So/ ste res vsi moški nori na seks?
Ales892, 22.04.2022 ob 17:19
Nepotešena žena, 19.04.2022 ob 23:50
Res me zanima, če so/ ste vsi moški nori na seks in vas vsaka vzburi vse živo? Moj mene strada po par mesecev. Enostavno mu ni do tega. Že od samega začetka najine vezeni bil ravno najbolj zagret, sedaj po letih skupnega življenja pa se mi zdi, da to naredi samo da meni ustreže, da ima potem spet nekaj mesecev mir. Poskušala sem in še vedno poskušam v njem vzbuditi zanimanje. Enkrat je utrujen, drugič se mu ne da, tretjič naju lahko slišita otroka, četrtič ne more, ker sva bila ravno skregana in tako naprej. Tretja osebe sigurno ni v igri. Drugačem imava lep odnos, precej dobro se razumeva, soglasna sva pri večini odločitev. Ima kdo zaredi enakega problema izkušnjo s terapevtom? Kako pogosto seksate vsi, ki ste v resnih vezah? Je normalno, da mož zavrača ženo?
- Ma kje ste take ženske mene moja žena strada že dve leti? Pa ne varam in zdaj bi rad…
Ja pusti kak kontakt pa kaksno rečemo 🙂
Vsak za svoje, 22.04.2022 ob 22:21
To je pa žalostno. Kaksno življenje je to?
ja, pogosto.
Ker se nekateri tako samovoljno obsodijo na tako življenje, ker postavijo na tehtnico: ker nočejo razočarat svojih staršev, idilična slika pa mora bit tudi za sosede in ostalo žlahto, kako so ja oni luštni, pa fejst pa kako jim vse šptima.
za 4imi zidovi pa sušna žalost, ni seksa in kemije.
Verniki v zakonsko idilo bi se lahko iz taksnih tem kaj naucili. Pa se ne. Ker vera je vera. Pamet, logika, podatki, … ne steje nic.
Ko pomislim, da bi nameste strastnega naskakovanja obcasno tudi treh pol mlajsih v 24 urah molil, da se z eno in edino, vso ohlapno, razvleceno in do skrajnosti navelicano, kolikor toliko ujemam tudi po xy letih… poleg vsestranskega usklajevanja, prilagajanja in omejevanja… pa vse do zanikanja lastnih zelja na vseh moznih podrocjih… poleg ideoloskih prerekanj zaradi razlicnih prepricanj na milijon podrocjih… ob zapravljanju mojega denarja za osebo, ki me skoraj zagotovo ni nic manj navelicana, je moj obstoj ravno tako omejuje, … no, ko pomislim na vse to in s tem primerjam mojo realo, boze mili, si najprej recem kako zanimivo, da me ze celo zivljenje napadajo ravno taksne budalo s tako bednimi zivljenji, sveto prepricani, da so zmagovalci oni ne jaz. Oh well… vsak ima svoj domet.
DrY, 23.04.2022 ob 00:28
Verniki v zakonsko idilo bi se lahko iz taksnih tem kaj naucili. Pa se ne. Ker vera je vera. Pamet, logika, podatki, … ne steje nic.
Ko pomislim, da bi nameste strastnega naskakovanja obcasno tudi treh pol mlajsih v 24 urah molil, da se z eno in edino, vso ohlapno, razvleceno in do skrajnosti navelicano, kolikor toliko ujemam tudi po xy letih… poleg vsestranskega usklajevanja, prilagajanja in omejevanja… pa vse do zanikanja lastnih zelja na vseh moznih podrocjih… poleg ideoloskih prerekanj zaradi razlicnih prepricanj na milijon podrocjih… ob zapravljanju mojega denarja za osebo, ki me skoraj zagotovo ni nic manj navelicana, je moj obstoj ravno tako omejuje, … no, ko pomislim na vse to in s tem primerjam mojo realo, boze mili, si najprej recem kako zanimivo, da me ze celo zivljenje napadajo ravno taksne budalo s tako bednimi zivljenji, sveto prepricani, da so zmagovalci oni ne jaz. Oh well… vsak ima svoj domet.
Tudi ti si vernik… Cinični vernik v prepričanje, da srečni zakoni ne obstajajo. Pa so. Redki, ampak so. In bližina z nekom, ki ga res ljubiš, ljubljenje z njim, crkljanje zvečer, pred tv-jem, zavedanje, da je vedno tu zate, da je nekomu mar zate,… To je neprecenljivo. Imam izkušnje iz obeh načinov življenja, in prvi se sploh ne more primerjati z drugim… Sta dva svetova, kot življenje najstnika in odraslega. Pa da se ne boš kaj vsajal – partnerska idila traja že par desetletij, in ne, je ne zamenjam za mlado meso in trenuten zanos – moje zadovoljstvo ni trenutno, ampak kontinuirano.
Hmmm364, 23.04.2022 ob 01:09
Tudi ti si vernik… Cinični vernik v prepričanje, da srečni zakoni ne obstajajo. Pa so. Redki, ampak so. In bližina z nekom, ki ga res ljubiš, ljubljenje z njim, crkljanje zvečer, pred tv-jem, zavedanje, da je vedno tu zate, da je nekomu mar zate,… To je neprecenljivo. Imam izkušnje iz obeh načinov življenja, in prvi se sploh ne more primerjati z drugim… Sta dva svetova, kot življenje najstnika in odraslega. Pa da se ne boš kaj vsajal – partnerska idila traja že par desetletij, in ne, je ne zamenjam za mlado meso in trenuten zanos – moje zadovoljstvo ni trenutno, ampak kontinuirano.
