Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

In kaj boš storil?

Potna packa v kere savne pa ti hodis?

mijauuuuu

Jast se javim.

Si zenska? Kolko stara?

Zdravo..mene pa zanima kje v slovenskih javnih savnah kej dogaja,namrec s partnerko si zeliva kaksnega spontanega rajca z neznanci oz pari….hvala za odgovor 🙂

10.4 bom v savnah v atlantisu, se mi katera pridruzi?
Pisi zs za kontakt

Ja se dobimo v kaki savni ti s tvojo jaz mojo pa se mal zrajcamo?

Pride kdo v nedeljo v orhidelijo? Moja je potrebna 😀

v soboto imam namen it v sauno v olimlje bo kakšen par tam,da kaj ušpičimo

kaj pa v soboto

midva pa si že dolgo želiva it oz. se pogovarjava o tem, da bi šla v savno, da bi probala kak sploh je (savna na splošno, ne sex v savni), pa ni nikoli volje al časa. bi pa seveda probala v savni sexat, ampak mislim da bi me zelo motilo če bi bil še kdo notri, ker sem precej sramežljive narave in se mi zdi sex neka osebna stvar, ne stvar ostalih. bi probala, če bi bila savna prazna. če bi pa prišel kdo not pa bi verjetno v isti sekundi končala.

Jaz bi pa probal sex v savni samo je moja prevec sramezljiva za kaj takega zal 🙁

Meni gre pa na živce, da se pogovarjate o sexu v savnah. V savne se hodi folk savnat, ne pa fu..t. Pejte na Vrhniko al pa v Sežano, če to hočete… 🙂

Je kak par do 35let urejen za opazovanje v savnah dolenjsko podrocje? Najveckrat greva v paradiso v dobovo?

Bo jutri popoldan kakšen mlajši par v savni v Olimju?

Dons prot večeru bova u Termah Ptuj … akcija
kakšen par zaželjen …

Veckrat v paradisu. Ampak se nikoli v savnah. So lepe?

Ali je kaksna posameznica ali par, ki bi sou v torek 23.5.17 v dopoldanskem casu v savno Atlantis?

Men je u savni dobr 🙂

Najboljse

Z mojo lepšo polovico sva bila včeraj v Orhideliji. Nažgala sva se kr 4x, v savni 2x in v dveh bazenih po 1x. Dvakrat zalotena, nič hujšega 🙂

Bilo je prazno in Đazno 🙂

Komaj čakava reprizo!

bila sam sa muzem u velness orhidelija,bilo je super imali smo i sex,u jakuzi,na vodene krevete i pod tus.super je mesto

Gre kateri par ali posameznica v savno kjer bi se “slučajno” srečali in poseksali (brez on-on)? Star sem malo nad 30.

kupleraj (afna) berlin.com

Mene pa zanima če se kje kaj dogaja po savnah v MB?

Če ima kdo kakšne izkušnje in predvsem kje ter kdaj???

New Report

Close