Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu si kdaj privoščite…

si kdaj privoščite…

Imata poleg lisic še kake ljubezenske pripomočke?

Amapak enkrat bi si pa želela imet dva naenkrat, al pa tud še eno punco zraven, pa bi moj najprej mal gledal, pol pa šel zraven v akcijo al pi pa jaz opazovala.

Tudi midva z mojo si to želiva,jaz še bolj.

Ja kakšen vibrator bi se našel, drugač je pa poletje in je vrt poln zanimivih oblik in pidelkov

Kak če si rekel da si samski????

Se velikokrat samozadovoljuješ.Kdaj v službi,če je potreba močna?

No z bivšo sva res sanjala o trojčku žž in jaz.

Javi se mi kaj na gmail,pa fotko pošlji.Čao,se vrnem ob 14 uri.

A veš da se mi je že tud v službi zgodilo, da me je kaj prijelo, pa sm mogla it. Ja, jaz se redno samozadovoljujem, ker se mi zdi da tko spoznaš svoje telo in veš kaj ti paše. Velikokrat to počnem pred partnerjem, ker mu je noro.

Ok, lepo se mej, pa drž si ga

ma ondi bi še kačo nategnil, če se mu ne bi v grmovje skrila

Kaj češ, če je fant potreben, neki pa mora

talk is cheap

Pa neki se pa mormo ment, prek spleta ne gre drugač, razen če maš kakšno rešitev

moje drugo ime je rešitev

Redkokdaj……če dam otroke v hladilnik za cel dan. :))

In katero je tvoje drugo ime

moje ime ni pomembno, dejanja govorijo sama zase

Ondi, js ne morem bit tiho, sam….dej, preberi mal svoje poste:)))))

Ne vem zdaj, si res tako obupan al res misliš, da si zabaven?

Vanci, bi ti socila z ondijem?? Mu bos dala? telefonsko, mail in naslov??
Bi rada da ti lize podplate?

lol

a ondi je zdaj samski??? Ni bla žena vedno vroča in huda sexulja?

Evo, doleti tudi najboljše, če je seveda vse res;)

Ja, midva z bodočim sva tudi sanjala da bova mžžžžžžž in potem še žmmmm

ondi pomojem še sam ne ve, kaj je

---------- le vent nous portera...

po potrebi, verjetno….

če pecaš kako poročeno, rečeš…jaa, jaz sem tudi poročen, vse je idealno doma……a bi se midva lahko kdaj dobila, da si izmenjava izkušnje….

če pecaš samsko….hej,jaz obvladam, sem pravi mojster sexa, sva z bivšo vse sprobala….zdaj bi pa s tabo…

če pecaš samo tako, ki ima fanta….a tvoj tudi to dela? Jaz pa obvladam še bolj…probaj kdaj še koga drugega, saj še nisi poročena, jaz sem pravi naslov za to…moja sicer je huda in vroča mačka, vendar svoje talente lahko delim tudi s teboj…saj imava svoboden zakon…

če nič ne pali: si smotana, ne razumeš nobenega heca….

Hahahahahahahaha! Si pa direktna:-))))

“Vanci, bi ti socila z ondijem?? Mu bos dala? telefonsko, mail in naslov??
Bi rada da ti lize podplate?”

Ma skakala ne bom, kr doma dost skačem. Drugač pa za kakšno kavo sm vedno, čeprav mam ful mal časa, še za moje stalne prijetelje, ki jih ni malo. Poleg tega pa imam partnerja kot sm že rekla in ne iščem drugega. Za kakšno izmenjavo izkušenj in mnenj sem pa vedno. Kr če ni flirtanja, ni nič. Po nekaj letih skupnega življenja tudi seks ni več isti, pa naj reče kdo kar hoče.

Ojla Vanči,kako si?Seveda bi bilo lepo iti s tabo na kavo,mogoče še prijatelja postaneva,kajne?

New Report

Close