Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Bo kdo 02.04. v primusu?

tukaj

ste takšni ko

da igrate

pokemon go

za male otroke

Ahahhahaahhaa

Pride kdo danes v atlantis,malo rajcanja

Paradiso utorak ili srijeda? Obdareni. Par smo.

hardswing treba mi opis vas dvojce da budem znao koji ste

8.4 ali 9.4 bova v laškem v savni. Mlad chuby parček 24 in 25 let sma za druženje v savni rajcanje mogoče pa še kaj več. Najbolj naju mika par 🙈

Oj. Prideva v Lasko 8.4. Par 50 vitiate sportna oba% ona blond on temen% okoli 12h

Odgovor na objavo uporabnika
hardswing, 02.04.2023 ob 18:04

Paradiso utorak ili srijeda? Obdareni. Par smo.

dolazite danas u 12.00…kakvi ste, da se pronademo…:)

Je kaka luštna, ki bi želela gledat tipa, kako se pred njo igra in drka trd kurac?

Najprej strogo anonimno, brez pogovorov in uveture. Se zmeniva v katerem wellnessu in približen čas/opis…sex in podobno me ne zanima, me pa rajca, da si ga zdrkam pred neko neznanko.

Mlad športen tip, zelo simpatičen

Pozdravljena,

sem iz Ljubljane, letnik 84, sem visok in vitke postave, imam modre oči, iščem žensko mlajšo ali starejšo vseeno, najraje fuk frendico ni obvezno ampak zgolj želja.. pomembno mi je zdravje, varnost, urejenost in diskretnost, zato bi najraje našel eno, ki bi se zabavala igrala z mano na daljši rok. Tvoj karakter mi je bolj pomemben od izgleda. Rad tudi prisluhnem tako da, ti povej kdo si in kaj si želiš..
Sem urejen, zabaven, pohoten, prijazen, zdrav, komunikativen, diskreten.
Za več info. piši na moj mail ali na Hangouts:  [email protected]  nebo ti žal!
Gor na mailu, če želiš ti lahko pošljem mogoče nekaj mojih slik npr. mojega orodja z dokazom.. Odprt sem za vse..!
Lahko pa se samo spoznava in spijeva kavo.., ti pa presodiš ali nadaljujeva ali pa ne..?

Lp

Do kdaj pa bosta v Laškem? Do konca?

A gre kakšen par ali posameznica jutri v petek 7.4.2023 v kakšno savno? Laško, Rimske, Orhidelia? Bi se malo poigrali…

Dolazi li netko sutra u wellness orhidelia u podčetrtek? Tražim zanimljiv par ili solo ženu.

Možete mi se javiti na mail [email protected]

je katera v Atlantisu danes v savni? 🤤😊

Ojli. Jest pogrešam devete samo ta na turiste, da smo nagi in brez brisač.. Si damo duška.. En s tvojo ženo. Ti lohk z menoj..

Kaj praviš..

Bo katera ali par za vikend v sun garden,nisem še bil zato bi probal nekaj novega… 😉

Rok225

Mi gremo javi se

Ani93, 11.04.2023 ob 10:44

Rok225

Mi gremo javi se

daj email 😉

Je katera v soboto dopoldan da bi šla z mano v savno. Ni važno kam. Od celja do Ljubljane.

Lp

[email protected]

Anonimno 7178, 11.04.2023 ob 12:19

daj email 😉

Kok vas je in ker dan grete?

Zdravo v pon par ali posameznica ob 12 uri savna atlantis,

[email protected]

Jutri sem v Zrečah, če je katera za igro se javi

Bo danes katera v Rimskih?

Kakav par danas u Orhideliji za međusobno promatranje?

New Report

Close