Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu si kdaj privoščite…

si kdaj privoščite…

ne, sex ni isti kot pri 20:)

je boljši!

Dobro ga zrajcaš s svojim samozadovoljevanjem pred njim.Mu dolgo ne pustiš,da te”vzame”?

Saj nisem vaša potrebna malenkost.

Vanči v živo se lahko dobiva in poklepetava in se nasmejiva.

Ti,ki še ženske muce od blizu še videl nisi:-)))

Ma ja sej vem, da vsi pravijo, da je seks boljši kot je bil in bla,bla…Čeprav najbrž nihče ne upa priznat, da je včasih tud slabši kot je bil. Vem, da so vse ženske kao sex bombe v postli pa da vse seksajo sto na uro, pa vsi možje in tipi so noro dobri in potešeni, pol se pa na tem forumu mal zabavajo in flirtajo. Zanimivo, ni kaj!

Brigaj se zase.In če ti misliš,da tu pametuješ vsevedo…Zate nisem zabaven za katero pa.Ne sprejemaš drugih,si zelo egoistična in posesivna.

Čak mal, komu je zdejo to namenjeno ondi? Meni?

Bravo vanči in tega Mirela ne more razumeti.Kako si Vanči?

Ja…Kako si vikend preživela s svojim,a?

To je za marelo

Rada nosiš salonarje oz sandale z visoko petko?

Ej delavno sto na uro, tko da je bila v nedeljo suša in je dons kr mal kriza

Ma ja petke so obvezne, sploh ne znam hodit v športnih copath, razen seveda na fitnesu.

Bosta nadoknadila danes 2x no.

Ej dons bolj težko, kr mamo kao nekakšen piknik in sam bog si ga vedi kdaj bom doma

Lepo je da sesexi oblačiš.V čem si najraje?

Najraje sem v krilu, pa super bi bilo, če bi lahko bila spodaj brez, kr sm rada brez spodnjega perila, pa ponavadi imam kakšno tesno majčko, z malo večjim izrezom. Drugače se pa ful dobr počutim gola. Zato sm tud nudistka, ker mi je super, ko sm lahko na morju popolnoma gola.

Jaz pa nimam občutka vanchy, da so vsi potešeni tukaj:)))))

Da pa so ženske vse sex bombe? Ta tudi ne bo držala, mogoče si samo take upajo tukaj pisat, ki so samozavestne….take, ki imajo probleme, pišejo pa na starševski čvek, če ima še katera takega, ki noče al pa če ima še katera takega ki kar naprej hoče, pa da jim uhajajo….

Am, Ondi;) Ti kar zberi se, zadihaj, pa lepo, zbrano mi povej, vse, kar mi gre:)!!! Z mano je treba na grdo, jaz ne maram osladnih tipčkov, ki bi kofetkali z mano, mi zrli v o….dekolte in vsi slinasti potem doma “drgnili” name (pa ne zarad moje lepote, ampak po moje zarad preproste moške narave)….sem pa tudi to že doživela, tako da…..
ti kar pogovori se z vanchy:) Vama prvoščim…da ne boš reku, da sem zdaj ljubosumna:P

Lepo,prava ženska si.Tako bi moral imeti vsak moški ob sebi.Nudistka si,no lepo pa še zdravo je.In potem tvoj z užitkom pogleda tvoje rjavo telo tudi na zadnjici.

Sej nism rekla da so potešeni. Glih obratno je. Ker niso potešeni so tukaj!!!

Jaz pa mislim, da je vsaka ženska po svoje sex bomba. Saj če maš kakšen kilogramček preveč, al pa tu če jih imaš 100 preveč, še ni nujno, da nisi za nekoga sex bomba.

Mislim pa, da vsaki ženski prija, če jo moški pogleda, pa naj bo to nevidno al pa da se slini. Odvisno je od tega kolk ti pustiš da se slini.

Na forumu pa njbrž nismo zato, da bi tekmovali za naklonjenost in bili ljubosumni, ker se mi zdiš ti ful v redu in imaš super poglede nacelotno stvar, tko da kapo dol mirella.

Lepo je da si iskrena.Samo včasih preveč napadalna in provokativna ter v svojih načelih nekoliko malenkost preveč vsiljiva.

Čaki mal, zdej pa res ne vem kdo je vsiljiv? Dej ondi to mal bolj opredel za koga gre, kr vedno mislim, da se na mene nanaša.

Ima dobre nasvete,a me žalosti,da sem mireli trn v peti.

vanchy, zdaj si pa zadela žebljico na glavico:)

nudistka…in potem v službi v salonarjih, petkah, krilcih, samostoječkah in povrhu…obtisnjene, dekoltirane majčke??? Kaj si sploh še lahko poželi človek:)
da ne govorimo, da si vodstvena delovka, povrhu samostojna podjetnica in nosiš spete lase na temenu in očala, za resen, poslovni izgled?
Seveda, ker perila ne nosiš najraje, si obvezno v tangicah, al se motima;)

(to leti na Ondija, vanchy, sej ti bos razumela, se mi zdi;))

New Report

Close