Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek The biggest loser

The biggest loser

Fuj, fej in bruh, bruh….

Je primitivec.

Rok the pričr je budalo, ne morem pozabit, ko je gledal neke Henrikove fore in komentiral, kaj da bi mu naredil. Kakšen primitiven bedak, a so take nasilniške grožnje za TV? A je to njegova vloga tam?

Edini, ki sploh ve, kaj tam počne je Milutinovič. Komentira pač dogajanje iz svojih izkušenj kot trener. Kar on reče, je uravnoteženo, primerno, zanimivo in predvsem: nevtralno.

Ta Rok the preacher, si predstavljate, da bi bil on namesto Jana? On se že pri komentarjih tak odkrito norčuje iz Henrika, če bi bil njegov trener ali v oddaji, bi šele odkrito pokazal svojo primitivnost.

Pa kako se čudi, da te njegove mega mišice Jasni niso všeč. Bljek.

Robero Hernandez je eden izmed mednarodnih zmagovalcev.
Če slika ne laže, je nastal iz mase masti, kože in sala prav lep, ne preveč mišičast moški, ki je lahko vzor vsem, da kdor hoče, tudi zmore shujšati.
Lep primer motivacije.

Tale koža, ki recimo visi na Alešu. To bo treba popravit kirurško? Ne zdi se mi, da se bo ta koža kdaj skrčila.

Si predstavljate, kako se ženske zanimajo za tega tipa sedaj, ko je shujšal?

[img]https://media2.s-nbcnews.com/j/streams/2015/January/150130/2D274907737708-today-biggest-loser-150130-02.today-inline-large.jpg[/img]

Kot debelušček bi me bolj pritegnil. Kot suhec se je nekam v obraz postaral pa kar posvetlil lase. Res čudno.

Nič novega v tem šovu. Ena skupina se odloči,da bodo nekoga šikanirali, izzvajali mobing nad njim.
Za Špelo se pa vidi, da navija za modre in Indiro.

V eni drugi temi se danes razglablja o tem, zakaj se nekoga potisne na rob in se iz njega norčuje. Tu imaš lep primer, to Indiro, Sabino itd., ki se norčujejo iz Henrika.
Zakaj to dela tudi voditeljica Špela?
Ker so jo te Indira, Sabina potegnile v to, kot se dogaja tudi sicer, da imajo hudobneži neko nadvlado in “podložnike”, ki jim želijo ugajati, da se ne bi norčevanje zgodilo tudi njim.

Špela je torej v vlogi tistega, ki želi ugajati tem zlobnicam v modri ekipi, pa četudi nezavedno. Je pa zelo očitno. In zelo grdo.

Obstaja privlačnost debelih in suhih ljudi. Vendar, če izključimo zdravstvene tegobe, so res lepši debelejši ljudje.
Tista uvela, upadena, postarana koža in same kosti, to ni zame.

Če so ti všeč viseča lica in podbradek. To je pa res hecno – naj ugibam; sama si debela.

Meni pa je najbolj antipatično ženšče tole:

Henrik, zate je igre konec!!!!! Henrik, spusti vrv!!!! UTEŽ TI JE PADLA HENRIK KONEEEEC JE ZATE!!!!!!!! HEEEENRIK SPUSTIIIIII VRV!!!!!! HEEEEEEENRIK!

To je bilo bolano. Kričala je kot da bo en umrl. Kot da je on en pes. Henrik in ostale pol Slovenije pa je bilo upravičeno zmedenih. Ko enako Sabina ni vedela, kaj se dogaja, zakaj mora spustit vrv, pa ni bilo nič kričanja, ali ko Indira na Natašin poziv ni hotela spustit vrvi, ker je nesramno goljufala.

In pa tole:
Henrik, koliko pa ti poješ? Preveč, pravijo sotekmovalci, Kaj celo konzervo poješ? Pa se ti ne zdi smiselno, da bi poslušal sotekmovalce? Ja kaj mi zdaj to nosiš? Nisem jaz tule, da ti kalorije štejem.

Ja, kaj ga pa potem zaslišuješ o hrani? Očtino se hočeš o tem pogovarjat, ne? Poglej zdaj butasto vrečko z repo, ne bo ti krona z glave padla, če te že zanima, koliko kalorij ima prebranec, poglej še za repo.
[/quote]
Se strinjam, ta na bazenu je bila zmagovalna.

