što radite jel pravite valove. Aj malo kulture.

Volila bi znam kako ti je

“Volila bi…” a tebe pa že dolgo nihče ni dobro nategnil, da si tako sitna? Pojdi do savna mojstra, povej da so vodne postelje rezervirane, kljub temu, da ne smejo biti pa ti bo rešil zadevo. Če si pa favš ko se dva dajeta dol v bazenu…pa povej…bomo zrihtal. 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Bi volila Volila bi…, 23.03.2023 ob 12:02

“Volila bi…” a tebe pa že dolgo nihče ni dobro nategnil, da si tako sitna? Pojdi do savna mojstra, povej da so vodne postelje rezervirane, kljub temu, da ne smejo biti pa ti bo rešil zadevo. Če si pa favš ko se dva dajeta dol v bazenu…pa povej…bomo zrihtal. 😉

I tebe od “prljava, nekulturna i bahata” najviše zaboli “debela”!!!

Ne želim se kupati dok okolo pliva nečija sperma. Pitanje je jel su se otuširali ili su onako prljavi znojni ušli u bazen.

Nisam čistunka, ali barem poštujem osnovna pravila ponašanja i higijene.

Par 40+ oba sportnih postav isceva posameznika ali par (bodi sportne postave), za druzenje v savni – rimske terme ponedeljek 27.3. – vecerne ure

To drži teoretično. Potem pa grem z ženo v Orhidelijo in je takih tipov en kup. In na vodnih postlah ni enega, ki si ga ne bi drkal in prav nadležno zijal v ženo. Čez zavese tako, da jih odgrnejo. Vsako minuto gre nekdo mimo, isti moški po 5 X hodijo gledat, če je “prosto”. Eni malodane tekajo okoli po savnah itd itd.

Ni mi jasno zakaj vsaj 1 X na mesec v Orhideliji ne naredijo večer za pare. Zadeva rešena.

Tu pa so vsi svetinje in se čudijo…

Netko sutra u Paradisu? Par smo.

hardswing, 26.03.2023 ob 22:21

Netko sutra u Paradisu? Par smo.

kada sutra, u ko je vrijeme I kakvi ste…. 😀

Zdravo sem mlada mamica ki si želi divji seks kjer koli sama zahajam v shu garden večkrat in želim si še več avantur lahko se dogovorimo da se kje dobimo in uživamo.

Hahahah….Moški ste res naivni.

možda neka dama ili par u četvrtak 30.03. u Olimiji?

ako ste za upoznavanje javite se

[email protected]

Jutri Rimske terme od odprtja, mogoče kakšna damica ali par za spoznavanje, pogovor, igranje…. 😀

Bi šel kdo jutri v paradiso javite

Natalija 40, 27.03.2023 ob 21:23

Bi šel kdo jutri v paradiso javite

Jaz grem v četrtek ob 12.00, če si za, se dobiva na vodni postelji 😀

za vikend je slaba napoved in mam namen it v soboto v savne, lahko pridem v Paradiso, pa se spoznava 😉

piši na:  [email protected]

Natalija 40, jutri paradizo dopoldan 😀

Zanima me če je keri junak ki bi šel v sun garden lahko vas je več jaz razmišljam al bi šla v petek ali nedelijo

a bo kdo danes Oaza paradizo za druženje,…..prideva ze dopoldan…:)

Natalija 40, lahko greva skupaj, častim karto 🙂

Atletske postave, 176 cm, 75kg, 20cm trd napet kurac z polnimi jajci, zelo simpatičen in urejen. 30 let.

JoeBlack prideš jutri v sežano ali v nedeljo se že veselim

Sam ne grem, lahko pa greva skupaj in jaz plačam karto.

Sam ne grem, lahko pa greva skupaj in jaz plačam karto.

Si za?

Jaz grem se vidiva

Se ne vidiva, sam ne grem 🙂

Jutri mogoce kaksen par v Orhideliji za opazovanje?

New Report

Close