Le neumni verniki v indoktrinirane pravljice, sicer velika vecina, niste sposobni doumeti, da zakoni niso le prva lepsa leta zakona, niti le opevami lepi trenutku, niti tisti odstotkek ali dva zakoncev, ki dejansko do smrti srecno zvozita. Tako kot niso “kosarkasi” le NBA zvezde s 15 letno kariero. Ampak benci prodajate neke denes utomicne ideale. Medtem, ko je realnost ogromne vecine vas tocno to kar ste tu sami spisali in se lahko samo pogledate v ogledalo. Jaz sem vam vaso realo zgolj povzel.
Predsodki, 20.04.2022 ob 11:16
Zadnjič je bila tema, kako so ženske, ki hodijo na fitnes butaste. Fitnes pa čisto odveč. Tule pa zdaj pišete, da zato od moškega ni nič, ker je vse dol visi in da naj gre v fitnes.
Jaz se nisem slišala za moškega, ki bi zelel/potreboval samo 1x na mesec. Ampak, mogoče pa le obstajajo aseksualni tipi.
Presenetilo bi te, tega je vedno več.
Pa bi si mislili, da so moški med 35-45 najbolj poskočni.
Bilo je tako ja, ampak se zadeve spreminjajo. Preveč dela (utrujenost), preveč izgorelosti, preveč tehnoloških napravic in mentalna odsotnost, vse to vpliva na upad libida.
Je pa res čudno ja.
Takle mamo.
Anonimno 2571, 20.04.2022 ob 02:31
Mah, to so obdobja. Recimo še leto dni nazaj me je ful metalo non stop, zdaj imam pa tolk dela, da se mi skoraj ne da. Pa ni prvič tako. Mora pa drugi prevzet pobudo, če vidi, da s partnerjem ni nič. Midva sva se včasih kar odločila, da greva seksat, ker sva pristala že skor samo 1x na mesec.
Modrina 🙂
Oh cinober, 20.04.2022 ob 20:49
Cinober, 20.04.2022 ob 19:42
Kaj pa vem, jaz sem se seksa z vsako partnerko naveličal že po kakšnem letu skupnega bivanja. In to že v mladih letih. Pri svojih dobrih petdesetih nisem bil z nobeno že nekaj let, in nič ne pogrešam.
Če je pa tako, pa prave še nisi srečal. Če je med dvema res prava kemija (ne tisto, ko pač pride mimo ena, ki je za, pa je kolikor toliko vizualno ok, ali pa si se ravno odločil, da bi imel resno zvezo, pa se kakšna primerna najde – to ni kemija, to ni ljubezen), če noriš od poželenja po njej, če si jo želiš takoj, povsod, večkrat na dan,… Če se treseš v njeni bližini,… potem si jo boš želel še po 20 letih. Če je kemija prava, nikoli ne mine, ker povezuje človeka na energetskem nivoju. Seveda ni po 20 letih tako električno in divje, je pa še vedno lepo. To, kar opisuješ ti, je pa usoda tistih, ki izbirate preveč z razumom ali pa ste preveč neučakani in pohopsate prvo, ki gre mimo in je za.
Jaz sem 30+ in imam zdej tipa, prej 3 leta suša. Meče me kot še nikoli prav meša se mi. Jaz bi 3x na dan, vsepovsod. Žal me do tega trenutka nikoli še ni doletelo kot omenja avtor zgoraj. Pač meni je premalo 5x na teden, je pa res da še ne živiva skupaj, se zgolj dobivava. Jaz bi zjutraj, ponoči, sredi dneva, noro. Žal nisem dobila takega, ki bi bil v enaki meri mahnjen na seks. Je že nasploh bolj umirjene narave oz zadržan. Je pa v vseh drugih pogledih zlat fant in ga vidim za očeta mojih otrok.
Resnično ste lahko srečni tisti, ki imate zadostno količino seksa, zvestobo, pripadnost, strast in nobenih drugih večjih problemov. Verjetnost, da se najdeta dva na popolnoma isti valovni dolžini je kar majhna, mogoče enkrat v življenju.
Oh_well, 27.04.2023 ob 20:17
Jaz sem 30+ in imam zdej tipa, prej 3 leta suša. Meče me kot še nikoli prav meša se mi. Jaz bi 3x na dan, vsepovsod. Žal me do tega trenutka nikoli še ni doletelo kot omenja avtor zgoraj. Pač meni je premalo 5x na teden, je pa res da še ne živiva skupaj, se zgolj dobivava. Jaz bi zjutraj, ponoči, sredi dneva, noro. Žal nisem dobila takega, ki bi bil v enaki meri mahnjen na seks. Je že nasploh bolj umirjene narave oz zadržan. Je pa v vseh drugih pogledih zlat fant in ga vidim za očeta mojih otrok.
Resnično ste lahko srečni tisti, ki imate zadostno količino seksa, zvestobo, pripadnost, strast in nobenih drugih večjih problemov. Verjetnost, da se najdeta dva na popolnoma isti valovni dolžini je kar majhna, mogoče enkrat v življenju.
Tole, da te tip ne dohaja, ti bo sčasoma postala velika ovira, žal.
Resnica boli582, 20.04.2022 ob 01:10
Ker pač žena, ki se doma redi in nabira kile ni privlačna. Žal, viseč špeh in mlahav celulit ni apetitlih.
Saj če bi ji pa mogoče pomagal pri gospodinjskih opravilih, bi pa mogoče imela čas se ukvarjat s seboj. Rešitev v tem primeru je, da zapustiš takega moškega in poskrbiš zase in si si na prvem mestu. Tako je naredilo že kar dosti žensk, ene so celo kaki fitness modeli danes.