Sex v savni
Dr Luca, 14.11.2023 ob 11:09
Hey jutri v sredo 15.11. Grem v paradiso v svet saven bi se mi pridružil kdo…. rada bi prijetno družbo in masaža bi tudi ustrezala seveda tudi seksala bi kateri želi, če ima kdo čas bi bila vesela družbe….
se narocim na terapijo ob 12.00……samo ne vem kako izgleda zdravnica in pred katero ordinacijo počakam ,……
Dr Luca, 15.11.2023 ob 11:10
Pridem okoli 13.ure sem rdečelasa ki rada seksa…. večino bom na vodnih posteljah upam da vas pride kaj in tudi potem napišete kakšen komentar tuki…. se vidimo kateri pridete čaw
No DR LUCA…hvala za pregled v obeh parnih savnah se sploh pa v gozdni ….bilo je super samo leteči drkoti so pa bili obupni….najlepše je bilo videti ko je eden iskal pa i vedel kam…no pa jajc ni imel nobeden da pride zraven 😁😁😁….glavno da znajo tekat…no se naročim še kdaj na pregled…
Pozdravljena
isceva njo da se nama pridruzi v okolici celja. Zakupiva savno in te razvajava. Sva 25 in 30.
ce je katera za naj pise na mail da se dogovorimo. [email protected]
lp
Doći ću i ja danas poslije 18 sati… javite mi se na mail ako ste zainteresirani da se zezamo i družimo u paradisu…
Partop, 16.11.2023 ob 10:05
Terme Paradiso, petak 17.11. od 18h
Doći ću i ja danas poslije 18 sati… javite mi se na mail ako ste zainteresirani da se zezamo i družimo u paradisu…
Zakaj pa ne, 17.11.2023 ob 17:35
21.in 22. 11. Dr Luca bom v paradiso, lahko tudi v Tivoliju hočem, da se zmeniva, dobro masiram(vsaj tako pravijo gospe) tudi seksam rad. Javi, če si za, potem se dogovoriva naprej.
Ja Boš se moral naročit na pregled , ker je drugace cakalna vrsta ….. se čaka 😆😆😆
Bi šla katera v petek zvečer v Orhidelijo za družbo? Povabim.