Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Dela panoramska savna, obe turški savni, ter obe IR savni.

Ostale so zaprte savne.

Odgovor na objavo uporabnika
Roky2837373, 05.07.2024 ob 21:24

Dela panoramska savna, obe turški savni, ter obe IR savni.

Ostale so zaprte savne.

sicer ne vem kji si našel Oazi dve IR savne…drugace pa je zaprta zeliščna zgoraj,parna spodaj in finska gozdna zunaj , ki je pa tako v remontu…😁

Oj bo kera ali par dones popoldan v savne atlantis za opazovanje bozanje ali kaj vec

Izvajam erotično masažo in še kaj več vse po dogovoru…. delam v zelo lepem in diskretnem ambijentu…. stara 28let rdečelasa srednje postave depilirana 170 70 5… več info na tel 071 450 418

Maja pisi mi na mail, pa greva kdaj skupaj v savno

[email protected]

Lahko se zmeniva za kdaj, pisi v zs

Pisi na [email protected] pa se zmenimo da gremo

Kak par ali pa tip v sredo za akcijo z tipom v savnah v  termah Olimia? Daj mail pa se dogovorimo.

A prides kej v ljubljano a te lahk poližem k sladoled bay

Hey. Kdo za kako akcijo v petek zvečer v savnah Termalia? Piši mi.

Isceva njo ali par za skupni obisk savne. Dodaj na sc: jernejjjj002 ali [email protected]

Super je tu sex resno

A lahko gremo skupa

Bil sam v Olimje zelo 😈😈😈😈

mlajši par v orhideliji od 11.8. do 14.8.?

Hey

Jutri, 25.8. 24 bom ob 9.55 pred savno Tivoli. Odpre se ob 10.00. Bodi največ 55 stara. Z lizanjem te bom pripeljal do orgazma, nato mi ga boš ti pofafala. Zgoraj, na terasi. Vabljena, ne bo ti žal, sem v drugi puberteti.

Jutri bo 26.8, ne 25.8. Sorry.

Hey. Kak par ali bejba za akcijo v savnah v Olimju? Pisite mi na [email protected].

Jutri kak par ali punca olimje…samo za spogledovanje

Mi2 sva par

V petek, 30.8.24, bom spet v savnah Tivoli, Lj. Če je kaka punca do 55 let, z željo po orgazmu v javnosti, me lahko počaka pred vhodom v savno med 9.55 in 10.10. Lahko tudi pišeš na [email protected].

Ju3 (30.6) pred savno Tivoli torej.

Jaz grem v nedeljo 1.9 2024

Hej jaz bom u termah olimia od 9.9 do 12.9,ce bo takrat kak par ali kaka samska zenska naj mi pise na mail [email protected]

New Report

Close