Glede na to, da je oddaja o hujšanju, ki bi glede pereče problematike spadala v izobraževalno in ne zabavno zvrst, mislim, da bi morala biti voditeljica in komentatorji usposobljeni glede strokovnosti, da o kulturi obnašanja ne govorimo. Med komentatorji je Andrej človek na mestu. Kar pove, ima smisel in če bi imel možnost, bi verjetno gledalcem sporočil še kak dober nasvet v zvezi s tematiko, pa mu ni dovoljeno ali pa nima možnosti, ker ostala dva prisotna sta se prišla pač zabavat, stresat neslane šale in se skratka ven metat.
Skratka, voditelj in komentatorji bi se v prvi vrsti mogli držat osnovnih pravil lepega vedenja, ostajat nepristranski oz. do slehernega tekmovalca imeti enak pristop in spoštljiv odnos. Verjetno obstajajo za tekmovalce določena pravila in če jih nekdo redno in obvezno krši kljub opozorilu naj se ga pač izloči. Kazensko. Absolutno pa morajo pravila veljati za vse enako dosledno. Poniževanje posameznikov, je tukaj vse razen Henrika pripeljalo do točke, ko jih je enostavno težko prenašati. Zato upam, da vodstvo Planeta strne glave in se odloči ali bo predvajal oddajo kot je razbrati iz naslova ali bo iz šova ostalo nastalo skropucalo.
Zadeva se vrti mislim, da bo sedaj peti teden, pa gre samo še navzdol. Slovenija res ni velika, mapak sem prepričan, da pet ljudi, ki so usposobljeni za vodenje in komentiranje tega šova, se pa da najti. Nimam osebno nič proti ljudem z večjo telesno težo, mi pa deluje neokusno in neprebavljivo, da se nekdo zbaše v položaj, ki je verjetno sprejemljiv izključno za domači fotelj in tako ostane do konca, vmes pa ne pove niti enega normalnega pametnega stavka, s bebavim krohotanjem pa moti še tisto kar bi človek rad slišal, ko pride do besede Andrej.

Eni pravite, da ste ta šov gledali že na tujih tv.
Prešinilo me je namreč to, če ni vse to norčevanje, poniževanje Henrika v bistvu v scenariju, da imajo to tako napisano in zdaj samo igrajo vloge, kao Indira in njene kolegice vad girls, Henrik victim, tako za večjo gledanost, proti Henriku je uperjena oz nepristranska tudi voditeljica.

Zanima me, če se to dogaja tudi v tujih šovih. Ker dejansko je tu hujšanje postranska stvar, ves čas je v ospredju Henrik in kako nima pojma oz vse dela narobe.

Ali menite, da je to vseeno malo preveč in da to ni zrežirano?

Črna, lepa čudovita deklica. Ni Sabina, ona mi je grda. Indira pa ni več lušna.

Nobeden ni lep, ker lepota prihaja od znotraj, ti ljudje pa nimajo notranje lepote.

Misliš Vaneso, ki je v rdeči skupini?

Je pa Vanesa. Prešiša tudi Jasno, Indiro. Prav lepotica je.

Problem Vanese je, ker joka za vsak drek. Že takoj prvi teden je jokala, in še zdaj to počne… ful šibka.
Pa zamerim ji, ko je vedela da ima Aleš poškodvano koleno, pa je vseeno jedel na izzivu in je rekla samo “bo že pokuril”… a ona se je takoj prvi teden jokala, da ne bi šla domov.

Saj so se tudi meni na začetku nekam smilili, skoraj sočustvovala sem z njimi, sedaj pa vidim, da so leni in še nevoščljivi drug drugemu.
Prav veseliko se nesreče drugega in da je drugi še bolj debel.

Če bi tako garala kot oni, se ob taki prehrani ne bi zredila. Po drugi strani, če bi tako fizično garala kot morajo oni, bi ob svoji skromni prehrani, ki si jo naštela, samo dol padla in nič več vstala.

