Sex v savni
V cetrtek sem bil po dolgem casu v atlantisu. Ene dve can 55 sta bili zanimivi in se mi zdi da sta se mal spogledovali, ampak pol sem moral iti. Sem lepo pozdravil obe ko sem odhajal in oni (vsaka posebaj na samem nazaj) Ali se tam res Kaj dogajs in moral veckrat priti ali sem si samo domisljal ker bi zelel da se Kaj zgodi% a lahko samo resni in resnicni odgovori …
Ja take tipe, bi bilo treba odstraniti iz savne.
Tudi sam sem trenutno solo obiskovalec savn, saj nisem v zvezi. Samo nisem “sprehajalec” oz ogledovalec. Veliko moskih se le sprehaja od savne do savne, isce zenske. Se vleze nasproti zenske, ter se zacne dotikati polza pod pivskim trebuhom. Kot da nikoli ni videl golega telesa.
Tudi sam pogledam…ampak pogledam diskretno. Ne rinim v savne, kjer so ze notri. Ce je v ostalih savnah prostora.
Samo vedno se najdejo nadlezni moski. Potrebno jim je direktno povedati oz zagroziti. Sele nato bodo prenehali z svojimi dejanji.
problem se začne, ko moški mislijo, da so vse ženske, ki so tam v rubriki fkk in pari, tudi svingerke ali iščejo sex in druge povezane stvari.
veliko parov, žensk, moških, ki so naturisti, živijo »golo« življenje. kopanje, sončenje, počitnice, vse golo.
ko večina ljudi, ki strmijo in ustvarjajo, bi rekel, da celo večina nevšečnosti spozna, da bo to zgoraj napisano verjetno bolje.
Jak960, 31.07.2023 ob 22:08
V cetrtek sem bil po dolgem casu v atlantisu. Ene dve can 55 sta bili zanimivi in se mi zdi da sta se mal spogledovali, ampak pol sem moral iti. Sem lepo pozdravil obe ko sem odhajal in oni (vsaka posebaj na samem nazaj) Ali se tam res Kaj dogajs in moral veckrat priti ali sem si samo domisljal ker bi zelel da se Kaj zgodi% a lahko samo resni in resnicni odgovori …
Jo vedno