Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu skupaj zaradi otrok…

skupaj zaradi otrok…

Se vidi, da me par dni ni blo naokrog, pa mam zdaj malo morje idej… Ampak roko na srce, na to me je spomnila ena čudovita ženska, s katero sva o tem govorila pred par dnevi….

Torej… pari, ki ste skupaj najmanj 5 let in imate najmanj enega otroka… dajte roko na srce in povejte, če bi še bili skupaj, če otrok ne bi bilo.

Zdi se mi namreč, da nas je malo morje takih, ki bolj ali manj trpimo, vztrajamo pa le zaradi otrok.

Jaz mislim, da bi midva bila že davno razseljena.

midva tudi :-(((

mm – misliš da bi ti z neko drugo bilo kaj boljše? tako je pri vseh,treba se je potruditi,da je v zakonu lepo.Nekatrim je to samoumevno, da mora biti dobro.Reci sebi;”kakšne so nekatere, moja je zlata vredna” in se boš takoj lepše počutil. oprosti,da se vmešavam v tvoj lajf….lepo te pozdravljam

Mislim, da bi se ti ob razvezi celotna zadeva ponovila. Kakorkoli vzameš, treba se je truditi, pa malo tudi prilagajati. Pri tebi se mi zdi, da je težava samo seks. Pa še to ne “posledična” ampak direktna. Po mojem ti niti ni do tega, da bi šel k drugi, če otrok nebi imel. Te pa čisto zastopim. Vem kako je kadar jaz “ne dobim”, pa tudi vem kako je kadar bi ona rada pa jaz ne zmorem. Če sem odkrit, ti povem, da jaz nebi šel; sem delal razne eksperimente in vedno ugotovil, da so ženske “ljudje” s plusi in minusi. Idealne ni. Je pa prav tako res, da imajo v Ameriki kup psihiatrov, ki zakoncem pomagajo in jih tam tudi zelo spoštujejo, za razliko od nas, ki mislimo, da si zmešan, če greš k psihiatru.

In res je to, da se VSE vedno ponovi!

Za medsebojno razumevanje se morata truditi oba.Si se kdaj vprašal ali si storil vse, da bi se razumela? Seveda vedno ne gre in dva nikakor nista za skupaj.Ta tema je lahko dolga…………………..Pa še nekaj,otrci ki jih imamo najrajši niso in ne smejo biti ovira za ločitev. Bolje ločena ljubeča vzgoja, kot napetost in kreg. Poiščita pomoč

sploh ne gre za to, da bi bilo nevzdržno, za otroke še posebej ne. Gre enostavno zato, da smo zaradi otrok po mojem mnenju pripravljeni precej več potrpet in požret, kot bi bili pripravljeni brez njih.

Kakorkoli že, mislim da je zelo dosti zakonov, ki vztrajajo zaradi otrok, še zdaleč pa stanje v teh zakonih ni nevzdržno ali zelo slabo. Ker v tem primeru bi večina itak pakirala pa šla narazen, ne glede na otroke. Je pa marsikje ravno toliko slabo, da če ne bi bilo otrok, bi raje poiskali sebi nekaj bolj ustreznega.

In ne govorit o tem, kak se je treba trudit; to itak vemo. Ampak kljub trudu je nekje meja kak daleč gremo – mi in naš partner. Kljub trudu ostanejo bolj ali manj velika nesoglasja in to pri prav vsakem zakonu.

Jaz pa sprašujem koliko zakonov je takih, ki brez otrok ne bi vzdržali, pa čeprav se partnerja trudita vsak po svojih močeh.

Nama je vse klapalo, vse dokler ni bil na poti otrok…takrat se je bodoci ocka cisto spremenil, krivdo za vse pa seveda valil name…takrat sem ga sele spoznala v pravi luci in se preden se je otrok rodil sem ga pustila…se dobro, ker nama je z otrockom bolje brez njega kot z njim…

Eno pa drzi kot pribito…ce nekaj hoces, to naredis, ce noces, potem isces izgovore!!

Ja, zakaj se raje ne potrudite, da bi se razumeli in imeli lepo, kot pa samo razmisljate kako vam je hudo?
Hm…mogoce je pa to razlog, da nocem imeti otrok.

hej…res te nekaj časa ni bilo, zato moram rečt da sem jaz mogoče kar malo pogrešala tvoje odkrite poste….

saj moje mnenje veš….jaz osebno sem skupaj zaradi otroka.

Midva tudi. Saj ni nič posebno narobe, a to ni to, kar naj bi bilo.

Jaz sem bila v zelo dolgi vezi (12 let) in sem bila hvala bogu tako pametna, da nisem imela otrok. Nato se je vse obrnilo na glavo. Danes imam otroka, sem srečno poročena …hočem rečt, še dobro, da v prejšnji vezi nisem imela otrok. Ne vem kaj bi naredila….gotovo ne bi zdržala.

