Tašča mi teži, ker sem šla iz term brez modrca
Torej, šla sva se kopat v ene terme, zraven pa sva povabila še taščo. Ko smo šli iz term smo se preoblekli in jaz pod majico nisem dala modrca. Nazaj proti domu smo šli še v eno gostilno nekaj pojest in sedaj je cel halo, ker sem bila v javnosti brez modrca. Pa tašča dobro ve, da sem doma večinoma brez, za ven ga pa skoraj vedno dam gor. Sprašujem se, ali je res tako nespodobno biti v javnosti brez modrca? Sprašujem predvsem tiste, ki ste tudi večino časa brez. Ali greste tudi kdaj ven brez, recimo v trgovino, na sprehod s psom, …..?
Anonimna729, 07.10.2023 ob 06:29
Torej, šla sva se kopat v ene terme, zraven pa sva povabila še taščo. Ko smo šli iz term smo se preoblekli in jaz pod majico nisem dala modrca. Nazaj proti domu smo šli še v eno gostilno nekaj pojest in sedaj je cel halo, ker sem bila v javnosti brez modrca. Pa tašča dobro ve, da sem doma večinoma brez, za ven ga pa skoraj vedno dam gor. Sprašujem se, ali je res tako nespodobno biti v javnosti brez modrca? Sprašujem predvsem tiste, ki ste tudi večino časa brez. Ali greste tudi kdaj ven brez, recimo v trgovino, na sprehod s psom, …..?
Sm večkrat brez kot z njim in ja hodim tut v javnost brez njega, že zato ker mam par takih majc in oblek, ki pač z modrcem zgleda poraz totaln in sm pol brez… pa tok sm se navadla brez da tut če ga mam gor me vse neki tišči pa vse neki čudn je
Jahman, 07.10.2023 ob 17:48
Men je rajcig to na milfah, sploh, če se bradavičke vidijo čez majčko mmm.
In seveda tiste, ki hodijo brez, to zelo dobro vedo. Ja, seveda, njihovo telo, njihova pravica… pač, zaradi mene hodite tudi nage po svetu, samo ne se pa sprenevedat, da je to za in zaradi vas samih. Pol je pač treba opazke, poglede in konec koncev zgražanja tudi znat požret.
to so, 08.10.2023 ob 07:26
C, D košarica? To so ogromni joški.
Kaj se pa tiče tašče, jaz je ne bi nikoli okrog vlačila. Tudi, če ti z ogromnimi joški okrog mahedraš in je to res malce čudno, to ni njena stvar. Tvoji joški, tvoja stvar.
Bebo no. Na 70 podprsnega obsega je volumen košarice C majhen. Tudi D. 70D =75C=80B tako gre. Joski so majhni.