Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

kak par za akcijao?

piši na [email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
parček 234, 21.11.2023 ob 15:22

kak par za akcijao?

piši na [email protected]

Petra, lahko danes ob 12.00 paradizo….smo v savni

V soboto kak par na večernem kopanju v Orhideliji/Termaliji za opazovanje drugega para?

sma se spoznala v sauni in tudi govorila če se spomniš že Vesna 116

Atlantis sobota?

mlademu simpatičnemu paru, ki sta bila včeraj v četežkih sporočam, če vidita, da vaju je bilo lepo opazovat kako sta se igrala v bazenčku 😉

Hm, malenkost ni zakaj…

Bilo je zelo lepo, priznam, ja.

Nil22, 25.11.2023 ob 07:22

Hm, malenkost ni zakaj…

Bilo je zelo lepo, priznam, ja.

a ti si bil v četrtek popoldne v čatežkih?

Včeraj sem po dolgem času obiskal Paradiso.

Nekaj novih bolnikov (sprehajalcov) je bilo. Presenetljivo malo ljudi je bilo. Podražitev karte vpliva na obiskanost savn.

Je pa izstopal en bolnik, ki je imel temno moder kopalni plašč. Sklepam, da je “ujel” eno obiskovalko. Saj je imela ležalnik poleg njega. Sem mislil, da sta par. A je šla prej, sama domov. Dokler je ona spala, je neuspešno lutal in lovil nove (žrtve) srnice.

Me ne moti,da je strasten lovec.

Potrebno je biti vztrajen…Po odhodu prijateljice domov (okoli 20.00 ure) je bolnik zamenjal prostor počivalnika oz počivališče.

Postavil se je na počivalnik nasproti stopnic za v zgornje savne (zgornje nadstropje).

Imel je  nek kratek kopalni plašč. Najbrž je bil otroški plašč. Hkrati je pa imel vedno noge razširjene. Po mojem mora biti res bedno, da zaposlena, ter ostali obiskovalci morajo buliti v smokija.

Subota 16.12.  par do 45 god.

Mi smo M38, Ž32

Javite se u inbox

Bo katera ta teden v Rimskih v savni? Možnost igranja…

Danes v Tivoliju je katera za druženje, mogoče sex

Je katera v savni šmarješke toplice, da se muckava zdajle

Ali je katera v savni zlati klub?

Ni glih primerna tema za objavo.

Amapak bom vseeno objavil.

Kuponko ima akcijo za 3urno savnanje v hotelu InterContinetal za 55 € za dve osebi.

A je kdo pripravljen, da delimo strošek nakupa kart za savnanje ?

Količina nakupa kart po dogovoru.

Škoda, ker nimajo ponudbe le za eno osebo.

Se pravi, da bi delili strošek nakupa na pol.

Drgač imam okoli 40 let. Nimam nobenih skritih pričakovanj ali želja.

Več v Zs ali na mail:

[email protected]

Sranje no, uničli ste mi veselje do saunanja…nisem si mislu da tolk tega sexanja tam dogaja, drugič pridem z UV lučko…

spelaaaaaaa, 13.11.2023 ob 08:19

No Fernci o takih sluzavih nadležnih  primitivcih kot si ti govorim. Če pride kakšen lep, postaven in kulturn je pa druga stvar

zelo rad bi te spoznal na kolturen način

Kje pa se lahko opazuješ v Orhideliji? Saj so pa povsot postavili kamere kot BIG Brother je postalo

prav je da so povsod kamere . končno so začeli nadzor na potrebneži in nadlegovalci. sej samski tipi hodite v savno gledat mične ženske pol pa drkate. niste sposobni najdet šrave ženske. sram vas naj bo< pridejo notr pari pa buljite v njih kot da so čudo sveta. ste res neuzgojeni.

Pozdravljena

sva par iz okolice celja 26 in 30. Isceva njo za razvajanje. Ce si za naju kontaktriaj. [email protected] ali snap: opazovanje

lp

Oj bo kak par ali dama za druženje v savne Atlantis danes po 16 uri

Po 10.1.bim v Dobrni… Cel teden. Rada bi vedela če se tam kaj dogaja oz je kaka ali kak za druženje v jacuzzy mogice.. Savne nočem.

pridem jaz kak dan da se pozabava in kaj dobrega pojeva ter popijeva si za

Ni Ovir… kako te spoznam. kako izgledaš..

Bolj Bi Me palila kaka mlada z lepimi joski, da se zaliževa in božava. Nikoli se nisem. Bla z žensko…

vroča bejba 

Vročabejba, 03.12.2023 ob 10:17

Ni Ovir… kako te spoznam. kako izgledaš..

Bolj Bi Me palila kaka mlada z lepimi joski, da se zaliževa in božava. Nikoli se nisem. Bla z žensko…

lahko si z nama v dobrni stara sma 18+

New Report

Close