si kdaj privoščite…
Ma ja sej vem, da vsi pravijo, da je seks boljši kot je bil in bla,bla…Čeprav najbrž nihče ne upa priznat, da je včasih tud slabši kot je bil. Vem, da so vse ženske kao sex bombe v postli pa da vse seksajo sto na uro, pa vsi možje in tipi so noro dobri in potešeni, pol se pa na tem forumu mal zabavajo in flirtajo. Zanimivo, ni kaj!
Jaz pa nimam občutka vanchy, da so vsi potešeni tukaj:)))))
Da pa so ženske vse sex bombe? Ta tudi ne bo držala, mogoče si samo take upajo tukaj pisat, ki so samozavestne….take, ki imajo probleme, pišejo pa na starševski čvek, če ima še katera takega, ki noče al pa če ima še katera takega ki kar naprej hoče, pa da jim uhajajo….
Am, Ondi;) Ti kar zberi se, zadihaj, pa lepo, zbrano mi povej, vse, kar mi gre:)!!! Z mano je treba na grdo, jaz ne maram osladnih tipčkov, ki bi kofetkali z mano, mi zrli v o….dekolte in vsi slinasti potem doma “drgnili” name (pa ne zarad moje lepote, ampak po moje zarad preproste moške narave)….sem pa tudi to že doživela, tako da…..
ti kar pogovori se z vanchy:) Vama prvoščim…da ne boš reku, da sem zdaj ljubosumna:P
Sej nism rekla da so potešeni. Glih obratno je. Ker niso potešeni so tukaj!!!
Jaz pa mislim, da je vsaka ženska po svoje sex bomba. Saj če maš kakšen kilogramček preveč, al pa tu če jih imaš 100 preveč, še ni nujno, da nisi za nekoga sex bomba.
Mislim pa, da vsaki ženski prija, če jo moški pogleda, pa naj bo to nevidno al pa da se slini. Odvisno je od tega kolk ti pustiš da se slini.
Na forumu pa njbrž nismo zato, da bi tekmovali za naklonjenost in bili ljubosumni, ker se mi zdiš ti ful v redu in imaš super poglede nacelotno stvar, tko da kapo dol mirella.
vanchy, zdaj si pa zadela žebljico na glavico:)
nudistka…in potem v službi v salonarjih, petkah, krilcih, samostoječkah in povrhu…obtisnjene, dekoltirane majčke??? Kaj si sploh še lahko poželi človek:)
da ne govorimo, da si vodstvena delovka, povrhu samostojna podjetnica in nosiš spete lase na temenu in očala, za resen, poslovni izgled?
Seveda, ker perila ne nosiš najraje, si obvezno v tangicah, al se motima;)
(to leti na Ondija, vanchy, sej ti bos razumela, se mi zdi;))