The biggest loser
Emina jo je prebrala, žal prepozno.
[/quote]
Ma men se zdi, da jo je on cist takoj prebrala, samo proti credi nima kaj narediti. Je pa prav, da ji je povedala lepo… in ze se je madame pocutila užaljeno in napadeno, ker zgleda njej ne sme nihce nic reci, ona pa ocitno lahko mile volje sika in udriha cez vse. In nima nobene vesti… sej da jih vidimo kak bodo hujsale triperesna deteljica… mojca in sabina sta do sedaj najmanj shujsali in cetudi ostaneta v oddaji in jih vlecejo notri, ce ne bosta shujsali tudi otroka ne bosta dobiti… tako da dzabe se mojca privoscljivo smeji mene ne.bodo vrgli ven, mislim glupo… jah cetud te ne bodo, ce ne bos shujsala ti sama tud od tvoje zelje otroka ne bo nic pa cetud je cist do konca v oddaji.. glasne so ful, pametne pa ocitno ne kaj dosti, da bi se zavedale da telovadijo in hujsajo zase ne pa za ostajanje v oddaji.
Vai vau vau
do sedaj sem zagovarjala Indiro glede Henrika in vsega
ampak danes se je pa pokazala v vsej svoji nesramnosti in nezrelosti
pa je samo nekaj let mlajša, ampak je ogabno nesramna brez potrebe
me zanima kako ji bo naslednji teden, ker bo sigurno spet izgubila malo kg, ker je to logično glede na njeno kilažo
Ma men se zdi, da jo je on cist takoj prebrala, samo proti credi nima kaj narediti. Je pa prav, da ji je povedala lepo… in ze se je madame pocutila užaljeno in napadeno, ker zgleda njej ne sme nihce nic reci, ona pa ocitno lahko mile volje sika in udriha cez vse. In nima nobene vesti… sej da jih vidimo kak bodo hujsale triperesna deteljica… mojca in sabina sta do sedaj najmanj shujsali in cetudi ostaneta v oddaji in jih vlecejo notri, ce ne bosta shujsali tudi otroka ne bosta dobiti… tako da dzabe se mojca privoscljivo smeji mene ne.bodo vrgli ven, mislim glupo… jah cetud te ne bodo, ce ne bos shujsala ti sama tud od tvoje zelje otroka ne bo nic pa cetud je cist do konca v oddaji.. glasne so ful, pametne pa ocitno ne kaj dosti, da bi se zavedale da telovadijo in hujsajo zase ne pa za ostajanje v oddaji.
[/quote]
meni se mojca ful premalo trudi
pravi da je to priložnost življenja, pokaže pa sploh ne
Kot dan in noč so punce v modri in rdeči skupini, res. Indira, Mojca in Sabina so namazane z vsemi žavbami, pri Emini mi je pa kar nerodno skoraj vsakič, ko spregovori. Njen oboževani Jan, hujša je kot vsaka najstnica. Si domišlja, da ima tudi on posebno vez z njo.. haha joj. Pa to obsesivno sklicevanje na menstro, še huje kot Sabina s pcos.. kar ima itak skoraj vsaka debela ženska.. kot posledico, ne vzrok.
Mimogrede, je še kdo opazil, da so ti, ki delajo zdrahe, po poreklu vsi z juga. Pri modrih skupaj drzijo in o vsem odlocajo Aleksandar, Sabina in Indira. Mojca the sonce je tu kimavček. Enako od rdečih je tak Kristjan, ki se mu tudi čuti naglasak.
Da ne bo kdo rekel, da imam kaj proti južnjakom, nimam, poznam super ljudi. Tule mi je pa to padlo v oči.
Drugače me pa zelo moti voditeljičina zajedljivost do Henrika in to, da se prav trudi, da bi bila všeč modrim.
Res je da v večino televizijskih oddaj vstopajo južnjaki in oni tudi zmagajo. Tukaj se mi pa zdi, da jih motivira in jih je privabila želja po dejanski izgubi kilogramov, ko so videli, da sami ne zmorejo.
Emina je bila precej aktivna, vendar je bila po najmanjši izgubi kilogramov najšibkejši člen.
Ne vem zakaj.
To, da bodo na začetku moški zgubljali več je bilo pričakovano. Ravno tako da bodo 1 teden zgubili največ kil, ne maščobe. Tekmovalci so pa mislili, da bodo kar vsak teden zgubljali 5 kil ali več!
Ženske so res reagirale bolj čustveno, ampak to ne pomeni da niso trdo delale. Pač ženske funkcionirami na drugačen način kot moški.
Pa še nekaj – ženske močno dajejo tudi hormoni. Tudi jaz sem tik pred začetkom menstruacije težja za 1 kg, ampak to ne pomeni, da sem se zredila oz. pridobila maščobo. Ta kilogram ob nespremenjeni prehrani in aktivnosti zgine po 1 tednu sam od sebe.
trenirajo
jedo po nasvetu strokovnjaka
in ženska pridobi na teži
nakar kot izgovor navede menstruacijo in igra žrtev
jaz sem skoraj umrl od smeha
in da se ji nihče (tudi trenerja ne!) ni upal v obraz povedati, da naj neha blebetati neumnosti in prevzame odgovornost za to, da je enostavno preveč ŽRLA, je skrajno žalostno
Nataša pa res ni presuha. Vi ljudje pa več ne vidite, da vam je normalno samo če vidite špeh viset okol pasa pa velko rit. Ampak to je debelo, ne normalno,Nataša pa je športnica in sama mišica.
Dret se pa mora na njih, ker so njene vadbe bolj kardio zahtevne in jih mora spodbujat. Če pa samo mečeš medicinko na zid pa ne rabiš enga da se zraven dere.