Sex v savni
Podpisem!
Vse ima svoje meje.
Da bi sexala v savni?
Mi na pamet ne pride i tak folk ki nima nobenih zadrzkov se mi gabi.
Fuj kaj vse gomazi po svetu.[/quote]
1. Kdo pa je rekel, da nimamo nobenih zadržkov?
2. Če ti je domača pojstla dovolj, je to tvoja odločitev, meni na pamet ne pride recimo, da bi ocenjeval tebe.
3. Po svetu (in v savnah) gomazijo možje (ki jih je veliko več kot nas sproščenih ljudi), ki hodijo po savnah in mojo ženo gledajo tako očitno, da nam gre na bruhanje.
4. Na zadnje je bil v savni mož s svojim sinom, in ga je moja žena skoraj na gobec. Pred svojo ženo pa se je obnašal kot največji angel med možmi, ki vsako nedeljo hodi v cerkev, kjer posluša kako si ne sme želeti bližnjega žene.
Ko gremo mi v savne, se vedno odmaknemo in nikoli ne počnemo nič, da bi motili ostale ljudi. V parni savni so ljudje brez brisač in meni je enako nehigienično, če je pred mano sedel 150 kg in 70 let star moški, ki ne obvladuje več svojega telesa.
Sicer pa osebne zafrustriranosti ni pametno izražati na forumih. To ponavadi kaže na lastno nezadovoljstvo v življenju. 😀
Pozdrav, idemo u tuhelj ili catez u subotu. Javite se na [email protected]
GREVA V SAVNO 😉
mene tud zanima če kaj dogaja v orhidelii olimia?
bi blo ful fajn opazovat in počet isto.partnerice pa sicer ne posodim. v katerem delu se dogaja-japonska – termalija ali orhidelia?
kako vem katermu moškemu je do mene kaj?
sem to soboto opazoval enega pa se ga je ženska držala ko klop
edino enkrat v oni Amano je bil malo sam in nisem upal nič. to soboto z mojo spet prideva.