Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Iščem diskretnega ljubimca, ki mu moja starost ne bo motila. Stara sem 17 let in še nikoli nisem imela fanta. Imam profil na družbenem omrežju https://roka.lol in prosim, da me kontaktirate tudi tam.

V soboto zvečer si bila v infra savni nad bazeni ( Atlantis ) jaz sem prisedel nasproti tebe in te požiral z očmi…si morda tukaj ?

Bo kakšna ženksa ta teden kakšen dan ali vecer v orhideliji olimje? Za popestritev?

Bo kak par nocoj ali pa sredo vecer v paradizotu za kaj vrocega z parom42 let?

Lani decembra sem ga v Atlantisu potegnila v savni tipu srednjih let, medtem ko je bila njegova žena z otroci v bazenu.

Ovih dana u paradisu dama ili par?

ja 195cm/105/17

V sredo lasko/rimske?

Anonimna…..kaj isces?

Odgovor na objavo uporabnika
črn kožušček, 27.01.2025 ob 14:11

Lani decembra sem ga v Atlantisu potegnila v savni tipu srednjih let, medtem ko je bila njegova žena z otroci v bazenu.

Kdaj greš naslednjič v Atlantis? 🙂

Anonimna2984, 27.01.2025 ob 23:06

V sredo lasko/rimske?

kje in kako te prepoznati

Zivjo

zanima naju ce se v savni v olimijah v navadnem delu kaj dogaja? Sploh zgoraj pri solni savni in tuših?  Ali je samo dogajanje v drugem delu?
kdaj je najmanjsa guzva tam da se da kaj ušpičit.

pa zakaj imava obcutek da je dalje vec zensk nekam sramezljivih. Skrivajo se ,pokrivajo se, bog ne daj da kaj vidis oz pogledas. Da bi z katero kaj namigoval je pa absurd.
po drugi strani pa spet en kup moških ki samo drkajo od starih do mladih. Ogromno je ali gej ali bisex moških ali za drkanje ali bilo kaj drugega…ce zelis vedno dobis. Od Radenec do laškega, paradiso…

Res zanimivo…

lp

Zdravo,

z punco si želiva popestriti seks in sva se odločila da bi seksala v savni. Iščeva par oziroma punco lahko tudi fant, da bi se dobili in se malo poigrali ter prepustili strastem in se predvsem dobro poseksali.

Stara sva 25 in 26 let

Pohotneža, 03.02.2025 ob 22:25

Zdravo,

z punco si želiva popestriti seks in sva se odločila da bi seksala v savni. Iščeva par oziroma punco lahko tudi fant, da bi se dobili in se malo poigrali ter prepustili strastem in se predvsem dobro poseksali.

Stara sva 25 in 26 let

Lahko pišeta privat?

Pošlji kontakt

Anonimno 9798, 03.02.2025 ob 23:09

Lahko pišeta privat?

Pošlji kontakt

Pošljita privat sporočilo…

Špela771, 01.01.2024 ob 20:14

iščemo par ali moškega za druženje v Sauni

olimia 6.1.

Oglasta se..

Pohotneža, 04.02.2025 ob 08:27

Pošlji kontakt

slodirtysecret@gmail.com

slodirtysecret@gmail.com

Če sta resna, mi lahko pišeta na woody1980si@gmail.com

Jas bi moglo paradiso sutra

Poklicajte me na 040798330

Stevo jaz budem te poklicavala samo da mi muž gre u Bosnu, pa da širimo bratstvo I jedinstvo ❤️

Na kolko leta si ti?

Tumaka, 05.02.2025 ob 06:21

Stevo jaz budem te poklicavala samo da mi muž gre u Bosnu, pa da širimo bratstvo I jedinstvo ❤️

IMaš kak kontakt?

New Report

Close