Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Svetle tradicije AVNOJa

Svetle tradicije AVNOJa

In še to: 91-tega smo se odločili za samostojnost, med drugim tudi zato, ker nam je bilo dovolj totalitarizma. Zame to velja še danes, tudi za črni totalitarizem, ki prihaja slovensko politiko skozi na široko odprta zadnja vrata in ob izdatni pomoči trenutne koalicije.

ex komunista. Janšo je namreč pravočasno srečala pamet, kar pa je skoraj plačal z glavo.

Orto je orto in tu ni kaj za debatirati.

Isto velja za Borutka. On sicer ne menja stranke, kar pomeni da tudi ne miselnosti, metod in načinov dela, temveč je v teh nekaj letih od osamosvojitve že večkrat zamenjal njeno ime. Ja, tudi tako poskušajo nekateri zabrisati sledove. Marsikateremu pripadniku mlajše generacije se namreč niti ne sanja več, da se za SD skriva komunistična partija.

Isto velja za Borutka. On sicer ne menja stranke, kar pomeni da tudi ne miselnosti, metod in načinov dela, temveč je v teh nekaj letih od osamosvojitve že večkrat zamenjal njeno ime. Ja, tudi tako poskušajo nekateri zabrisati sledove. Marsikateremu pripadniku mlajše generacije se namreč niti ne sanja več, da se za SD skriva komunistična partija.[/quote]

OK mi je sedaj jasno, SD je KP in kaj zdaj?????

Ali lahko kakorkoli, bodisi s programom stranke ali načinom delovanja stranke oz. njenih članov posameznikov sklepamo na to, da se zavzema za državo brez strank in z eno samo skupino – avantgardo, ki bo vodila celotno državo in izavjala lastno ideologijo ter gradila na kultu osebnosti?

ex komunista. Janšo je namreč pravočasno srečala pamet, kar pa je skoraj plačal z glavo.[/quote]

Pamet?

Če mene, na primer, skinhedi vržejo ven uz svojih vrst, in potem jaz iz kljubovanja njim in ker nočem biti sama, pristopim boju za pravice črncev, to ni srečevanje s pametjo.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

“Ali lahko …. oz. njenih članov …”

Ja. Prepričani so, da imajo po svojih očetih dedne pravice vladanja.
Navada je železna srajca.

Očetje sinov, ki so danes v SD, Zares, LDS in celotni Desusovci so bili preparirani s komunistično ideologijo in ciljem. Na primer:

Tovariš Dolanc, veste kaj je on pomenil,njegova beseda je bila sveta je dajal sledeča NAVODILA IN IZJAVE: Komunisti bodo še naprej UKAZOVALI, in nihče ne bo tega mogel preprečiti, četudi za ceno UNIČENEGA CELOTNEGA DISIDENSTSTVA.

ok, vsak lahko pove svoje mnenje, ampak očitno tebe res daje paranoja.

Јанша је комунјара. 🙂

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Nič nimam proti TUJEMU jeziku, vseeno pa mislim, da je potrebno dodati prevod v slovenščini, če se ga poslužuješ. Večina ne ve kaj želiš sporočiti.

SD, Zares, LDS, Desus = ZK

Sporočila sem, da je Janša komunjara.

jaz pa sporočam, da so v:

SDS, Nsi in v SLS = ZK – tudi komunjari

In? Kaj ima to opraviti z današnjim časom? Še vedno to ne velja za dogmo kot velja recimo laž o Petru in skali.

Za te besede pa bi si prislužila goli otok, najmanj. V tvojem času seveda.

“Kaj ima to opravit z današnjim časom”

Veliko preveč.

Večkrat napisano tu, kar seješ, to žanješ.

Komunistično seme se je sejalo desetletja in rodilo veliko takih “ovc” kot si ti, ki še danes slepo verjamejo volku, ki pa svoje biti ne menja.

Kakšna je razlika med slepo verjeti komunistom, Janši, RKC ali komurkoli drugemu?

Kdo je rekel, da komu slepo verjamem?

Ni razlike.

ej, tole mi je pa strašansko všeč in to pravi celo en mal mem. A JJ pa ne spada med te ovce, oziroma volkove??? :):):)

Za te besede pa bi si prislužila goli otok, najmanj. V tvojem času seveda.[/quote]

ne ne, brez skrbi, če bi v njenem času nekoga zmerjala z komunistom, prav gotovo ne bi zaslužila golega otoka, bi pa nekateri radi, da bi si goli otok prislužila v današnjem času, pa čeprav ima enostavno prav.

Ne, Janez Janša ne spada med ovce in volkove.

hahaha, bom še posumila, da te plačuje, da pereš njegovo ime.

Za te besede pa bi si prislužila goli otok, najmanj. V tvojem času seveda.[/quote]

bossek,

OOOOOOOOOOOOOOOO, a goli otok bi si prislužila?? :-))

Kaj si pa prisluži “en mal mem”, ko že en teden piše te kratice, a, povej!?

Gospod “en mal mem”, lahko, jaz pa ne smem. A ne???

Prav zato, sem napisala še jaz, ker piše CENJENI GOSPOD “en mal mem”.

Takih groženj sem že vajena,:-) od vas desničarajev in se ne sekiram. :-))))
No, pa le malo prečekiraj pisanje “GOSPODA “en mal mem”.

Ja, pa se boš moral pač sprijazniti s tem, da je bil Janša nekdaj zelo zagret komunist. To ni toliko pomembno zaradi Janše kot zaradi vas desničarjev, ki imate očitno dvojna merila. Imate se za neke protikomuniste, za svojega glavnega vodjo pa imate človeka, ki je bil zaprisežen komunist, nato pa se je obrnil po vetru. Niti ni toliko problem, da je bil Janša komunist. Problem je v tem, ker je bil nasilen karierist. Ideologije je menjal kot gate. Njegov oče je bil belogardist, sam pa se je priliznil oblasti, da bi dobil čim več od nje. Pri tem je uporabljal umazane prijeme. Ravno na primeru JJ se je pokazalo, da volk dlako menja, čudi ne. Janševa preteklost se nadaljuje v sedanjosti – to si zapomni.

Mene pač ne moti, da je bil Janša komunist. Hodil je v komunistične šole, tudi na FSPN, tak da je to razumljivo.

New Report

Close