Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Kam v savno zahajate da se da malo rajcat rad bi poiskusil

Bi se vama pritružil

Odgovor na objavo uporabnika
MMito, 30.03.2010 ob 18:29

Midva tudi iščeva pare za gledanje. Tudi le v dvoje, me tudi rajca če ga komu potegne, a le če je z svojo partnerico.

OLa bi vaju zveseljem srečal

kje se ponavadi dogaja najvec akcije?

V bazenu ali savnah kako ves, da je nekdo za rajc ali kaj vec?

Sprasujem saj se nikoli prej nisem bila.

radovedna99196, 16.02.2025 ob 17:40

kje se ponavadi dogaja najvec akcije?

V bazenu ali savnah kako ves, da je nekdo za rajc ali kaj vec?

Sprasujem saj se nikoli prej nisem bila.

loh se javis anzecesar@proton.me pa skupaj razisceva

Kako je kaj bilo? se je kaj dogajalo oz. je bil kakšen par za druženje?

Radovedna99 javi se na parzamidva@gmail.com in se dogovorimo kam gremo

S prijateljico s katero sva tudi intimni, greva občasno v savno, kjer sva lahko same noter. Ni lepšega ko, si ena drugi liževa vroče in preznojene pičke in ritke. To so mi najboljši in najmočnejši orgazmi.

bina bina, 17.02.2025 ob 14:54

S prijateljico s katero sva tudi intimni, greva občasno v savno, kjer sva lahko same noter. Ni lepšega ko, si ena drugi liževa vroče in preznojene pičke in ritke. To so mi najboljši in najmočnejši orgazmi.

poznamo take, predvsem je problem ker imata kurce med nogami. za radovedno pa, če nisi tudi ti tip s kurcem, največ se dogaja v balnei dol toplice, napiši kdaj bi šla tja pa se tam srečava ali pa ti lahko napišem mail

Anonimno 3853, 17.02.2025 ob 20:47

poznamo take, predvsem je problem ker imata kurce med nogami. za radovedno pa, če nisi tudi ti tip s kurcem, največ se dogaja v balnei dol toplice, napiši kdaj bi šla tja pa se tam srečava ali pa ti lahko napišem mail

same drkadžije s trdimi kurci so kle gor bedaki pa nasedajo

https://obb789.com/ubYfbDgfALpJqMm

Danes katera ali par za popestitev savnanja? Sem se odločil da grem v savno, nisem pa se še odločil v katere.

Sem star 29, rahlo močnejše postave.

Za to sredo isceva njega za opazovanje v savnah dobrna. Bodi res obdarjen.

kakšna starost?

30

Evo vč̣erajṣ̌nja izkuṣ̌nja…

Finska. Vstopim. Vmes zapusti ena mlada z rač̣jimi ustnicami Turṣ̌ko in gre pod tuṣ̌. Haljo je obesila pri vratih v mojo Finsko. Lepe majhne joṣ̌kice, pič̣kica pobrita. Lepo telo. Samo faca pa kot od race. Ok. Vsaj nekej sem se nagledal. Meditiram naprej. Po ene 5 minutah se pridruži gospa +45. Rahlo nervozna, se uleže. Zgoraj brez (joṣ̌ke ene 4 na lestvici do 10) Nač̣nem krajṣ̌i pogovor. Odgovarja kratko in odrezavo. Oč̣itni ji ni za stvar. Mojih 15 minut se izteč̣e. Grem ven, namerno si popravim brisač̣o pred njo, da si ogleda mojo batino in rit. Ji zaželim lep dan.

Pod tuṣ̌ in na meditacijo na leẓ̌alnik. Vmes preteẓ̌no pari romajo mimo. Nič̣ posebnega.

Nadaljujem?

Grem na novo rundo v Finsko. Turṣ̌ka se je nabasala. Mimo hodijo (lepo se je videlo č̣ez steklena vrata) pari. Ena +30 blonda, lepo telo. Izgledala je, kot da prakticira jogo. Njami. Pič̣ka pobrita na č̣rtico. Joṣ̌kice kot limonce. No, nimam sreč̣e. Uleti gospa, starejṣ̌a brez zadrẓ̌kov in brisač̣e. Joṣ̌ke res koṣ̌arica E, pa tud kar moč̣na, tako da pič̣ke niti nisem znal ocenit kako ima pobrito. Je pa bila depilirana. Klepetava. Vmes poč̣asi odmikam brisač̣o iz svoje kurca. Na koncu se ustraṣ̌la in pobegnila. 🤣 Jebi ga. Grem pod tuṣ̌ in nato v whirlpool. Se par mamic obrne za mano. Se noč̣e nobena pridruẓ̌it, ker so moṣ̌ki v bližini. Grem nazaj na leẓ̌alnik in uletijo ena mamica, smrkla 16 let in verjetno njena teta. V bistu sem mal hecal mamico. Smrklja se kao ne da, vendar se ni mogla zadržat, da ni parkrat pogledal proti mojemu mednoẓ̌ju kao neopazno. Z mamico govoriva o razlikah med Finako in Turṣ̌ko. Vmes si navija lase na prste in se prijazno smehlja. Dobil sem mail in v petek se dobimo ob isti uri. Vsaj z mamico.

Ni glih trofeja. Bo pa za druẓ̌bo.

a so saune v Tuhelju že odprte za zunanje goste al še zmeri sam za hotelske?

Neki bisex moški v Paradisu 1.3.?

A je res , da je v tem tednu krožil po savnah in bazenu opazovalec in iskal vse kar se neprimernega dogaja….

….kot mi je je podal vir informacijo baje , da.bosta petek, soboto in nedeljo dva krozila okoli od 14.oo pa do konca….

Pamet v roke in ne študirat preveč z spodnjo glavo.

Sej prav,da bi nekdo hodil.

Včeraj sem bil v Oazi…Eni in isti lovci – sprehajalci.

Prednjačil je bradati moški v 8 mesecu nosečnosti s ketno na vratu, ter nekakšnim kovinskim krogom na mošnjah.

Pride gospod v savno, se uleže, ter razširi noge na polno, da je odprt pogled na Kočevski gozd. Kot da je sam v savni.

Isti koncept ležanja ima na počivalniku….Čeprav je sam, se uleže na počivalnik za dva, ter širi noge in kaže polža.

Dobr da je tako samozavesten.

Nek osnovni bonton bi moral biti pri savnanju. Mislim,da dame nimajo željo gledati polža v hiški, ki se skriva v Kočevskem gozdu.

Pohotneža in spela javite se na parzamidva@gmail.com

Je katera jutri za Balneo v poznih popoldanskih urah 😉 ?

Lahko tudi par…

pridevi s prijateljico, ona 32 jaz 22. problem je samo kakšen si ti, midve sva lepe vitke punce in kakšnih grdih debelih starih ni šans. sva pa pohotni, če bo pravi moški.

New Report

Close