Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu sežem mu v hlače, tam pa…

sežem mu v hlače, tam pa…

nekaj majhnega, tankega, sicer trdega, ampak ko da bi flomaster v rokah stisnila :-((( Nič ne bom rekla, zaljubljena sem in zelo mi je všeč, tudi moje spolne izkušnje po številu ne sežejo do kolena večini žensk (2), a človek se navadi na neko maso v hlačah, ki je bila zame vedno znak moškosti in me je neverjetno vzburjalo. Pri njem pa mi je sedaj vse dol padlo-ne zaznavam erotike, seksapila, ki je prej vel iz njega. Povejte mi, bom lahko šla čez to. Spala še nisva skupaj in se tega kar malo bojim

iz izkušenj sodelavke ti povem, da ne boš mogla it čez to…
Sorry ma pravi da je to katastrofa in se ne moreš zadovoljit s takim…

Pozabi ga in išči drugje. Z njim ne boš srečna.

Dopusti možnost, da te na nek način preseneti. Kljub temu, da mislim, da ni nujno, da je seks bistven element neke zveze, se mi zdi, da boš težko šla čez to. Daj mu vseeno možnost, preden se odločiš.

moje sožalje…. :))

kaj pa veš, mogoče te lahko vseeno preseneti.
Poskusiti ni greh.

žalostno, ampak resnično :-((

ja, to pa itak… samo naj bo raje pripravljena na to, da morda ne bo šlo,ker bodo misli uhajale drugam

se strinjam….prej ali slej jo bo to začelo motiti…na žalost.

Ponavadi rečemo, ni važna debelina, velikost, vazna je tehnika.Ampak, jaz priznam, da tako kot je tebe kr nekak odvrnilo od vsega tega, bi tudi mene ce bi to utipala.Daj mu priloznost, kaj ves mogoce pa bo njegov seks, kot ni bil se z nikomur, če pa ne bo, se bojim, da je ljubezen lahko še tko velika, pa bo to una pika, ki bo glodala in slej ko prej prinese nezadovoljstvo in gres drugam.Seks ni vse, je pa velik.

hm, zelo podobne misli so se meni pletle po glavi, ko sem brala tole stisko. nmogoče je dečku narava nekaj odtegnila in mu mogoče na ta račun dala neverjetni talent za zadovoljevanje muck 🙂 mogoče te bo na najrazličnejše načine tako fino popedenal, da boš pozabila na njegov flmaster v hlačah. mogoče je ljubimec stoletja :))

mene pa zanima, kako je na primer z moškim, ki ima npr. premajhnega in zato pri ženski ne čuti tistega željenega trenja, ali pa na primer ni stisk mišic dovolj močan, da bi ga fajn obdelale. ali obstaja tudi ta problem, da moši tule na forumu napiše: “sem zaljubljen, ampak moja ima preširoko zame. ..” – banalno najbrž, amapk res me zanima.

samo, če je imel tako dolgo vezo pred mano (čez 10 let), potem je nekaj moralo vezati skupaj in je moral bit tudi seks dober, a nimam prav?

mogoče. lahko pa da njej sex ni bil pomemben. čeprav jaz še vedno navijam za idejo o neverjetnih drugih tehnikah, ki te bodo popeljale više od nebes :))

ja, po mojem je to res…. ampak babnca da noge vkup, pa je trenje koj večje in obojestransko zadovoljstvo lih tak

vsaj teoretično :-)))

:)))) noge že vkup, pa še mišice muce copatarice natrenirat, da lohka fejst stisneš, pol pa najbrž res gre :)))

Ni šans, pri meni takoj odpade….žal, če ne čutiš, da je notri, ni nič…..

tudi meni se je enkrat to zgodilo…sva se mečakal v avtu in sem mu segla z roko v hlače in šok!pa nisem bila šokirana zaradi velikosti, ko je bil itak bolj mali ampak največji šok je bila debelina…ki je ni bilo, saj ga je imel tankega kot flumaster dobesedno..adijo res sem bila šokirana..takoj me je minlo in sem se začela oblačit..po mojem je tak skapiral..samo kaj te ne naj naredim, če mi je minlo…!!!

Ja tud jst poznam tak primer, ko ga prvič ni blo nič v hlačah, petič ga je bilo pa že kar več. Po enem letu veze sva pa nehala, ker se je izkazalo, da je tako kot prvič kratek v hlačah, kratek tudi v glavi.

Se mi kar smeji, ko se spomnim na podoben problem pri meni! Sigurno ne bo šlo! Jaz sem nekaj časa vstrajala, ker je bil tip res dober (oblečen), potem pa ugotoviš, da, ne samo da ti ni do seksa, tudi fafati ni užitek, kar vsaj meni veliko pomeni.

:-))))

he he he… tota je bla tudi odkrita, ja… Tudi črni humor nosi bele spodnje gate

Tut jst sem bla ful, ampak res ful zaljublena v enga tipa, ki ga je blo bol na tanko v hlačah. Ful sem se prepričevala, da me to ne moti, da je ok. Se je tudi on vedno ful potrudil na vse druge načine (se je zavedal svoje pomankljivosti), ampak vsaka ženska si na koncu želi neki konkretnega zabit v sebe. Tako pač je, biologija.
Kaj naj ti rečem. Če ti seks veliko pomeni, bo kriza. Če ne, se boš pa sprijaznila.
Je pa krizno, če maš človeka rada. Jst ga mam še vedno! Samo….:((((

LP!!!

to je pa ****, ja

Tudi jaz sem imela takega tipa. Ali si lahko mislite, da ni pustil, da bi ga kdaj prijela? BTW, še sam ga ni prijel, ko mi ga je vtaknil – je revček kar sam zdrsnil noter. Na suho ga še kar čutiš, ko pa je vlažna, je pa kot, da ni ničesar noter. Sicer pa – tole berejo tudi dečki, ki imajo to težavo in si lahko mislimo, kako se počutijo…

očitno nista več skupaj… imaš ga pa še vedno rada!? Samo vprašam… to pa ti ni bilo sprejemljivo, da bi bila z njim, seksualne užitke pa iskala drugje. Jasno, da je velika verjetnost, da se slej ko prej zaljubiš, ampak potem načeloma prvega nimaš več tako strašno rad…

Namreč zdi se mi čudno, da se z nekom ful ujemaš, ga maš rad, potem ga pa zapustiš (samo) zaradi seksa, še vedno pa misliš nanj… Pa ne razumet narobe, itak verjetno veš, da mmi seks ogromno pomeni, ampak po drugi strani se mi pa zdi čudno zapustit takega človeka… morda bi se pa dalo kaj skupaj pofantazirat, uporabit pripomočke, se nenazadnje it trojčke, morda pa ga celo kdaj pa kdaj prevarat v stilu kar ne veš, ne boli…

Seveda je druga zgodba, kaj bi iz tega nastalo, ampak meni osebno so vse zgornje variante bolj sprejemljive, kot pa nekoga ki ga imaš rad zapustit tako rekoč na suho (samo) zato ker ma premalega…

Torej… razumem, da je moteče, da ima premalega, ne razumem pa, da ga zapustiš (samo) zaradi tega, potem pa na nek način trpiš, ker misliš nanj…

Hm… čudna so pota gospodova.

ja :-(((

New Report

Close