Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Mi smo bili tako pozicionirani da je ena od punc skoz bila obrnjena proti vratom. 😀

Drugače pa japonska savna, ampak tam je žal preveč starih stricev, ki doma ne dobijo ali pa geyev, ki se non stop vsiljujejo.

Podpisem!
Vse ima svoje meje.
Da bi sexala v savni?
Mi na pamet ne pride i tak folk ki nima nobenih zadrzkov se mi gabi.
Fuj kaj vse gomazi po svetu.

Podpisem!
Vse ima svoje meje.
Da bi sexala v savni?
Mi na pamet ne pride i tak folk ki nima nobenih zadrzkov se mi gabi.
Fuj kaj vse gomazi po svetu.[/quote]

1. Kdo pa je rekel, da nimamo nobenih zadržkov?
2. Če ti je domača pojstla dovolj, je to tvoja odločitev, meni na pamet ne pride recimo, da bi ocenjeval tebe.
3. Po svetu (in v savnah) gomazijo možje (ki jih je veliko več kot nas sproščenih ljudi), ki hodijo po savnah in mojo ženo gledajo tako očitno, da nam gre na bruhanje.
4. Na zadnje je bil v savni mož s svojim sinom, in ga je moja žena skoraj na gobec. Pred svojo ženo pa se je obnašal kot največji angel med možmi, ki vsako nedeljo hodi v cerkev, kjer posluša kako si ne sme želeti bližnjega žene.

Ko gremo mi v savne, se vedno odmaknemo in nikoli ne počnemo nič, da bi motili ostale ljudi. V parni savni so ljudje brez brisač in meni je enako nehigienično, če je pred mano sedel 150 kg in 70 let star moški, ki ne obvladuje več svojega telesa.

Sicer pa osebne zafrustriranosti ni pametno izražati na forumih. To ponavadi kaže na lastno nezadovoljstvo v življenju. 😀

opa.ravno iz savne.Se nagledal lepih kosmatih ke ena na crtico.Orodje sem komaj krotil.

Z mojo greva v soboto v laško. Če je kdo za, naj pride

V gostilni in pizzeriji RCU v Lukovici pri Domžalah, lahko najameš savno in delaš notri kar hočeš, ker si sam! je čist poceni, najameš za kokr hočeš in notr jih gre lohk tud 8 pomojem. Tko, da lahko najameta tud 2 para recimo, ostalo pa itak že veste…. 🙂

Se greste kaj v savno?

Gre kašen par ta vikend v savno, da se zmenimo in si delimo užitke? Lahko bi se imeli zelo lepo in prijetno

Pozdrav, idemo u tuhelj ili catez u subotu. Javite se na [email protected]

Naslednji petek na nočno kopanje in v savne pride kdo? Zaželjeni pari za opazovanje. Javite na ZS.

Petek zvečer v šmarjeških….

Fajn je blo, seveda en kup tipov vsiljivih ampak smo zw navajeni 🙂

V petek 19.12.2014 pridite v Atlantis

Kak par za rajcaje v savni?

[email protected]

GREVA V SAVNO 😉

Sex v savni je nevaren za srce ker se pri sexu že itak poviša krvni tlak vročina ga pa še bolj poviša ODSVETUJEM!!

No z malo pameti je vse OK, saj ne seksaš v finski pri 95°C…

me zanima ker midva 11 v olimio grema

Še hodite kaj v Olimje? Se še kaj dogaja?

jas bi tudi opazoval v ZRECIH ok se rajcata.

bi sel kak par kam v savno na celskem da se opaujemo pri rajcanju.

mene tud zanima če kaj dogaja v orhidelii olimia?
bi blo ful fajn opazovat in počet isto.partnerice pa sicer ne posodim. v katerem delu se dogaja-japonska – termalija ali orhidelia?
kako vem katermu moškemu je do mene kaj?
sem to soboto opazoval enega pa se ga je ženska držala ko klop
edino enkrat v oni Amano je bil malo sam in nisem upal nič. to soboto z mojo spet prideva.

V ker del pa greta v soboto? V termalijo al orhidelio? Pa ob kateri uri?

Pa ni valjda to vse res? To se dogaja? Do sedaj se nis3m opazil nikjer nic konkretnega. Skoraj ne verjamem tem pisarijam.

v orhidejo,popoldan

New Report

Close