Sex v savni
23+cm, 25.09.2023 ob 16:28
Parzamidva ali se lahko z mojo pridružima vam trem?
Seveda lahko piši na mejl [email protected]
Ko tole berem se zdi, kot da se v savnah vedno dogaja. Nenavadno, ker meni se ni še nikoli nič. Hodim večinoma v Dolenjske topice, vedno bolj v zgodnjih urah. Iz spoštovanja nisem nikoli hotel buljit v žensko. Sem pa tudi bolj sramežljive narave in mi je to še toliko bolj vznemirljivo. Zanima me ali ste kdaj naleteli tudi na nevoljen pogled, če ste pogledali žensko v savni.
Sicer pa sem star 37 in srednje atletske postave, sem straight, razne gey in podobne scene me ne zanimajo, če pa bi bila katera nedolžno opazovanje pa se z veseljem dogovorim za kak obisk savne v katerem koli kraju, da prelomim led glede opazovanja hihi. Lahko pošljem tudi fotko. Piši na [email protected].
Tele savne so prav sexi zadeve. No, jest mam raje jacuzzy, ker ni vročine.. In potem na vidno pisteljo lezat, dam noge narazen in me ne moti, če bi kdo prisedel…
Mene miški pogledi rajcajo. Verjetno bi jo božala pod brisačo in namignila moškemu, da mi jo z jezikom obdela. Upam da bi blo kaj gledalcev..
Piši na moj mail če si želiš opazovalca [email protected]
Vročabejba, 30.09.2023 ob 09:13
Tele savne so prav sexi zadeve. No, jest mam raje jacuzzy, ker ni vročine.. In potem na vidno pisteljo lezat, dam noge narazen in me ne moti, če bi kdo prisedel…
Mene miški pogledi rajcajo. Verjetno bi jo božala pod brisačo in namignila moškemu, da mi jo z jezikom obdela. Upam da bi blo kaj gledalcev..
Naslednji teden en dan dopoldan, glih prav folka je ta cas za gledat pa ti jo rade volje z jezikom obdelam pa se kaj zraven ce boš za …..na postelji al pa v savni….
pa če te zanima mi raje na mail napiš pa se dogovoriva v kateri savni …..mitjaleki7@gmail…..
Od 9 do 11.10 bom v termah Olimia,ce je kaka zenska ali par ki bo takrat tudi v termah naj pise na [email protected]
23+cm, 01.10.2023 ob 09:38
super ideja za atlantis parzamidva in vroča bejba to bi res bilo super lahko bi se tam spoznali
A pol se zmenimo, najbolje bi bilo na zasebno sporočilo na [email protected] da ne bo preveč dirkačev
Vroča potreba, 03.10.2023 ob 16:50
Miki, jutri bom v paradiso, dolgi rjavi lase, se vrselim
Javi se na [email protected]