Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sta že “svršila” K in M

sta že “svršila” K in M

Ja Mirella, sploh to zadnje! Mene si prepričala že davno in “prepričanje” kar traja in traja:-)))

samo da ni od edigsa, saj veš, kaj se uporablja, če se zatipkaš 😉

---------- le vent nous portera...

bo lepo, bo zabavno, grem v rit od slovenske kure iskat avto in na izlet s tamalo. bom jo nesla v nahrbtniku ene 2 uri po poti slapov. lepo, a ne?

Nayi imaš ti kaj maila?

No uživaj in srečno.Lep dan ti želim.

Slap Peričnik?

zadnjič sem dala mail razotu. ampak to je bilo samo zanj.

peričnik ni v riti slovenske kure, mal na zemljevid poglej

ja prav,
prav je, bodimo realni, pa saj smo,malo pa se hecamo.

Slap Savica nad Bohinjem…

sej ne morem, da nebi prebrala, sam od nekdaj sem mislila, da je Bohinj na gorenjskem……

Lahko bi bila osebna psihiatrinja, samo več komunkacije bi bilo treba, ker tako se pač ne da pozdraviti pacienta, če se z njim javno, vsem pred očmi…”dol daješ”:)))))

njur ti mi deluješ pa tako zelo kolerična osebica:) Sej si boga, če imaš kake težave, samo….pa saj jih imamo vsi kdaj!
In moj mož ne sedi z mano, ga niti malo ne interesira noben izmed mojih sogovornikov in kolikor imam jaz s KIRom, imam tudi s teboj, ljuba moja njur:) Če ti je pa KIR všeč….pa si malo ljubosumna, naj te pa potolažim, da se niti ne poznava, zato niti ne morem reči ali sva znanca…ne vem kaj sva!?! Dajte zdaj skup stopit njur, ondi pa še katera “užaljena duša”, ki sem jo tako ali drugače prizadela, pa malo razmislite o tem: Kako moje (vaše) sodelovanje na forumih vpliva na moje (vaše) zasebno življenje?
Če boste ugotovili, da še cel dan in noč, ko ste z družinami, partnerj…prijatelji…mislite na forum, forumaše, name:)??? potem ste v krizi;) to je potem že odvisnost, lol.

Torej, njur, če želiš ti lahko dam telefonsko od mojega moža, pa ga boš vprašala, kaj ve, pa česa ne ve in rešila mojega nevednega možička muk, ko mu ženka natika rogove po forumih, doma pa vsa boječa streže kosilo ….joj, kolk imate eni skrbi z mano….[/quot

Nimam skrbi s teboj, ampak povsod te je dost, pa te človek zamirka. Nič ne bi bilo narobe, ampak ne gre mi skup tvoj perfect zakon, polna si nasvetov in naukov za vsakega, po drugi strani pa….nekaj manjka a ne mirella?

Malce od daleč poglej na vse skupaj, pa ti bo mogoče proradilo.

Aja pa to- nismo vsi v službah v javni upravi od 7 do 15, zato pač pišemo in beremo ko imamo možnost, da si gospod ne bo domišljal da tud spim ne zaradi njega.

😉 ondi bi se zgubil

ondi! s prstom po zemljevidu, če ne veš, kje ima slovenska kura rit, je pa drug problem

Raje s prstom v ritko,samo ne v kuro:-)

maš čist prav…..po zemljevidu tud jest isčem nayino ritko..pa sem čist izgubljen,….haha….pa ne zaradi tega kar si ti rekel..upssssss

leta letijo - iščem stevardeso

a si ti žmeraj tak dolgo natančna…al kdaj tudi izgubiš razum pa nehaš delati?

cmoka

leta letijo - iščem stevardeso

z okusom po kavi in čokoladi? sprejmem.

zdajle bom delat začela, tko da, se vidjamo…

Moj,po tvoje, idealni zakon se je porodil izrecno v vaših glavah.
Moj zakon je mogoče res malo bolj dober od večine ostalih zakonov, to pa zato, ker se ves čas trudiva za to.
Mogoče te moti tudi to, da imam vedno odgovore, nikoli pa nobenega vprašanja? Nimam vprašanj na katere nebi zmogla z možem najti odgovora in rešitve, zato ne sprašujem. Da pride do česa tudi v dobrem zakonu, pa je nujno, saj se s tem krepi vez. Če me kdo bolj natančno spozna, lahko izve tudi za moje izkušnje s slabimi dnevi v zakonu. Zavedam se, da je v življenju dobro in je slabo in zavestno sem pred matičarjem podpisala…predvsem zaradi obljube: v dobrem in slabem, v bolezni in zdravju….
Če sumiš, da mi nekaj manjka, če veš kaj in imaš rešitev, se pa priporočam. Več ljudi se odzove, bolj jasna je slika o meni….

Če se pa kdo spotakne ob moje pisanje, pa vedno želim, da argumentira tisto, kar ga moti….in to, da me je povsod polno in da te jezi moj “popolni zakon” (to je v tvoji glavi) zame še ni pravi argument!
Čutim pa nekoliko nestrpnosti in mogoče nevoščljivosti??? Jaz se ne pretvarjam, jaz pišem to, kar mislim in kar mislim, se trudim tudi uresničevati in živeti po svojih načelih. zame je to prava pot, vsak pa ima pravico razmišljati in delati drugače.

Včeraj, na valu 202 je Primož dobro povedal, če se boji za svojo identiteto, ker sodeluje na MONu….rekel je da ne, ker to, kar piše lahko prebere cel svet, to kar govori, lahko slišijo vsi in za vsem tem stoji. nekako sem podobnega mnenja.

In od kje tako sovraštvo do popolnih zakonov in javne uprave? Mi vse to samo plod tvoje domišlije in predvidevanj? O tem, kje kdo dela, pa mislim, da nismo dolžni “obveščati” tebe.

Eni imamo več za povedati, kot imate nekateri…pa nam internet daje pač to možnost in jo skoristimo. Ne vem, koliko uporabnikov pa je navdušeno nad tvojimi sarkastičnimi pripombami.

Daj, malo pozitivno poglej na svet…jaz pač nisem tvoj sovražnik:)

Evo, oba sva svršila, a nobenemu od naju ni prišlo:-))))

Očitno ava oba frigidna:-)

To jea res lepo ,da si iskren in poveš.

New Report

Close