spet besede…
Ja, to sem tud jaz že ugotavljal, ampak zdaj mi ni več strah najprej vprašat, kaj ženska želi, kako hoče, na kakšen način, hitro, počasi, nežno, močneje, itd. In seveda obratno, me ni več sram vprašati kaj in kako si želim. Je pa res, da po mojem mnenju, ne smeš pretiravati in za vsako malenkost spraševati kako in kaj, ker potem pa seks že izgubi tisto bistvo, spontanost in pravi občutek. Vsega ravno prav, da se ve kaj je komu všeč, potem pa samo še naravni talenti;-)))
Čao, backa, kako je kaj s KIR-om?
Hotela sem reči, da sva malo pozabila na to….lepo je. Samo spomnit se morava. Jasno, samsung, sproščenost, predanost, želja, pravi občutek…je tisto.
A se zgodi, veš, da po polnem delovnem dnevu enostavno odseksaš, ti pride (spontano, ha ha) in pozabiš na dooooollllgoooo rajcanje. O tem sem pravzaprav govorila.
A kako je s KIR-om?
Po moje dela, da se kar kadi. Kaj misliš?
Aja rajcanje, ja to je pa spet druga tema. Sem malo udaril mimo. Ja saj imaš dovolj rajcanja tukaj na forumu, ne de;-))). Ko prideš domov, ga samo še napadeš, da ubogi sploh ne bo vedel, kaj se mu dogaja, ne se čudit, če potem ostane brez besed, haha (od presenečenja;-))).
Ja ne vem kaj imata zadnje čase s KIR-om, se mi zdi, da se zveza rahlo krha, ali se motim?!?
Kako bo znoru, ko bo to bral (samo ga res malo zvestoba zajebava, kaj misliš;-)))
samsung napisal:
> Aja rajcanje, ja to je pa spet druga tema. Sem malo udaril
> mimo. Ja saj imaš dovolj rajcanja tukaj na forumu, ne de;-))).
> Ko prideš domov, ga samo še napadeš, da ubogi sploh ne bo
> vedel, kaj se mu dogaja, ne se čudit, če potem ostane brez
> besed, haha (od presenečenja;-))).
A to počneš ti??
Priznam, delno imaš prav. Brihten fantek.
> Ja ne vem kaj imata zadnje čase s KIR-om, se mi zdi, da se
> zveza rahlo krha, ali se motim?!?
Časa primanjkuje, veš…
> Kako bo znoru, ko bo to bral (samo ga res malo zvestoba
> zajebava, kaj misliš;-)))
Predvidevam, da si govoril o njegovi zvestobi?
Poznam še enega takega, ki nerad govori. Rad pa posluša, kaj paše meni, mu moram skoz govorit. Ampak, tud jaz rada poslušam, to je najlepša pesem za ženska ušesa. Pa mu kar ne gre in ne gre z jezika, ki ga drugače zna prav dobro uporabljat. KIR, prosim, nauči ga
aja, pa lep dan!