Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

A je kakšen par, ki si želi popestrit večer s parom v sauni…

Mlajši svetlolas športnik, bom v torek 25.7. od 16:00 dalje v savna vasi Term Zreče. V kolikor se mi pridruži dama ali par, z veseljem sprejmem. Lahko samo opazovanje, ali tudi kaj več. Se vidimo. 🙂

želim si samo opozovanje v sauni od ženske strani ker sem si zaželel da bi mene moški pofukal v rit in končal v mojo lepo rito in v usta in obratno ženski spol sme samo gledati

Kakšna razposajena punca jutri dopoldne v savni olimija?

Hvala paru danes v Orhideliji da sta pricarala v jakuziju neverjeten šou sexa, pa hvala paru v bazenu spodaj vmes da je ob vajinih vrhuncih naslade gospa zraven poskrbela še zame….mogoče še kdaj 😀

ali bo katera ali pa par v termah 3000 v tednu od 7 avgusta dalje za kakšno akcijo?

V cetrtek sem bil po dolgem casu v atlantisu. Ene dve can 55 sta bili zanimivi in se mi zdi da sta se mal spogledovali, ampak pol sem moral iti. Sem lepo pozdravil obe ko sem odhajal in oni (vsaka posebaj na samem nazaj) Ali se tam res Kaj dogajs in moral veckrat priti ali sem si samo domisljal ker bi zelel da se Kaj zgodi% a lahko samo resni in resnicni odgovori …

Je kakšen par v soboto, v Paradiso. Zato da se v sauni malo spogledujemo…

Jutri orhidelia, celi dan, bo mozno kaksna zenska za malo rajcanja? Odprt za vse opcije 🙂

Dobro jutro!

Bo katera punca danes za kakšno lepo akcijo v Atlantisu? 😉 Piši mi, pa se zmeniva, vidiva. 😘

Prekrasno i jako napaljujuce je bilo diskretno gledati razigrani par.

Partner moze biti sretan,da ima taku ljepoticu. Steta sto vam se zurilo.

Necu napisati koje terme, jer ce pacijenti navaliti.

včeraj orhidelia, nikoli ne bomo razumeli solo moških, ki visijo naokoli in gledajo očitno ženska telesa.
povzročajo nevšečnosti večini fkk dela orhidelie.
tistega moškega smo komentirali še z dvema paroma, pa tudi njim ni bil jasen.

Ja take tipe, bi bilo treba odstraniti iz savne.

Tudi sam sem trenutno solo obiskovalec savn, saj nisem v zvezi. Samo nisem “sprehajalec” oz ogledovalec. Veliko moskih se le sprehaja od savne do savne, isce zenske. Se vleze nasproti zenske, ter se zacne dotikati polza pod pivskim trebuhom. Kot da nikoli ni videl golega telesa.

Tudi sam pogledam…ampak pogledam diskretno. Ne rinim v savne, kjer so ze notri. Ce je v ostalih savnah prostora.

Samo vedno se najdejo nadlezni moski. Potrebno jim je direktno povedati oz zagroziti. Sele nato bodo prenehali z svojimi dejanji.

problem se začne, ko moški mislijo, da so vse ženske, ki so tam v rubriki fkk in pari, tudi svingerke ali iščejo sex in druge povezane stvari.

veliko parov, žensk, moških, ki so naturisti, živijo »golo« življenje. kopanje, sončenje, počitnice, vse golo.

ko večina ljudi, ki strmijo in ustvarjajo, bi rekel, da celo večina nevšečnosti spozna, da bo to zgoraj napisano verjetno bolje.

Danes Paradiso, gozdna savna… Bo zanimljivo…

Odgovor na objavo uporabnika
Par, 05.08.2023 ob 06:22

Danes Paradiso, gozdna savna… Bo zanimljivo…

Škoda ker je gozdna zaprta, lahko pa v parni zgoraj podiramo tabuje….😁

Pozdravljeni,

A se v sauni kdo spogleduje, kako to zgleda če imaš ženo zraven… Jo lahko začneš božat recimo…

Jaz pa iscem kako party bejbo katera bi sla z mano za 1 dan v privat wellnes se malo namakat mogoce kaj popit, si narediva privat party. Vse uredim jaz, kar ti srce pozeli… Sem 30 letnik iz okolice Kranja.

Podivjan, 07.08.2023 ob 21:47

Jaz pa iscem kako party bejbo katera bi sla z mano za 1 dan v privat wellnes se malo namakat mogoce kaj popit, si narediva privat party. Vse uredim jaz, kar ti srce pozeli… Sem 30 letnik iz okolice Kranja.

optimist….prej boš lotu zadel.

Zdravo,sel bi v termeTuhelj na savnanje,kako tam zgleda,je dost savn,,se kaj dogaja tam

Spogledovanje v sauni, 06.08.2023 ob 08:06

Pozdravljeni,

A se v sauni kdo spogleduje, kako to zgleda če imaš ženo zraven… Jo lahko začneš božat recimo…

kdaj prideta v savno , jo boš lahk božal pred menoj, ce oa bosta za pa ti bova z mojo ali pa ce bom sam pomagala…😄

Lahko se zmeniva, samo pogoj je da ti prideš s tvojo, in da smo vsi skupaj v sauni… Vsak začne svojo božat, ob enem gledava da kdo drug ne pride notri…

Bo kdo danes v Paradisu?

Jak960, 31.07.2023 ob 22:08

V cetrtek sem bil po dolgem casu v atlantisu. Ene dve can 55 sta bili zanimivi in se mi zdi da sta se mal spogledovali, ampak pol sem moral iti. Sem lepo pozdravil obe ko sem odhajal in oni (vsaka posebaj na samem nazaj) Ali se tam res Kaj dogajs in moral veckrat priti ali sem si samo domisljal ker bi zelel da se Kaj zgodi% a lahko samo resni in resnicni odgovori …

Jo vedno

Tako je bilo vroče ko si začel svojo ženo božat, ona je res uživala… Ful sta bila dobra…

New Report

Close