Upam, da nisva ednina. Midva bi bila skupaj tudi če ne bi imela otroka. Res se veliko spremeni. Prej sva se imela rada samo midva, zdaj se pa imamo radi pač trije. Smo srečna družina.

vem ja :-)))

to je to, kar sm hotu povedat

Kaj si mislil s tem “vem ja :-)))”?

predvidevam, da sprašuješ mene…. nič posebnega, le to, da sem prebral, da je marinka skupaj zaradi otrok

Priznam, otrok mi pomeni vse, za njega vse,tudi umrem, ko bo vecji ne recm, da bom drugacna, danes pa zivim in diham najprej za njega..potem sele zase…če njega ne bi bilo…bi bilo moje zivljenje drugacno, ampak to je pa ze druga zgodba, ne bi bila tu, temvec drugje…oziroma, najprej bi bila jaz in se ne bi ozirala vec na nikogar, samo se nase, ja tak egoist bi bila, za vse nazaj in naprej;),itak je vecina takih in prav imajo!

Tudi pri meni je tako, da je po 7-ih letih zakon postal zelooo dolgočasen. Vsake toliko se ji celo da sexati (1*na dva tedna) in to je to. Jaz sem pa še vedno isti in bi 3* na dan kot je bilo na začetku.

Tako, da vem, da bo to edini razlog za morebitno nezvestobo. Upam le, da obstaja kje kakšna ženska, ki ima podobne probleme kot jaz.

Ej, Ljubljančan, pa ti kaj narediš za to, da bi se ženi dalo seksati kaj več kot 1x na 14 dni. Če sta na začetku 3x na dan, razmisli, kako je prišlo tako daleč. Samo namig: ženske smo precej čustvena bitja, večini nam seks ni tablet za boljše spanje . Mislim: če je moški nervozen, napet itd, mu paše seks in potem sladko zaspi, pri ženskah gre pa to ponavadi malo drugače, vsaj od začetka, pa če po sebi sodim. Ko se enkrat ogrejem, pa seka! :))

Ja saj seka, samo potrebno je velikooo več truda, da se mašinca prižge. Občutek imam, da ima pač to kar je hotela (1x na dva tedna), tisto na začetku pa je pač bilo samo nujno zlo(3x na dan).

Glede nervoznosti pa – sem mogoče preveč sproščen in me zato meče …

… zato, Pika javi se!

🙂

Ljubljancan..predno gres v varanje..naredi doma vse kar je v tvoji moci..nakazi ji to..v kaj te tera..povej ji..na lep nacin..ker vem, da se tega sploh ne zaveda..tako kot vecina zensk ne…in potem je jok in stok ko se zacne varat..in prasci gor in dol…
Mogoce je le utrujena od vsega..mogoce si moski, ki se doma nicesar ne pritakne in je za vse sama, mogoce jo muci kaj drugega, sta se pogovorila, si ji dal vedet kaj muci tebe…premisli..kajti varanje ni resitev je le se ena pizdarija vec..kaj ce se zaljubis…ljubis…to ni hec!

Ja, se javljam…
A misliš resno? Nujno zlo? Če bi to lahko bilo res, potem ne izgubljaj časa z “obujanjem nekdanje strasti”, začeti bo treba na novo! Po možnosti skupaj z ženo, ne s katero drugo, saj imata otroke.
Če si bolj lord, kar se tiče housekeepinga naj ti povem, da je skupno delo lahko dobra predigra. Prvič ona ne bo tolk utrujena, drugič pa, no, moraš it kdaj v kakšne poze, ki so prav zanimive. Pa ko se pogovarjata o navadnih vsakdanjih stvareh, se lahko sproti še porajcata – besedno in fizično – seveda pazita, da ne bo otrok v bližini. Ne vem, to pri nama ful laufa. Lahko delava čist običajne stvari, pa si ptihem pripovedujeva, kaj bi počela drug z drugim. Ne veš, kako je sladko.Pa kako dobr je potem, ko lahko…

hmm Ljubljančan tut jaz ti priporočam, da dobro premisliš….iz izkušenj ti povem, da lahko zakon propade v trenutku…..tudi, če tega nimaš v planu…

midva sicer nisva imela pomanjkanja sexa…ampak bistvo je, da povod/razlog ni kasnej več bistven…..gre bolj za to, da, ne moreš naredit koraka nazaj……vsaj jaz ne!

kolkr češ, verjemi.

ja pika… ampak niso vse take… moja tako govorjenje smatra skor že za… hm, spolno nasilje??? Ok, samo malo se hecam, je pa dost resnice not.

New Report

Close