Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Ste že doživeli??

Ste že doživeli??

Ste ze doziveli taksen seks, da si ga vedno znova in znova pricarate nazaj pred oci in ob teb zacutite mravljince uno ugodje, kot ste ga takrat, ko ste to poceli.

Bilo je nekoc, nekje, sama sva bila, saj se trudiva, da nama je vedno lepo, ampak meni ta seks ne gre iz glave, takrat sem dozivela taksen orgazem, bilo je vse kot sanje…

Spala sem ze, ko sem sanjala, kako me nekdo slaci, in golo premetava po postelji, preboza, prelize celo, umes mi ponudi sebe, in jaz bozam, lizem njega..srkava en drugega, to traja kaksno uro, bila sva ze nora en od drugega in meni se je to dogajalo na pol v spanju, sploh nisem dojemala kje sm, le uzivala sm v vsem tem lebdenju, prodrl je vame, in menjavala sva polozaje, bilo je bozansko, ljubila sva se 2 uri ali vec in na koncu sem dozivela tak orgazem, ki ga se danes podozivljam in me stisne vse kar je nameni…ko se spomnim na to…nakar sem trdno zaspala nazaj.

Zjutraj nisem vedela ali sem sanjala, ali je vse to bilo res, dokler me v kopalnici ni cakalo sporocilo…”vceraj si bila bozanska, ljubim te”…

Ste ze doziveli kaj takega…zakar vam še danes srce zacne hitreje biti…in opisite kako je bilo..da se se mi kaj naucimo;)!

hm, dosti je blo takšnih in vsak, ki ostane fejst v spominu pride še kdaj prav. Če ne za drugo pa za malo fantazije…

ne ti meni dosti jih je blo..opisi rajs unga k je cist posebn..k ga mas najraje;)..v spominu…

Men se je parkrat to zgodilo sredi noči, ko sva oba še napol spala in od začetka sploh nisva bila pri sebi kaj počneva, ampak pol sva se pa prebudila in bilo je praktično isto kot ti opisuješ, s to razliko, da sva oba zaspala službo…
Očitno tudi vam paše norenje sredi noči

pa res… težko bi rekel… po mojem jih je najmanj 15, med katerimi se ne bi mogel odločit. Še bolj verjetno pa 25.

Hm, jaz pa nekako ne vidim “najboljšega”, ker se mi zdi vsak po svoje dober. Vsak je drugačen, na svoj način, celo več, se mi zdi, da imava oba vedno daljše orgazme. Je pa res, da mi praviloma naslednji dan prejšni zelo močno hodi poglavi in ji pogosto pišem takrat packarije po smsju ;-). Spominjam pa se kvečjemu kakšne nenavadne, npr. med kopalci v vodi, na obali, ko sta nama zaploskali dve kopalki 🙂 in podobno. Nekako se mi zdi, da niti nimam dobrih in slabih ali manj dobrih variant, pa ne rečem, da so vse extra dobre, ampak bi prej rekel, da me vsak “sesuje” po svoje, pa čeprav je to samo na “brzake”. In vsak tak mi ostane naslednji dan močno v spominu. Potem pa itak delam na “naslednjih” projektih 😉

“srkava en drugega, to traja kaksno uro…” in
“ljubila sva se 2 uri ali vec in na koncu sem dozivela tak orgazem”

Sara, a lahko bolj v detajle prosim, ker si enostavno ne znam predstavljat ne prvega in ne drugega. 🙁

A to pomeni eno uro predigre, brez kake penetracije (prstov), brez orale ipd, al kako.

In pa še ljubljenje 2 uri. A to pa je 2 uri same penetracije al kako? Ne morem no!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne zezi me;)…srkava…beri kao predigra…in potem ljubljenje, v vseh mogocih položajih..vse skupaj pa je trajalo dve uri ali vec…v detajle pa ne grem, tko, nalasc ker sm zleht;)

Kaj bi pa ti rekel na 4 ure, ampak “čistega”, brez pavzic? 😉

Aja, njen zadnji stavek je bil: “kaj takega pa še ne…” 🙂

Naval strasti, ko sva se divje posexala.. Prvic zadeta od sexa.. mmmm:)

sploh ni važno koliko traja, ampak kakšen je seks..

