The biggest loser
Glede sprave med Kikijem in Henrikom.
Henrik je bil iskren, Kiki pa niti malo in se je prav videlo, kako igra. Tale sprava ne bo prav dolgo trajala. Prej sli slej bo Kiki pokazal svoj pravi obraz.
Indira je totalna lisica, željna pozornosti. Ob sebi ima dve sledilki, Sabino in Mojco, ki delata tako, kot reče Indira. Če bi Indira rekla, da je drek dober, bi ga ziher jedli. Kaj nam to pove o teh osebah, vseh treh… podoben lisjak je Kiki, zato sta se z Indiro tudi zbližala.
Poleg tega Indira res močno pretirava v svojih izjavah.
Zanimivo pa je, da je ta Indira očitno potegnila tudi voditeljico Špelo, njene izjave so takšne, kot da bi hotela biti všečna njej. Recimo včeraj je Špela vprašala Henrika, če se mu zdi to normalno, da bi šel spat ob bazen?
Ona kot voditeljica bi ravno morala biti nevtralna in tudi ne dovoliti poniževanja, ko so recimo v prejšnji oddaji zelo grdo govorili Henriku v obraz in se veselili, da so se ga znebili. Zelo primitivno. Špela pa potem še reče Henriku, zamenjali so te za košček čokolade. Totalno neprimerno od voditeljice, bumbarje iz modre skupine bi pa tudi lahko kaznovali za tako obnašanje, poniževanje.
Včasih je bila IN, njene kile Me niso motile, pasale so njenemu karakterju, zato, ni vsak za shujšati, ker samo poslabša videz. Meni, ki sem suh, 75kg, pa verjetno ne bi pasalo, da imam 100kg.
Sicer pa imaš dva tipa debelušk: zelo simpatične, energične, nasmejane, po možnosti še malo športne in na drugi strani totalno zanemarjene, tako po videzu kot po dejanjih.
No glej, saj včeraj je Henrik res pretiraval s tistim čajem. In če ga Špela vpraša, se ti zdi to normalno, bi jaz na njegovem mestu rekla ne, ni normalno, ampak hočem imet mir, ne pa da žaljivke poslušam na svoj račun ali grem očitno nekomu na živce. Mislim, da je Henrik včeraj dobro nastopil, tudi jaz ne razumem, kaj je bilo čudaškega, da ponudi sotekmovalcu roko. Morda Indira še v življenju ni videla, da si lahko v dobrih odnosih z vsemi okoli sebe, ne pa da moraš stalno drekat. Henrik vsekakor ni pred Slovenijo pokazal, da je čudak, se je pa ponovno ona sama osmešila.
Tisti, ki so prišli v to oddajo z namenom, da popravijo svoj vizualni izgled, se mi zdijo kolikor toliko normalni. To je vendarle priložnost, da pod strokovnim vodstvom omiliš svojo gromozansko podobo.
V bistvu so vsi taki, preobilni.
Toda nekaj jih je takih, ki samo trosijo opravljanje naokrog. To je dokaz, kako pritlehni so.
Res delujejo ti sodelujoči za hujšanje prav nizkotno. Zlasti po govorenju, da o izgledu ne pišem.
Mislim pa, da jih bodo Nataša Gorenc, Jan Kovačič in predvsem Špela Grošelj dobro motivirali.
Tisti, ki ni peišel z namenom, da sebe popravi, temveč samo opravljajo in se izživljajo, naj čimprej odpadejo.
Res je, če bi se tole dogajalo v šoli, bi se sklical sestanek zaradi teh bullijev, vemo, katerih. Indira & Co.
Sama sebi se zdi najbolj pametna, vse naj naj, žal pa ima okrog sebe še te kimavčke, ki ji dajejo moč. Planet tv bi MORAL ukrepati.
Glede čaja zgoraj včeraj imate prav, to je Henrik res pretiraval, po drugi strani pa to razumem, da je imel tega Kikija že res poln k. in je bila to samo kapljica čez rob.
Pa še nekaj, ste opazili, da eni sploh ne vedo, da obstaja ime Henrik in tipa kličejo Hendrik in Henri. :)))
Da se razumemo, ta Henrik mi ni posebej simpatičen, je čisto povprečen, ne prenesem pa, da se eni tako znašajo nad drugimi in se potem še lepe delajo.
Hahah ja mojca je posebna. Ta s feizerjem je dobra. Ona je zelo ocitno najsibkejsi clen in potem rece da je vesela da so se znebili henrika, najsibkejsega clena. Oni so v svojem mehircku in sploh niso vec realni. Da pa spela stopi ne indirino stran pa tudi pokaze kako brez hrbtenice je, namesto da bi rajse vpprasala indiro ce se ji zdi normalno da je zmozna bit tok nesramna do socloveka.
Kiki je res nekoliko zaigrano deloval ker je hotel bit v indirinem klubu pa se je henrik zelo pravilno soocil z njim in zdaj bi bil kiki cudak ce bi ga zavrnil. Rdeci so razn kikija supr ljudje. Niso pod vplivom indirinega pritiska. Modri pa se vse strinjajo z indiro samo da bi bli sprejeti. Bostjan in emina ata edino vresu.
Nevem kaj se je zgodilo njim da so tako hudobni in neodrasli.
Spela in trenerja bi lahko bol posredovali ker to je ze psihicno nasilje morda. Jan je edini vredu ko se je trudu da bi henrika sprejeli. Spela pa ni vredu odreafirala ceprav se je vidlo da je bla sokirana nad indiro kako brez sramu je celi sloveniji pokazala kaksna zlobna oseba je. Se s ponosom. Vsa cast rdecim da so ga lepo sprejeli. Robi super.
Zanima me, če je bila taka oddaja že kdaj na televiziji. Kako se je obneslo takrat ali kjer je bila?
Tukaj jih je pol samo zato, da opravljajo in mečejo polena še tistim, ki bi radi svoj grozljiv izgled popravili.
Sem gledala na hr Rtl televiziji, kjer so imeli oddajo spomladi in tam so bili zelo prijateljski drug do drugega in si pomagali med seboj in tudi so vsi veliko shujsali sploh tisti, ki so bili dalj casa v sovu. Drugace so pa potem finalisti hujsali se doma in potem cez tri mesece so imali finalno oddajo. Sedaj sem pa videla napovednik, da se na njihovi tv zacne spet zacne ta sov 4. novembra. Na Planetu sem pa gledala samo nekajkrat nekaj minut in mi ni vsec to zdraharstvo.
Za tistega, ki sprašuje, če smo že gledali tako oddjo. Jaz sem jo na hrvaškem rtl. Imenuje se život na vagi. Zmagovalec je shujšal okoli 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svoje teže. On in še ena tkmovalka in tekmovalec so se sedaj vpisali v tečaj ali kar koli pač za fitnes trenerja. Še zmeraj full telovadijo. Ena punca je shujšala 50+ kg in še hujša.
Upam, da bodo naši tudi naprej vstrajali.
Na hrvaškem 4.11. Štarta nova sezona.
Vpiši v fb život na vagi in vidiš njihove tekmovalce iz prejšnje sezone.
Je pa teh šovov v tujini dosti bi rekla.