Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Osebno nislim, da nekdo pod različnimi nicki vleče moške za nos.  Ti pol optimistično obiskujejo savne le zaradi “opazovanja”. Mislim, da gre za prikrito oglaševanje oz reklamiranje določenih savn. Najde se kakšen par, da se mal stisne oz mucka. Ni pa to zdaj v takem obsegu,kot jih večina misli.

Včasih kakšna gospa manj diskretno prekriža noge v savni  ali pa se diskretno spogleduje. Taka indirektna pozornost godi. Ne sme pa to biti razlog, da se zasleduje in lovi po savni.

Odgovor na objavo uporabnika
miguel, 27.04.2023 ob 14:35

Osebno nislim, da nekdo pod različnimi nicki vleče moške za nos.  Ti pol optimistično obiskujejo savne le zaradi “opazovanja”. Mislim, da gre za prikrito oglaševanje oz reklamiranje določenih savn. Najde se kakšen par, da se mal stisne oz mucka. Ni pa to zdaj v takem obsegu,kot jih večina misli.

Včasih kakšna gospa manj diskretno prekriža noge v savni  ali pa se diskretno spogleduje. Taka indirektna pozornost godi. Ne sme pa to biti razlog, da se zasleduje in lovi po savni.

se strinjam z teboj popolnoma

Danes, jutri ali v soboto sva v Termah Olimia. A je kakšen par, da se spoznamo? ☺️

A bi še kdo delil kakšne svoje vroče izkušnje iz savne?

Jaz sem enkrat odkorakala iz savne v Atlantisu, ko se je tip začel božat, zdej mi je pa žal 😊 vsaj mal bi si jo lahko božala…

Peanut butter, 28.04.2023 ob 10:40

A bi še kdo delil kakšne svoje vroče izkušnje iz savne?

Jaz sem enkrat odkorakala iz savne v Atlantisu, ko se je tip začel božat, zdej mi je pa žal 😊 vsaj mal bi si jo lahko božala…

se strinjam z teboj dajma se spoznati

punce če ste resne dajmo se spoznat pa je 🍆🥵

Vesna…je dec…ne nasedajte

Sorry, da tko muslus…

To kar je pid mojim imenom nisem hest pisala.

Nekdo izkorišča profile. Pazite nase.

JoeBlack, js te bom z veseljem gledala pa si jo mal božala zraven, tko da boš vidu, kako se cedi iz nje…

Peanut butter, 29.04.2023 ob 13:09

JoeBlack, js te bom z veseljem gledala pa si jo mal božala zraven, tko da boš vidu, kako se cedi iz nje…

Kdaj prideš v paradizo 😀, bi te z veseljem gledal….

Kter par danes v tuheljskih sauna za opazovanje

Nedavni obisk v savni. Ne bom napisal imena savne, da ne bo povecan obisk moskih gledalcev (sprehajalcev). Bil sem dokaj zgodaj v savni in ni bilo guzve. Zgodaj popoldne so se pocasi nabirali obiskovalci. Da ne zavzamem prevec prostora v savni, sem sedel. Sedel sem na najvisji “polici”. Glavo sem podprl z rokama in zamisljeno gledal v tla. Vrata so se odpirala in zapirala. Nisem takoj stegoval glave in gledal kdo pride notri. Vrata so se odprla, po pogovoru sem slišal, da sta slovenca. Po nekaj minutah pogledam na pesceno uro. Seveda nisem mogel, da ne opazim para,ki je prisel v savno. Zena je izbrala prvo stopnico, moz pa eno visjo. Lezala hrbtno na brisati, ter imela dodatno brisaco za pokriti trup. Hitro sem umaknil pogled iz nje, da ne gledam kot telicek. Glavo sem podprl z rokama, ter gledal v tla. Cez nekaj casa spet pogledam na uro. Bilo je ze proti koncu 15 min savnanja. Me je pa pocakal zanimiv prizor. Dama je odkrila eno dojko, ter pokazala prekrasno lepo urejeno francosko depilacijo (irokezo). Nisem mogel verjeti. Bili smo sami trije v savni. Jaz pa nasproti dame, ki me “drazi”. Moz je zaspal, ter obasno zasmrcal. Dama je bila prekrasna. Pretok krvi se je povecal po mojem telesu. Se posebaj v mojega korenjaka. V trenutku je otrdel. Globoko sem vdihnil, se drzal za glavo in nasmehnil. Sprejel sem igrico. Noge sem rahlo razsiril, ter odkril brisaco, da je videla mojega korenjaka. Videl sem, da je strmela v njega. Moz je na sreco spal, ter ga ne bi zbudila niti granata. Jaz pa sem desno nogo se bolj “odprl”. Da je imela se boljsi pogled. Odkrila je cel zgornji del trupa, ter noge “odprla” da sem uzival v metuljcku. Bradavicke so bile zelo lepe in trde. Srce mi je mocno razbijalo, da sem se celo ustrasil. Upal sem le,da kdo ne preseneti s prihodom v savno. Nisem umaknil pogleda iz dame. Nisem gledal, ampak buljil kot osel, ter uzival v pogledu. Gospa je tudi uzivala v pogledu, saj je rahlo grizljala ustnice, ter stiskala noge in jih sirila, ter se zvijala v trupu.

Moza je zbudilo lastno smrcanje. Hitro sem se pokril s brisaco, ter dal noge skupaj. Pravtako se je gospa pokrila nazaj. Se nekaj minut sem bil v savni, gledal v tla, ter upal, da se cimprej spusti. Da grem ven. Cas savnanja je potekel, amapak sem z uzitkom podaljsal.

Preostanek savnanja je potekal tako,da sem upal da se srecam se kerkrat v savni. Nisem bil lovec, ampak sem se spontano prepustil savnanju naprej.

Proti zakljucku savnanja sva se srecala s gospo v isti savni. Lezal sem v savni na hrbtu. Nato sta prisla dva mozakarja. Cez nekaj minut se sama gospa. Mozakarja sta se usedla nasproti mene – vzporedno. Gospa pa poleg mojih nog….

ali je kak par za akcijo jutri v savni?

Katera danes ob 12 za savno v Atlantisu

Kateri par v termah Tuhelj za opazovanje 22.5 in 23.5.

V sredo 10.5 bom šla v terme paradiso pride kdo me s kremo namazat

Ajde pridem, opiši se😜

Katarina 1985 pridi raje v atlantis

Katarina 1985, 07.05.2023 ob 23:27

V sredo 10.5 bom šla v terme paradiso pride kdo me s kremo namazat

Kako te prepoznam, kakšno kremo boš imela pri sebi… a prideš že ob 12.00 😃

To bo spet lovcev in sprehajalcev v sredo. Ne bo me v sredo v Dobovi. Dobro vleces fante za nos hehehe.

Kakšna punca danes v Atlantisu v savni? 😉

A je kdo v Paradisu?

Katarina 1985,

bravo, dobr si cepila bikce… so tekal po paradizo od savne do savne samo tebe ni bilo da bi te kdo namazal…..

Sva se z mojo spraševala če je danes F1 v savnah 😆😆😆😆

Bedaki da jim ni para 🥴🥴🥴

Bikci tekal po paši in iskali Katarino, da jo namazejo s kremo.

Kljub temu, da je bil dezeven dan.

Sam sem bil v torek v Oazi. Bilo je super. Ni bilo guzve, le nekaj parckov. Soncek sijal.

Katera ali mlad par atlantis danes

New Report

Close