vitka

he he…hmmm…ja jih je bilo kr neki…

najbolj mi je pa všeč, ko se pritihotapi zame…in me začne božat, pa slačit, pa poljubljat, in ne vem zakaj, ampak zmeša se mi ko me nežno prime za vrat, ko čutim da me obvlada, da me pozna, da ve točno kje in kako me stimulira, da se mi kolena šibijo, in ko prideva skupaj, ko mu njegov korenjak tko otrdi tik pred izlivom, ko stisne še za smetano na vrh njegova debelina in dolžina na zadnjo pikico, ki me popelje v nebesa:-D

Seveda se to najbolje čuti (vsaj jaz tako čutim), ko me nagne naprej, ko jaz noge stisnem, in on pride vame:-)))oh joj…raj neham…sicer ga morm sedaj še zbudit od sile, da me poteši:-))

LP N.

Hmm, ravno tako kot Marku, tudi meni par stvari v tej zgodbi ne soglaša…..ampak ne istih, kot njemu.

….čeprav sploh ni pomembno al je to blo doživeto, al je zgolj domišljija….vsekakor verjamem, khm pravzaprav vem, kako je ljubiti se 2 ure in več….

mogoče samo to sara, vedno se pri tvojem pisanju ustvaljam in mogoče tudi malo razmišljam o tvojih orgazmih……na koncu je bil tak orgazem, pišeš…..eden, edini…??

mah nima sploh pomena, ampak jaz nikdar ne morem, kadar je pri sexu bajno, čudovito, orgazmično…exstaza…..zadrževat orgazma do konca (tako sexajo moški)…..jaz dobim prvega po 15 min, naslednjega, za njim, itd….ma ne vem potem gre vse samo še v valu…..vsak naslednji je intenzivnejši…..verjetno bolj zaradi tega, ker sem po vsakem bolj razdražena…
…da bi doživela na koncu enega samega, to se mi ne more zgoditi, kadar je sex tako “božanski – nepozaben” kot praviš ti….

Meni pa je najlepše, da dozivim samo en orgazem in tega ornk…se pravi..tudi meni bi prislo kmalu..pa si to ne zelim in menjava polozaje, sem-sva tik pred orgazmom, pa se nocm da mi pride in menjava polozaj..ali se ljubkujeva vmes…srkava…uzivava se drugace in njemu tudi to paše, tko paše obema, seveda ne vedno, ampak, ko se dolgo ljubiva, ne zelim dozvet ne vem koliko orgazmov, raje tega enga podaljšujem in na koncu oba izbruhneva v enega.
Kot sem dejala, vcasih pase tudi tako, tako paše obema nekdo raje konca v 10 minutah in nato dozivi se par orgazmov, nama pa paše le en in tega podaljsujeva…na najin nacin, ker nama tako paše!
O tem ali je to res ali domisljija pa si misli svoje, le zakaj bi nekaj nakladala v tri dni…in to na forumu.

In jaz ti govorim, da lahko doživim po vsaj pet orgazmov in to vse orng….to, da je orgazem bolj intenziven, če ga zadržuješ, velja za moške, ženske jih doživljamo drugače…..
…za ženske ni potrebe, da zadržujejo orgazem, ker jih lahko pri enem sexu pokasirajo več in se pravzaprav eden z drugim krepijo……pa dobro verjetno že veš, kaj ti paše….

Sicer pa samo komentiram, debatiram, argumentiram….tako kot ti…

Zeta, ljudje smo si razlicni.In ves ,da cisto vsega tukaj ni za pisat, napises pac na kratko kako in kaj, da stece debata, v potankosti ne grem.
Meni ta hip paše tako, itak nikoli ne zelim enako, ne maram monotonosti .Kar se orgazmov tice imas prav,le zakaj zadrzevat, če ti to ne paše… ampak meni to paše, uzivam v tem, ko se mu zmuznem in podaljsujem…in ne pozabi, da kljub vsemu vsaka zenska na svoj nacin dozivlja orgazme, pri tebi pravis je vsak naslednji se bolj intenziven-se krepi…pri meni pa ne, je prvi tak, ki si ga zelim… vsi naslednji takoj za njim…niso taki…in meni je to jasno, da vsak na svoj nacin dozivlja vse to in prav je tako..cao

Kar jaz pravim je to, da je vsak dober, sicer se ne spuščam seksat. To je verjetno tudi glavna napaka tistih, ki zaidejo v monotonijo, da se spuščajo seksat samo zato ker mislijo, da je “čas za to”. In, če je dober 4 ure, potem si kaj boljšega verjetno niti želeti ne moreš. Samo, da ne boš mislila, da je vsak 4 uren. Daleč od tega. Zgodi se le sem in tja kdaj, ko je čas, ko si sproščen, ko se lahko valjaš po postelji ali travi ali kjerkoli že si cele ure ;-).

