Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu si kdaj privoščite…

si kdaj privoščite…

… cel dan v postelji, jutranje ljubljenje, skupni tuš, zajtrk v postelji, poležavanje, razvajanje, ljubljenje pa spet od začetka, popoldan prigrizek in šampanjček, nadaljevanje do poznih večernih ur…?

---------- le vent nous portera...

Seveda, ko le lahko. Ponavadi so vikendi namenjeni za to.

sam v filmih sem videla to:))))))

ne vem, če bi vzdržala cel dan v postelji….ne rečem ljubljenja….ampak v postelji?…ne, po nekaj urah bi mi gotovo zapasal sprehod, posedanje na terasi kake simpatične kavarnice….pa romantična večerja…ja, v postelji pač nebi jedla:)

Seveda takole čez vikend,celodnevno…Mora biti začinjeno.

ja

nikoli 🙁
Punce, dajte nekaj povedati. Kako reagirate, če sex ni bil ni glih božanski. A to takoj poveste partnerju ali pač upate, da bo naslednjič boljše?
V mislim imam sex s partnerjem (možem). Ok, se zavedam da ne more biti čist vedno oh in sploh, samo zanima me, če to tudi poveste ali se rajše pretvarjate da ni nič narobe.
LP

ne vem, če so potrebne besede:) Menda ja čutita oba, kdaj ni blo bohvekaj….razen če se eden pretvarja in drugi misli, da je blo kot po navadi…samo potem drugič ne bo bolje, ker bo mislil, da je njej tisto vrhunec užitkov….in smo tam:)
Če samo ni blo zato, ker se nobenemu ni dalo preveč, ker sta imela druge skrbi, zarad drugih zunanjih dražljajev…pač oba vseta, ni blo oh in sploh, je blo pa še vedno bolje kot nič, se temu nasmehneta, si pomežikneta in pozabita…

Če pa ni blo samo za enega, ker je drugi nekaj narobe počel, ta prvi se je pa pretvarjal, da je ok in čakal, da bo drugič bolje…je pa napaka, seveda. Tukaj pa je kaj hitro treba “namignit” da nekaj ni blo ok. Če je šlo za nekaj, kar njemu je, tebi pa ni…pa če si potrpela, potem mu to tudi povej…da pač si ti zdaj se njemu prilagodila, da ti to pa ni nevemkaj, drugič pa ti vodi in naj se on tebi mikeno prilagodi;)

Če pa nikol ne pokomentiraš, ne ko je dobro, ne ko je slabo….potem pa on pač dela, kakor ve in zna, na pamet….in misli, da to tebi tudi vse ugaja…mogoče ima tudi sam kake pripombe, pa si niti ne upa rečt, ker ti njemu nikol nič ne rečeš….sam to so že…problemi na vidiku..

Midva si vse poveva kmalu po sexu,ko se umiriva.Nikoli ne skrivava,če komu kaj ni všeč,ker pretvarjanje ne pelje nikamor.Pač poveva kaj ni bilo v redu in naslednjič je že mnogo bolje.

Jaz pa pravim, da se je potrebno tud med seksom mal pogovarjat. Jaz mojmu vedno povem, da naj me poliže tam, pa mal nižje, pa mal višje, pa da bi od zadaja, pa od spredaj. On pa men glih tko reče, kaj mu paše in le tko je seks dober. Ker partner ti ne zna brat misli, po mimiki obraza pa se tud ne vid, ker lahko igraš orgazme pa zadovoljstvo, pa nič od tega ni prisotno.

O vanči si že nazaj.Ja treba si je kake stvari tudi povedat med igro pred ali potem,ne pa biti tiho in zadržati zase.potem je užitek prikrajšan ali nepopoln.

jst tudi ne čakam do konca, in potem poročam. tako kot vanč pravi, že vmes je treba.

No sej zato sm pa v vezi že 10 let, ker sem odprta oseba in za vse stvari pripravljena

Pa sej men je super če mi moj pove, da hoče da mu ga ne vem naprimer ližem hitreje, počasnje, po jajčkih, po riti in ne vem še kje, pa da ko mu prihaja pa to. Mene to ful rajca

Pa si kdaj mislila o skoku čez plot?

Pa ti on kdaj liže ali cuza prste na nogah,gležnje,meča?

Je pohoten in strasten?

Ma normalno da tud pomisliš kdaj o skoku čez plot, kr je tolk dobrih tippov, da bi bilo čudno, če se mi ne bi noben dopadu al pa če ne bi z nobenim flirtala. Ma ja tile italijani so tko dobri tipi, temni, postavni..njam, bi jih človek kar pos….
Ja, men je ful dobr, če mi cuza prste na nogi, ker so tam zelo občutljivi deli, pa ful rajca.

Hvala za izkušnje! Se nikoli ne pretvarjam, no razen če je del igre;) Mislim, da je pri nama ravno problem vmesne komunikacije. Sploh odkar imamo otroka vse skupaj poteka bolj tiho in vedno sem nekako na preži, da se tamala ne zbudi.
Eh, sej bo! Otroci menda tudi kdaj odrastejo…

Ja sej vem kak je če so otroc zraven, pa čeprav jih še nimam, pa pridejo kdaj bratranci na počitnice, pa morma bit ful potiho, jaz sm pa rada glasna. Sej je normalno, da seks ni vedno megastičen, ampak da je včasih nor, drugič bolj erotično romantičen. Ampak komunikacije je res pomembna

Noro sexi je to,res za oba.Prideš tudi popoldne kaj na forum?Če boš mi napiši na gmail.

Popoldne običajno delam, ker imam popoldansko firmo odprto in imam še manj časa kot zdaj. se pa lahko zgodi da bom kaj gor.

Mene zelo rajca glasnost ženske pri sexu,ko vidiš da uživa in se zvija od ugodja.

Moj tip je res pohoten in strasten on zelo odprt za vse neumnosti ki mu jih predlagam Glede na to, da sem bolj trmaste narave, bi težko z nekom shajala, ki ne bi bil pripravljen poskusiti stvari

Pa zvečer?

Seveda je treba experimentirat in odkrivati nove stvari in npoložaje sexa,da je zmeraj pestro in živahno v postelji.

New Report

Close