Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Katera za druženje danes v paradisotu v Dobovi? Od 16:30h naprej?

Mi smo od 20h u Orhideliji

Jutri, 15.4. bomo v tuhlju iza 3 ure. ima gdo za zabavo?

Danes kateri par v sauni tuhelj za opazovanje druzenje

Bom tam sem za zabavo

Mi bomo, javi se na Kik, preimek: Ttsauna99

zgpar

Vec smo bili ranije ušli pa nismo vidjeli poruku. Drugi put mozda :).

Pridem. Sama. Potrebna. Upam da prideš bova na vodni postli… Čakam na orgazem..

Odgovor na objavo uporabnika
Vesna116, 15.04.2023 ob 12:20

Pridem. Sama. Potrebna. Upam da prideš bova na vodni postli… Čakam na orgazem..

23+cm v katerem delu sl in katera savna

V eni ki ni vroče da me ne zakuha.. Ker po orgazmu sem ful vroča.. In mi paše če he polizana. Mmm

A te ni motilo, če bi kdo gkedal. Mene to rajca.

Parna in vodne pojsle

Z ženo bi šla v savno pa nevam kam Atlantis ali paradiso da je kaj akcije

Vesna116, 15.04.2023 ob 14:45

V eni ki ni vroče da me ne zakuha.. Ker po orgazmu sem ful vroča.. In mi paše če he polizana. Mmm

A te ni motilo, če bi kdo gkedal. Mene to rajca.

a si v dobovi ???

Vesna116, 15.04.2023 ob 15:09

a si v dobovi ???

a si v paradiso pa kako te prepoznam?

a bi prosim se upisala da te prepoznam saj kakšne lase imaš ali.kakšen tatoo jaz bom opazen ko.si bom rjuhu skoz popravljal pa imel bom nekaj na njemu in bo vidno

Vesna116, 15.04.2023 ob 15:33

a bi prosim se upisala da te prepoznam saj kakšne lase imaš ali.kakšen tatoo jaz bom opazen ko.si bom rjuhu skoz popravljal pa imel bom nekaj na njemu in bo vidno

če bo desna postelja vodna prazna ali čisto na levi to sm jz majco.imam na levi crno majco pa ma desni roki bom imel zapestnico

Bo kera danes v savne Atlantis ali paradiso lahko tudi par za opazovanje ali druzenje

Jutri sem v Rimskih v savni okoli popoldneva. Če bi se katera poigrala, naj se javi.

danes ,paradizo po 18.00 kakšen par ali posameznica za poigrat …. v štiri ali solo…. 🙂

Prepozno sem opazil, mogoče naslednjič.

Par ili zena danas od 12h u paradisu?

Od 27. do 29. aprila sva v Termah Olimia. Želiva spoznati par za druženje, savnanje, fkk kopanje. Druženje popestrimo v hotelski sobi, ob najboljšem vinu, med rjuhami. On – 38 let, srednje postave, 187 cm, urejen. Ona – 42 let, vitke športne postave, urejena. Prosim, če se nama zainteresirani pari javijo na [email protected]. Pišite prosim samo resni!

Danas kdo v olimiah?

Kje bi se lahko dobili v dopoldanskem času da se malo podružimo in imamo fino ker popoldan ne morem ideje prosim napišite rabila bi že ta četrtek in petek. Če bi bil kdo za se dobimo samo kje???

Ma mogoce kaki par ali dama za druženje v termah ptuj?

Mogoce i staresi za mlajseg, 29 let mam 🙂

New Report

Close