Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

danes dopoldan kdo v paradizu……

Odgovor na objavo uporabnika
par15252, 23.05.2023 ob 17:03

ja.

Svs bila,se nismo srečali.

mutu79, 24.05.2023 ob 15:20

Svs bila,se nismo srečali.

mislim , da smo se ,….. kakšna je gospa, kakšna barva las, napiši pa ti povem…. 🙂

mark77273, 21.05.2023 ob 21:25
    v petek zvečer, okol 21.00 pod tušem pri bio savni stokanje….nc grem pogledat in sex frenda se trudita…. stojim zraven ju gledam in v tistem trenutku ko ratujem trd me ona potegne k sebi in ko jo on nate pava zadaj ga ona vleče po ustih… no vmes opazim dve dami, bogati takih joskov že dolgo nisem videl, kako si mencata svoji mucki…. no ves napalen sem se nekako odločil za savno, grem notr in dobim prvo pikico na po pasje…. in kmalu pride notr tudi par izpod tuša in v zadovoljstvo ni bila nobena prikrajšana sexa… no ker so bile savne prazne se ni nobeden obremenjeval da bi kdo vletel…..ko smo končal je en par se na vodnih posteljah porival, no in nam pustil opazovati…… če bi se kdaj to klapo srečal, z veseljem ponovim…..takega ssexa pa že dolgo nisem doživel…. 😃

Tu je en jasen primer nakladanja, ker so na vodnih posteljah take ogromne kamere in nihče ne natepava nobenega več. 🙂

Anonimno 1784, 25.05.2023 ob 10:56

Tu je en jasen primer nakladanja, ker so na vodnih posteljah take ogromne kamere in nihče ne natepava nobenega več. 🙂

no A veš da nakladaš ti,ker če bi kamere bile bi že zaprli,se en osamljen primerek tekača,ki se ni nič dobil….sicer pa če si luč za kamero zamenjal je pa tvoj problem…😁😁😁

čnče morem mimo tvojega zapisa,samo če so kamere pa, da naju z mojo včeraj ni nihče od zaposlenih maltretiral ali ven vrgu…..res čudno ,pa sva z żeno se 2krat na polno prtisnla…..moram naslednic gospo redarko vprašat kje so kamere ,da se ne bom izpostavljal….😍

mark77179, 24.05.2023 ob 17:49

mislim , da smo se ,….. kakšna je gospa, kakšna barva las, napiši pa ti povem…. 🙂

Si bil sam,je bila tvoja z mano v bazenu?

mutu79, 25.05.2023 ob 14:29

Si bil sam,je bila tvoja z mano v bazenu?

kaj ti misliš Mutu79 😃

Kak par ali ona naslednji teden za savnanje na obali?

Najel sem privat wellness center me katera za?

Kak par ali dve punci za opazovanje v Olimju

Severino, 29.05.2023 ob 22:40

Kak par ali dve punci za opazovanje v Olimju

Optimist

Kdo danes v savnah atlantis?

Kaksen par ali ona v termah ptuj, zaj pridem tja.

the 10 I am in for everything

hej hej,jutri paradizo Dobova kakšen par ali ona za klepetanje,gledanje,razvajanje….mutu 79 prideš….😃 od 12.00 naprej….

Javite se T iz Novigrada broj sam izgubio..pozzz

danes je bil vroč tip v atlantisu s trd kur ves čas. Kar naprej ga je poskušal skriti

Danas možda netko u Tuhelj

Mačka jum, 15.06.2023 ob 19:46

danes je bil vroč tip v atlantisu s trd kur ves čas. Kar naprej ga je poskušal skriti

to sem bil jaz

javi mi se v zasebna sporočila

luca88, 18.06.2023 ob 15:17

javi mi se v zasebna sporočila

How ?

text me

Ne najdem, kako ti poslati direktno sporočilo!

Mačka jum, 19.06.2023 ob 11:55

Ne najdem, kako ti poslati direktno sporočilo!

a imas

SpicyMatch mogoče?

New Report

Close