Daj, zeta povej kakšni so ti tvoji multi orgazmi! Zanimam me predvsem iz enega razloga. Jaz sem nekoč eno tako poznal (imel;-). doživljala je sicer par orgazmov v kratkih zaporedjih, ampak so bili zelo šibki. Nekako se nisem in nisem mogel znebiti vtisa, da je nekaj narobe. Bolj sem navajen na take, ki doživijo enega glasnega, močnega, takega po katerem ne morejo več nič, takega, ki traja nekaj minut.

Ah pa dej no kren….mislim, kaj je z vami..šibki orgazmi??

Orgazem – vrhunec in sprostitev spolne zdraženosti.
In če razložim še besedo vrhunec – razvojna stopnja, obdobje največje kakovosti.

Kadar ženska začne govorit o šibkih orgazmih…jaz dvomim, da orgazme sploh doživlja! Mnogo je takšnih, ki mislijo, da jih doživljajo vse dokler ne doživijo pravega. Torej orgazem je ali pa ga ni!

Seveda je pa veliko žensk, ki doživijo med sexom samo en orgazem……
vendar te ženske ponavadi niso tako mahnjene in dojemljive za strasti te vrste kot jaz in sara (vsaj tako povdarja)…..:))

Kren lahko imate moški šibki orgazem – ne govorim o občutkih in strasti, govorim o orgazmu, tisti trenutek ko ti pride?

Se kr strinjam s tabo, s tem, da ene doživijo samo enega, to pa ne! Če enega, potem bo tudi drugega, tretjega…, no mogoče z manjšo časovno razliko. Imam izkušnjo, ko sem moral med vsakim mal počakat, pol pa spet..

Ja bravo KIR……..pa to jaz ves čas razlagam……..da če je eden … jih je zagotovo več!!
Pa mi eni vstrajno trdijo, da je eden in edini najboljši….mislim, jaz se zamislim nad tem…….ampak dobro dopuščam to možnost!

Ja, poglej kaj midva vsega ne bi pogruntala, a? Jih je bila pa tudi večina, ki so trdile, da so bili naslednji šibkejši. Ste pač različne, vsaka je unikat zase in prav to je draž vsega.
No, zdej me bo še kakšen nažrl če me je že kdo, da to vem …ha, ha

Močan orgazem – močno krčenje nožničnih mišic, kar moški močno občuti, potisk medenice navzgor v loku, nezmožnost normalnega dihanja. In to traja – ne vem koliko časa. Potem malce poneha, zajameš sapo, se sprostiš, za par minut in zopet. In intenzivnost niha, enkrat skoraj ni, naslednji hip zopet zelo močno. Če moški stvar obvlada, te drži v taki napetosti kar nekaj časa

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Zeta, beres po svoje ali pa res jaz pisem po svoje , tebi razumljivo drugace kot meni.Ja, ce je en orgazem jih je gotovo lahko se vec, seveda,tudi pri meni so lahko…so..ko to zelim…ampak dejala sem ti, da smo ljudje razlicni in jaz raje namesto vec orgazmov zapored, dozivim le enega…ti pa pravis da jih vec in vsak se stopnjuje, pri meni pa ne, vsak je sibkejsi in zato zelim dozvet le enga in tega ornk. Ne misli, da vse dozivljamo enako kot ti…tudi z leti se marsikaj spremeni,drugace gledas na vse to..drugace ti paše… meni je orgazem le pika na i, jaz ne seksam zaradi orgazma, ampak zaradi celote in potem na koncu le se izbruh vsega tega z piko na i.

To je to kar pravim..vsaka po svoje dozivlja..vsaki paše na drug nacin..unikat..aha;)! Tukaj ni pravila..da vse tko in tko..japaja..nema..bi bil pa res ornk dolgcas pol.

New Report

Close