Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Odgovor na objavo uporabnika
Mark7550, 23.05.2024 ob 06:08

Dr Luca, 21.05.2024 ob 13:27

V ponedeljek 27.5 imam v planu da grem v Atlantis bo kdo prišel… ordinacija bo v drugem nadstropju in tudi na terenu po savnah in bazenu….

Dr Luce…kdaj bo ordinacija v Paradizu 🙂

Mark7550 midva sva že velikokrat seksala in še bova napišem ko pridem v paradiso…. v ponedeljek grem v lj v atlantis….

Se v Paradiso še kaj dogaja?

Izak, 19.04.2024 ob 15:35

District35 ima enkrat na mesec vsak tretji ponedeljek  možnost za vse spole pare, pa lahko počneš karkoli in te ne bo noben ven vrgel zato, ker je to dovoljeno.

Pa pride kaksen par ali so samo moški vsak tretji ponedeljek

Fukovljan, 28.05.2024 ob 12:17

Se v Paradiso še kaj dogaja?

Nič…sami sprehajalci.

Ampak si dobrodošel….hahaha

Je bila katera/par včeraj v atlantisu po 18.00?

Danes dopoldan z mojo v savnah vemo v katerih…. V glavnem je pršu mojster v savno vrgu oči na joške od moje ko da se ni Nikol vidu ženskih jošk in si ga je začel  na roke masirat…. srečo je imel da mu nisem na redu masnico iz njegovega tiča…. lahko se zahvali moji da me je odpeljala ven ker drugače ne vem kako bi se končalo…. gnjide ušive ko bom naslednic takole naletu v savni bo imel savna mojster kaj delat in pucat…. dej si ga drugič doma  na roke meč … sam res ne daj Bože da se koga dobim….😡😠😡😠

Tudi meni se je to zgodilo,med drugimi tudi tile pederčki zijajo in se pederišijo ter si ga masirajo. Naslednjic bo eden ležal na teh vročih kamnih da bo lahko kipel od užitka. Mislim da bi ti savna mojstri morali malo več pogledat kdo se sprehaja po savnah in gdo nadleguje stranke.

Bo danes kaksen par v sauni, Paradiso…

Midva bova, dans in jutri zvečer, sva na romantičnem oddihu.

Potrebna30, 22.05.2024 ob 13:52

Izvajam erotično masažo in še kaj več vse po dogovoru…. delam v zelo lepem in diskretnem ambijentu…. stara 28let rdečelasa srednje postave depilirana 170 70 5… več info na tel 071 450 418

IMaš kak mail?

Kako vaju prepoznava.

Brez brisač sva. Ne moreš zgrešit. Stalno oprezava…

a v laskem se tud kdaj kej dogaja al bl ne?

Kakšne prsi radi pogledate velike male

Lahko dobim gmail da se dogovorim za termin

ZA masažo mislim

Je kakšen par za skupno savnanje oz opazovanje ?

Sem diskreten, nevsiljiv, komunikativen, urejen.

[email protected]

V Paradisu prazno, par upokojencev in nekaj klasicnih sprehajalcev. Tako, da “lovci”, bolš da izberete druge savne. Da vam privarčujem denar.

sama dobrota te je

Rad pomagam

Od 15-20.7 zrece savna…. Se kj dogaja tam?

Kdo za ju3 terme Orhidelia? Sem tip star 35 let?

This is my problem. I don’t know Slovenian. Only English. That’s why I hesitate. and I will try it for the first time. Women, I can take any role you want. [email protected]

V savnah Paradiso je prijetno prazno…Par sprehajlcev je bilo, ampak so sli domov….

ponavadi grejo vsi domov ko zapirajo, ampak hvala za update. raje  povej ce vse savne delajo

New Report

Close