Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Danes kera za cartanje v savnah Atlantis?

A bo kdo v sredo v Laških v termani? Predvsem parom je namenjeno sporočilo 😉

Jutri popoldan greva malce uživat v Olimje. Upava da se tam še kaj dogaja 😉 sva za spontano opazovanje in sex par pred parom.

Pozdravljeni
Ali je kaksen par zainteresiran za savno? Pisite na zasebca….

bo kdo ta petek v orhideliji? ZS.

🙂

- - - - - - - - - - - - [url]https://prvipaketek.si/verzi-in-cestitke-ob-rojstvu/[/url] -->> Čudoviti verzi ob rojstvu otroka ;)

Jutri popoldne bo katera/par v savni v termah čatež za opazovanje ali akcijo? 😉

hmmmm…mogoče pa res greva z mojo…pride še katera? lahko tudi ZS

Mogoče kakšen par ki želi zraven mlajšega moškega…Ptuj,… Maribor…

Kakšna mlada al pa kakšen parček za vragolije v savni z drugim parom? Danes zvečer Terme paradiso dobova 😉

Bo danes kak mlad parček v savni v Laškem za kako akcijo?

V petek 4.11. grem v savno… za opazovanje in rajcanje.
Kje se dobimo Olimia, Laško, Zreče, Atlantis?

Jutri popoldan kak mlajši/a v Olimju ali v Laškem za kaki rajc?

Sem 25 let poročena mati treh otrok, z zahtevno službo, zaradi stresa in nespečnosti mi je kolegica priporočila savnanje, zato sem se odločila enkrat na teden hodit v savno, na začetku je mož šel zraven, vendar se ni počutil dobro, zato hodim sedaj sama, ker meni pomaga zdravstveno …. sem začetnica savnanja se držim navodil, do golote nimam nobenih zadržkov in ta teden se mi je pripetila scena na katero nisem bila pripravljena…. izberem savno ki je prosta, se lepo namestim in uživam….nato vstopi za mano še nekdo nisem polagala pozornosti ….. nekaj je govoril…. me spraševal….z prstom na ustnice sem pokazala pssst ne da bi odprla oči in uživala v tišini, mine nekaj časa pogledam na uro in vidim, da sem že prekoračila 15 min se usedem in zraven opazim mlajšega moškega z otrdelim udom….. se pač zgodi sem si mislila in odšla pod prho v bazen in počivat vmes grem po čaj in spet naletim na gospodiča prijazno me pozdravi sama le kimnem z glavo, kot kavalir mi hoče natočit čaj vendar zavrnem in rečem da bom sama mi ne dovoli, vendar po mojem ostrem pogledu popusti in si čaj natočim sama in grem na ležalnik….. po počitku grem v infra savno meni najljubšo in glej ga zlomka gospodič za mano….spet je začel s vprašanji in govorjenjem bila sem tiho kot da ne slišim pa je tudi on utihnil….čez čas je začel sopihati …..zaradi vročine…..potem sem se hotla vstat in se s komolcem dotaknem gospodiča ki je prilezu čisto do mene in si ga drkal…. bilo me je groza….. takoj sem šla ven se ohladila in za mene je bilo konec savnanja…..tak butast filing sem imela…. tako da v javno savno ne vem če še kdaj….toliko v vednost takim ki to počnete, da mogoče nekaterim ne odgovarja to početje….da nekateri hodimo zaradi relaksacije in boljšega počutja v savno ne pa zaradi sex-a…

A je v dolenjskih toplicah ze komu dogajalo?jaz vedno samo neodlocno sedim in cakam…. nic

A je v dolenjskih toplicah ze komu dogajalo?jaz vedno samo neodlocno sedim in cakam…. nic

ojla Nika ne obupat in nadaljuj s savnanjem , sam skušaj premaknit urnik al celo dan savnanja , saj niso vsi taki kot si ti opisala, nekateri hodimo za relax kot ti ..

Hey. Jaz bi tudi rad probal sex v savni vse kombinacije tak da zainteresirani pišite.

halooo na bruhanje mi gre kaj se dogaja, fuj, v savni in ne vem kje še, torej več normalen človek ne bo mogel not, ne da bi moral pod prisilo gledati popolnona ponorele ljudi, ki ne morejo sexa opravit doma ali vsaj na mestu kjer ni nikogar. zdi se mi da je to samo za dva in v prostoru da si sam. nisem fauš da ne bi mislili, samo grauža se mi kaj vse berem. packi

Jas sem enkrat seksal na morju ko smo imeli počitek .
Vendar kar na enkrat je bila na meni kolegica nasproti mene je ležala punca ter prijatelj pa je prijatelj mojo punco poljubil na usnice no punca mu reče da ga zelo ljubi potem sta si zlekla vsaj hlače .
No kolegica me prosi če jo bi probal prijeti za trebuh ter se vsaj vorenk z njo poljubiti na usnice ljubezni .

Men pa zanima kok je kaj na Ptuju s temi rečmi, ker bova z mojo en teden februarja na dopusto .

A v termah čatež v svetu savn kdaj kaj dogaja? 🙂 Recimo tale petek zvečer bom slučajno tam, pa če je kakšna za malo rajcanja pa naj pride…me boš že prepoznala mlad in športne postave sem pa od začetka malo sramežljiv 😉

A se v Ljubjani v savnah atlantis se kaj dogaja? Ce ja pisite zs da se kaj zmenimo 😉

A kdo ve, ce se med tednom kaj dogaja v savni v Olimju?

tudi mene zanima, kako je kaj v Čatežu, če se kaj dogaja in kdaj so bolj takšne urice 🙂
naslednji petek bom tam, najbrž popoldne…

New Report

Close