Ena se sprašuje, ali je vse zrežirano. To je resničnostni šov. Seveda je vse zrežirano. Zrežirana je Špela, oba trenerja, njuna vadba (kaj je prikazano v oddajah – rdeče samo kaže, kako crkavajo in kako jih Nataša goni, medtem ko je Jani angel in njegova ekipa med vadbo prepeva kekčeve pesmi) in koncept vsake oddaje. Niso pa zrežirani tekmovalci. Tekmovalci so manipulirani. Poglejte še enkrat to oddajo, z drugačnimi očmi. Poslušajte, kaj dejansko kdo reče. Kar naprej jih prepričujejo, da so lahko srečni, da so na tem šovu. Srečni, da imajo osebnega trenerja, dietetičarko, ves program. Ni jim treba nič mislit. Tudi oni zdaj tako mislijo. Če zgubijo “samo” kilogram, so žalostni, opravičujejo se trenerju in sotekmovalcem. Zadnjič so modri izgubili prvi izziv. Opravičevali so se tisti, ki so spustili vrv pri izzivu na bazenu, kot da so s tem ubili majhnega otroka. Kar naprej so travmirali o tem. Henrik ljudi, ki delajo oddajo moti, ker a) ne želi toliko trenirat – ker ve, da ni v redu in da ne zmore, ni zdravo in se bo poškodoval, in b) ker “preveč” je – enostavno ve, da mora jesti, saj ni zdravo hujšati po 4-10 kg na teden, ob tako rigorozni vadbi. Drugi so tiho in ga prepričujejo, da je lahko srečen, da je v oddaji in da je odgovoren sotekmovalcem, da torej mora manj jesti in več vaditi.

Ni normalno, da ljudje, ki imajo 150 kg toliko telovadijo, zato so hudo poškodovani. Aleša so že uničili. Človek je ves v modricah od boksanja in hudo poškodovano ima koleno. Toliko vemo. Želi si domov. Tudi Robi želi domov. V bistvu si vsi želijo domov. Henrik si želi domov. A je normalno, da se 35 let stari moški zjočejo “ker so štiri tedne ločeni od družine”. Se vam to zdi normalno? Robi je jokal, ko so ga izločili in jokal še bolj, ko so mu povedali, da kljub temu ostane. Se vam to zdi normalno?

Tak je koncept oddaje. Gladiatorski. Jaz ga gledam, ker poznam enega od udeležencev. Kaj je resnica, ne bomo nikoli izvedeli, ker so vsi podpisali pogodbe.

Kdor pričakuje od te oddaje in tiste od bedaka do težaka inteligentno in strokovno voditeljstvo ter komentarje je res naivnež.

Danes bo beseda spet tekla o Henriku, grdi grdi Henrik. Lepo so si ga privoščili, da ga celotna ekipa (mislim na tiste za kamerami) takole psihično maltretira. Mi pa to gledamo?!
Vse za večjo gledanost! Najbrž berejo naše komentarje in vidijo, da to pri gledalcih vžge, da je v skupini nekdo, ki se jim smili.

Tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija ta teden čaka vojaški teden. Vsi ga niso sprejeli najbolje, v ekipi rdečih pa ima največje težave Henrik, ki bi pred začetkom vojaškega tedna najraje dezertiral.

“Jaz dezertiram,” je dejal Henrik. “Jaz tovrstnega strogega vojaškega režima v hiši ne podpiram. Navajen sem na svobodo, nisem navajen na to, da mi nekdo nekaj ukazuje in da moram početi nekaj na ukaz, po mojem tega ne bi zdržal.”
V ekipi rdečih se bojijo, da sploh ne bodo uspeli izvesti vojaškega tedna, saj je Hernik že povsem na začetku začel delati težave. “Mislim, da mi sploh ne moremo imeti vojaškega tedna,” je dejal Kristjan, ko je v sobi opazoval povsem odsotnega Henrika. “Ko sva midva z Alešem pospravljala postelji, je on samo nemo sedel na postelji in gledal predse.”

Henrik dela vse po svoje

Henrik je do zdaj že večkrat pokazal, da je izjemno svojeglav. Na treningih modre ekipe velikokrat ni želel izvajati vaj, ki mu jih je naložil Jan, še več, pred skupnim treningom je opravil svoj trening in imel nato velike težave, ker ni uspel opraviti še dodatnega treninga s skupino. Nič drugače ni niti pri prehrani. Jedilnikov, ki jih za tekmovalce pripravlja dietetičarka Katja Simić, se nikakor ne drži, prav tako se ne drži petih obrokov. Navadno skozi dan poje dva obroka in še ta takšna, ki si jih sestavi povsem sam. Le kako mu bo uspelo zdržati vojaški teden, kjer bo vse polno pravil in strogih vojaških zapovedi?

https://siol.net/planet-tv/the-biggest-loser-slovenija/henrik-jaz-vojaskega-rezima-v-hisi-ne-podpiram-video-452833

Veliko poklicanih, malo izbranih, upoštevati bi bilo treba, da so to ljudje različnih starosti, razlišnih zmogljivosti in tudi z različnimi motivacijami.

New Report

Close