Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

A JE KATERA DAMA ALI PAR ALI DEKLE RESNA TUKAJ ZA RESNO STVAR IN NE SAMO ZA PISANJE ALI NAKLADANJE????

Midva z mojo planirava iti v savno samo nevem katero predlagate. Imava rada kakšen par ali pa posameznik ženska, moški. Sva drugače svingarja tako da sva odprta za vse . Predlagajte kam v savno in da se lahko malo pozabavamo.

Odgovor na objavo uporabnika
Zohan, 13.05.2023 ob 14:45

Midva z mojo planirava iti v savno samo nevem katero predlagate. Imava rada kakšen par ali pa posameznik ženska, moški. Sva drugače svingarja tako da sva odprta za vse . Predlagajte kam v savno in da se lahko malo pozabavamo.

paradiso savne so cool pa atlatnis

Atlantis je top pišita na [email protected] in se dogovorimo

Ja dolazim 15.05..šteta

Danes greva s ženo v paradiso, če no kakšen par se lahko v sauni malo spogledujeva in….

opis ce bo kaksen par…

Bo kdo danes v olimljah v orhideliji  za kaksen rajc v saunah

Opa

kdo za opazovanje savna v rimskih

Zohan, 25.5 savna atlantis, se morda kakšen par ali posameznica pridruži

Jaz sem v Rimskih 22.5 in 23.5 .

Netko obdaren za par, ponedjeljak ili utorak Paradiso?

hardswing ….ponedeljak u 12,00…..može, kakva je ona, da ne trebam tražiti predugo…..

Kak par za skupen dopust v fkk kampu?

kakšna mucika za razvajanje v Strunjanu?

Nesto o tebi?
ona sisata crnka

Miki kje v Strunjanu napisi na [email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
Par 505, 16.05.2023 ob 16:13

kdo za opazovanje savna v rimskih

22. in 23.5?

Ne sva bla tisti dan ko sva napisala

v petek zvečer, okol 21.00 pod tušem pri bio savni stokanje….nc grem pogledat in sex frenda se trudita…. stojim zraven ju gledam in v tistem trenutku ko ratujem trd me ona potegne k sebi in ko jo on nate pava zadaj ga ona vleče po ustih… no vmes opazim dve dami, bogati takih joskov že dolgo nisem videl, kako si mencata svoji mucki…. no ves napalen sem se nekako odločil za savno, grem notr in dobim prvo pikico na po pasje…. in kmalu pride notr tudi par izpod tuša in v zadovoljstvo ni bila nobena prikrajšana sexa… no ker so bile savne prazne se ni nobeden obremenjeval da bi kdo vletel…..ko smo končal je en par se na vodnih posteljah porival, no in nam pustil opazovati…… če bi se kdaj to klapo srečal, z veseljem ponovim…..takega ssexa pa že dolgo nisem doživel…. 😃

dame danes atlantis od 16 maprej

Spet bo sprehajalcev v savni, saj bodo verjeli lovskim zgodbicam.

Najbrz napisejo objave tu gor, zaposleni savn.

A danes kaksen obdarjen moski v orhideliji za malo opazovanja z mojo?

Pozdravljeni, je danes kdo v Rimskih?

ja.

New Report

Close