Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

V soboto bo pa ravno pravšnje za savnanje v Olimju

Bi sel kaksen par jutri popoldan v atlantis v savne? Bi se opazovali med seboj in mogoce se kaj vec? Midva sva stara ona 30 on 36

Slliši se zanimivo, nisem še doživela tega. Naj bo nekdo prijazen in mi nekdo malo več pove kaj se dogaja v teh savnah in morda predvsem v katerih in kdaj 🙂

Midva (35 in 40) bi pomojem bila za kakšne take diskretne podvige z drugimi pari. Ampak kaj pa ostali ljudje, ki se hodijo savnat?? Verjetno jim to ne bi bilo ravno všeč 🙂

Midva greva v Fontano v torek zvečer. Če je kdo za naj kar pride 😀

Midva bova šla okoli 17 ure v Fontatno. Če gre kak par, naj se javi preko zs. 🙂 Sva za opazovanje 😀

mene pa zanima če bo kdo danes v kaki savni na dolenjskem?

Jaz sem danes popoldan v Thermani v Laškem.
Pride katera oz. par za opazovanje ali kaj več?

Sobota popoldne v Olimju?

v soboto 14.11. akcija v olimju

V soboto sva bila v Olimju, polna pričakovanj 🙂 ampak na koncu nič iz vsega skupaj 🙁 prepolno…nisva zasledila niti enega para, ki bi bil pripravljen vsaj za trenutek pokazati zanimanje, da je za opazovanje ali še kaj več.
Je to zgolj naklučje in sva izbrala slab dan, ali je pač veliko govora po forumih v praksi pa…

Vidva sta samo za opazovanje, ali bi tudi skupno akcijo?

Zaenkrat naju vzburja zgolj opazovanje, pa še to se mora zgoditi spontano. To je najin fetiš 🙂 da se rajcamo in na koncu damo dol en pred drugim s popolnima neznancema in čisto naključno 🙂 ampak ne vem če je to res izvedljivo…

Sobota popoldne v olimju…

A v Termah Zreče hodi kdo? Je kdo bil? Se dogaja in kdaj?… Čez 14 dni smo na dopustu v Zrečah 😉

kdaj to bosta? Pa kolko sta stara?

V nedeljo popoldne v thermani lasko… bo kaki mlad par tam?

v torek 29.12. akcija v Laškem

V sredo popoldan v termaliji 😉

pozdrav, kdaj bosta v zrečah..

lp tom

Za obisk v savni po novem letu iščem družbo, njo, par, leta niso važna

bo gdo jutr v dolenskih toplicah pri

Par 45, ti odgovarja ?

Živjo,

Če potrebujete diskreten prostor, imam v Ljubljani lepo opremljeno in čisto manjšo garsonjero za najem po ugodni ceni, za krajši ali daljši čas. Je na mirnem koncu, zelo diskretno, s privat vhodom in parkingom.

LP,

[email protected]
030660254

Bo jutri popoldne kak parček v Laškem v novem delu za kako akcijo?

bo katera/par na dolenjskem v savnah ta vikend?

New Report

Close