Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Bo danes kak par ali ona v Atlantisu ?

Je katera za druženje jutri v savni?

Odgovor na objavo uporabnika
Potrebna 30, 31.08.2024 ob 13:16
    Izvajam erotično masažo in še kaj več vse po dogovoru…. delam v zelo lepem in diskretnem ambijentu…. stara 28let rdečelasa srednje postave depilirana 170 70 5… več info na tel 071 450 418

IMaš mail?

Ni mi jasno,da pridem z mojo na savnanje in sprostitev pol pa naenkrat vsiljivih drkačev in pederčinov v savni, ki si žonglirajo jajce ter drkajo svoje minimorise. Kaj je to normalno in sploh dovoljeno v savnah. Me zanima če koga to moti ali vam je to res všec. Jaz osebno ga prelomim in lepo položim na vroče kamne pa da vidim kdo bo več prihajal na oglede v savne drkalci

Izvajam erotično masažo in še kaj več vse po dogovoru…. delam v zelo lepem in diskretnem ambijentu…. stara 28let rdečelasa srednje postave depilirana 170 70 5… več info na tel 071 450 418

Zdravo a v mega centru v Kranju se kaj dogaja v savnah ima kdo osebne izkušnje,in kako je v teh savnah kar se tiče čistoče prosim za osebne izkušnje. Hvala

Je res. Res pa je zato, ker se vsakič, ko sem tam dogaja. In če pari počnete take stvari v javnem prostoru, solo tipi pač gledajo.

Če ne bi bilo nikoli nič takega, tudi solo tipi ne bi hodili tja.

Sem pa že predlagal na recepciji naj za božjo voljo naredijo večer za pare 1 X na mesec in bo zadeva rešena… 🙂

Katero soboto:)? Sicer imam plan danes…

V nedeljo par, paradiso…

Mateja52, 28.09.2024 ob 06:45

V nedeljo par, paradiso…

Kontakt?

Nea nabijaj jugović

Bo kakšna dama ali par v savni mega center Kranj da se dogovorimo lahko zs na

[email protected]

V petek popolda savna v Thermani.

Je katera za ali par?

Za vikend od 4. do 6.10. sva (par M/Z) v Rimskih termah. za rajc in opazovanje.

Danes kakšen par atlantis?

Koliko stara?

Prideta v petek zvečer v savno?

40, ja jutri do nedelje

Sicer sem imel namen iti v laško ampak lahko bi tudi v rimske…je blizu.

Imata kakšen mail Anonimno8400 da si pišemo?

Star? Zelje?

39, vitka postava, poigranje se z zensko.

Vidva?

Savna Gymnasium. Danes, v petek zvečer.

Pozdravljeni, je kdo v Rimskih?

Lp

Mutu79, 06.10.2024 ob 20:21

Pozdravljeni, je kdo v Rimskih?

Lp

Mutu škoda da nisi v paradizo prišel, mogoče med tednom dopoldan….bi se na pregled naroču 😃😁

Zanima me ce bo kak par al posameznica jutri v savnah term Olimia,naj mi pise na [email protected]

Kolko je celodnevna karta za orhidelijo,a ve kdo

New Report

Close