Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Bo katera ali kak par med tednom v Rimskih?

Hey. Danes bom v Ljubljani. Kak par ali posameznik za akcijo ?

Kateri dan boste bejba in mladi par pa gremo enega grup nega javite se na [email protected]

Dane pa savna atlantis ljubljana če bo kake par ali posameznica da se malo poigramo na vročem 😉

Jaz sem ravno ta termin tam dva dni…lahko me kontaktiraš [email protected]

Danes bom v savni Atlantis. Če kdo za akcijo ali kak par pišite…

Kdo za opazovanje para to soboto popoldan?

Kontakt?

Kak par ali posameznica za ta vikend v Atlantisu? Pišite

Odgovor na objavo uporabnika
midva sva za, 05.12.2023 ob 18:41

Kontakt?

[email protected]

Pišita na [email protected]

Danes popoldan Rimske. Je kdo za? Parček?

Pa ste dejasnko že kdaj kaj dobili v savni kar iščete tukaj?

Hja tako bom rekel sex v wellnessu ja , samo bodite nevsiljivi in na privat mestih. Ne pred vsemi, pač če se pride nekdo sproščat v savno je to njihova pravica in ni treba gledat kako se nekdo ne more zadržati. Midva z mojo redno pocneva kaj sladkega, sam na strogo intimnih mestih in strogo samo midva, nikakor pa ne če bi bil kdo zraven oz če bi kdo vstopil, niti recimo da bi lahko vstopil in naju videl, kot denimo v finski. Posluzujeva se garderob, wc, zvečer ko je tema kje v zunanjem bazenu k ni gezve, morda v kaki zgodnji uri v jacuzzi-ju,… Vse strogo diskretno, med nama, nikoli pa v savni na uceh vseh.morda malo bolj tisk tiskarna mesta so bila v Laškem stari del na lezalnikih zadaj za zaveso, ampak tik pred zaprtjem in sma bila sama, orhidelia spodaj v jami, zopet zvečer pozno, Zreče zgoraj na lezalnikih, zopet tak čas da sma bila sama, paradiso zunaj jama na fkk

Meni pa je zanimivo to, ko se par raj.ca pred mano. Me vzburi, sploh če je ženska takšna kot so mi všeč npr. vlki joški in ritka mmm sexy …

Največji problem pa so slinasti dedi, ki so naravnost gnusni. En tak primer sma bila s punco v ir savni, ki je bila velika komaj za naju dva, torej ena klop ona rada leže, jst pa ker bilo malo prostora sem sesal in je dala noge na moje gor, ker pač drugače ni šlo. Pač roke nekje moraš imeti z eno sm ji nekako držal za gleznje, z drugo pa malo božal po bedrih, sej pa je moja punca, ampak očitno je to za enga takega jastreba že kar pomenilo open invite lol. In uleti tip noter (čeprav ni bilo prostora in je moral stati) ter začne uuu takolo bi pa jst tudi, se lahko pridruzim, pa si ga je že mencal zraven v rokah, pa jst tko neeee, pol panda bi vsaj gledal, pa zopet jst ne nič noceva.. no pol se je pa pobral vn. To je bilo v biotermah. Recimo v orhideliji je en tip otipaval mojo, sma bila v jacuzzi-ju en čas moji ful paše meni pa  en cas , potem pa grem ,nevem točno kam sem šel v kakšno savno, wc .. sej nima veze uglavnem moja leži z zaprtimi očmi zgoraj v jacuzzi-ju in jo začne en tip najprej malo dotik, je pač mislila, gužva pa se je pomotoma dotaknil, potem pa je tip kr navalil, moja je samo vstala in zbežala vn. Mi ni hotela povedati kdo je , da ne bi naredil scene, ma srečo stari pezde oprostite izrazu. Potem enkrat v Zrečah spodaj v turški sva bila sama noter in uleti en tip in si ga začne drkat v pričo naju lol, očitno če si mlad par (35 in 31)  bi te vsi ponucali lol.  Obožujeva savnanje oba, večino stvari je pozitivnih se pa kot povsod najdejo kreteni, k ti lohk pokvarijo to. Ne bit vsiljiv, samo to.

Pa ni kamer, da si upata tako igra?

Meni je pa všeč to in bi opazoval kak mlad par med akcijo

Odgovor na objavo uporabnika
Mlad fant, 08.12.2023 ob 14:39

Meni je pa všeč to in bi opazoval kak mlad par med akcijo

Vredu , samo morata biti tudi onadva za.

Se strinjam itak mora biti obojestransko ja

Nama je ustrezalo v hotelu pri odprtih vratih balkona pri prižgani luči, da je sosed lahko ‘skrivoma’ opazoval. Mahala sva mu naj se pridruži, vrata sem odklenil on pa nič. Moji je večkrat prišlo in je kar rjula pa ga je morda to prestrašilo.

Bi mogoce katera ali par sla v ponedeljek cez dan ali zvecer v savno v laško ali rimske toplice?

A je mogoče tukaj visok mlad temn fant, ki je bil včeraj v soboto popoldan v Paradisu? Sedel je pri oknu na desni strani s pogledom na zunanji bazen?

bil sem ja

Je katera za druženje 11.12.2023 v savni olivia popoldne??

Si za druženje v savni, sem moški srednjih let?

New Report

Close