Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Tašča pere svoje in tastovo spodnje perilo skupaj z brisačami in kuhinjskimi krpami

Tašča pere svoje in tastovo spodnje perilo skupaj z brisačami in kuhinjskimi krpami

Ogabno do amena. In s temi kuhinjskimi krpami nato briše posodo. V te brisače si obrišeš roke, obraz.

Fuj, no. Res fuj!

Eni ste pa res mahnjeni. Pa saj ko je oprano, naj bi bilo čisto, mar ne? Sicer pa tako perem tudi sama, le da edino moje perilo, ker je bolj belo in ga lahko skupaj z belim na 60 stopinj. Sinovo in moževo pa posebej, ker je temno.

Tašče perilo še vedno prekuhavajo, tako da jim ne bo hudega 😉

A ko greš v hotel, gostilno, apartma…. tudi razmišljaš, kdo vse se je že obrisal v tisto brisačo, rjuho ali prtiček….

In zakaj fuj??? Sej se opere. Ti vrjetno vsako cunjo, majico, nogavice itd… pereš ločeno. Šeena pametna deklina se je oglasila. 🙈

Zakaj fuj,če se vse prekuhava na 95 stopinj okol tri ure???
Sam vprašam:=

Zakaj fuj,če se vse prekuhava na 95 stopinj okol tri ure???
Sam vprašam:=
[/quote]

Kaj pa če pere na skrajšanih programih? 🤮

Res je ogabno. Tudi moja mama pere očetove in njene gate na 60 skupaj z brisačami in kuhinjskimi cunjami. Vedno je polno sramnih dlak gor. Brrrr

Kaj pa če pere na skrajšanih programih? 🤮
[/quote]

Ja pol je pa res ogabno.

A ti imaš pa ločene stroje za gate pa za kuhinjske krpe? Da se slučajno kaj ne prenese 🙂

Ja, veliko strojev ima skrajšane programe, ali dajo krpe in spodnjice na 30 stopinj pol ure. Pa na spodnjih od ostankov blata, do menstrualne krvi in urina, do brisačk s sper*mo.

Mi loceno peremo: perilo vsakega posameznika posebej. To se potem loci tudi na barvo: belo, rjavo, modro, rdece, zeleno. Seveda vsako barvo posebej peremo. Loceno peremo kuhinjske krpe. Te potem naprej locimo se glede na proizvajalca. Ne gre, da bi Svilanit prali skupaj z nekimi noname krpami. Tudi brisace so locene po barvah in glede na to, kdo se je z njimi brisal. Mimogrede, vsak ima eno brisaco za noge, eno za rit, eno za lase, eno za obraz in eno za telo. Vse zamenjamo po enkratni uporabi. Tudi nogavice locujemo po barvi in glede na uporabnika.

Peremo vsak dan na pol prazne stroje na 30 stopinj na kratkih programih od stirih do desetih zvecer, tako da bo sluzbi se pretezno ukvarjamo s perilom in ne moremo kuhat, jest, sportat ali kaj urejat okoli hise, ker enostavno nimamo casa. Pisemo se Manijak.

Zdej pa resno: v cem je srz zgrazanja, ce tasca pere vse skupaj na 95 in program traja vec kot dve uri? Kaj je tu nehigienicnega? Temperatura itak vse potamani, kar se pa sramnih dlak tice, pa tud ne vem,kolk moras bit to kosmat, da ti na polno izpadajo in se lepijo naokoli: moj pralni stroj lase in ostalo navlako enostavno izloci na rob gume in ne ostane na perilu.

Mi vedno peremo vse skupaj. Smo zivi in zdravi.

Perem na 95 stopinj. Ja, skupaj perem: brisače, kuhinjske krpe in spodnje perilo. Potem dam še enkrat na izpiranje. Moj pralni stroj pere na tem programu cele 3 ure!
Spodnje gate imamo na sebi en dan, maksimalno, včasih se še enkrat preblečemo čez dan. Po opravljeni potrebi se temeljito obrišemo in tudi umijemo, tako da naše gate niso čisto nič ogabne. Kuhinjske krpe tudi prelikam.
Ne razumem, koliko časa čakate, da se nabere za en stroj kuhinjskih krp. Komplicirate tam, kjer ni treba.

Perem skupaj. Ampak na higijenskem programu.
Traja 3.5h in visoka temparatura plus dober prašek in vanish.
Pa kaj misliš, da smo še vedno v jamah da ni oprano???
Vse je snežno belo.
Si ne predstavljam kako naj perem gate posebej. Jih nimam par kil ampak ene 30 komadov. A naj po 2 kosa gat operem naenkrat ali naj tenstam gate cel mesec da dam prat???

tudi jaz perem brisače, krpe in gate od vseh nas 4-ih skupaj..To spada pod belo in dam na 60..v čem je problem??

Kaj pa če pere na skrajšanih programih? 🤮
[/quote]

Skrajšani programi so samo namakanje ne pa pranje…

Saj tvoje roke si tudi rit brišejo in potem hrano šlatajo. Pa niso oprane na 60 ali 90 stopinj.

Jest dajem moje in moževo perilo prat na 90st. sicer s kuhinjskimi krpami, ampak brez brisač. Se opravičujem, nisem vedela da je treba brisače prekuhat.

Saj ni problem, je čisto. Čiste so tudi sramne dlake na čistih kuhinjskih krpah. Nisem prvič videla kaj takega, ko sem bila kje na obisku. Izgleda nisem normalna, ker me motijo dlake v krpah. Pa da ne govorim, koliko moških pusti na gatah rjavo sled. Zdaj pa peri to s kuhinjskimi krpami. O fuj gravži.

Čak, a nisi napisalo, da jih opere?

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Bravo.
Samo da ne bi ta čistunka po tem argumentu šla zdaj roke vtikat v vrelo vodo?

Če se pere na 90 oz kuha ven, to se unicijo vse bakterije, trdovratni madezi. Zakaj bi prala 8 kuhinjskih krp posebej 3 ure?

Roke bo v vrelo vodo dala samo enkrat😗😃

In ja, perem belo skupaj na 95. Smo še živi.

Tudi jaz, pa me še ni pobralo. Dam na 60 in na dolgi program, pere 2 uri in pol. Zaenkrat še nobene sramne dlake nisem dobila na brisačah ali kuhinjskih krpah.😄😄

Tudi jaz, pa me še ni pobralo. Dam na 60 in na dolgi program, pere 2 uri in pol. Zaenkrat še nobene sramne dlake nisem dobila na brisačah ali kuhinjskih krpah.😄😄
[/quote]

Nekateri dajo svoje krožnike po koncu kosila, da jih psi poližejo. Z veseljem vam postrežem hrano z njimi. Pa posrano wc krtačko dam zraven posode prat pa na 90 stopinj. Kaj pa je to tajega.

New Report

Close