Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek The biggest loser

The biggest loser

Stanko kdo? Ali se ve kako ta njen fant zgleda? Ali je le izmišljotina?

Če bi gledal-a, bi videl-a.

novo sezono naj bi vodil Marko Potrč. mislim, da se nam bo še kolcalo po Špeli Grošelj.

Marko Potrč? Really?

Škoda.

Kdaj pa se bo začela nova sezona? Kdo ve?

Kolk je pa Mojca visoka? Ne najdem nobenih podatkov o tekmovalcih glede visine?

Privoščila si ga je druga finalistka Indira. Ampak to dekle je silno nezadovoljno s samo seboj. Ima tako negativno samopodobo, da bi se najraje spremenila v nekoga drugega.
Pa tudi podlost jo je v šovu zaznamovala. Prpiravljena je podtikati in spletkariti, vse zaradi svoje negativne samopodobe, ki ji jo je najbrž vcepila njena ambiciozna mati, in jo potem nadgradil še njen bivši partner.

Kot kaže, se obeta tekmovalcem novo vodstvo v osebi Marka Potrča, potrjenega možakarja v medijih, vendar tudi Špela Grošelj je bila dobra.

ooooo…lepi Marko bo vodil oddajo,odlična izbira.

Meni se pa zdi, da potrc splih ne pase v taksno oddajo. Zanj so bolj resne oddaje. Ne pa resnicnostni sovi. Spela je bila super

Zakaj Špela ne bo vodila The Biggest loser, je vprašanje, ki se nam zastavlja gledalcem, ki smo sledili njeni srčnosti v prvi sezoni.
Tako neposrednsa, prisrčna, razumevajoča, čuteča in vendar brezkompromisna in odločna.
Špela, če se je sama tako odločila, naj ji bo in naj se spopade z novimi izzivi.
Špela, vsekakor te bomo gledalci zelo pogrešali.
Bila si alfa in omega vse oddaje in tudi zaradi tebe nam je bil šov zelo, zelo všeč.

Saj na tem forumu tudi nismo bili najbolj prizanesljivi do nje, pa vendar ne bi imela nič proti, če bi še naprej vodila to oddajo.

Potrč mi nekako ne gre v ta kontekst.

Pozabila si napisati, da je to tvoje mnenje. V mojem ne dajaj takih izjav. Kdorkoli bi vodil oddajo, bi bil boljši od nje.

kaj tole je špelca sama napisala?
ker mi ni jasno, kdo bi kaj takega lahko izjavil :DDDD
ona je bila med manj prebavljivimi v celem šovu

Pozabila si napisati, da je to tvoje mnenje. V mojem ne dajaj takih izjav. Kdorkoli bi vodil oddajo, bi bil boljši od nje.
[/quote]

Srčnosti, spodbud tekmovalcem, lastnih izkušenj, veselja do dela, pozornosti…. vsi, ki smo videli v njej te vrline, jo bomo zelo pogrešali.

Da se ni sama odločila. Dobila je odpoved. Pa še enih par. In ravno takrat je bila na dopustu, nekje v toplih krajih.

Srčnosti, spodbud tekmovalcem, lastnih izkušenj, veselja do dela, pozornosti…. vsi, ki smo videli v njej te vrline, jo bomo zelo pogrešali.
[/quote]

Ah dej no.

Mi je žal za Špelo. Bila je tipi top za to oddajo.
Ampak kakšna je postala Indira. Kot, da ni več Indira Ekić. Čisto druga je.
Se mi zdi prav žalostno, da človek tako spremeni svojo naravno danost. Do neke mere že, ampak, to kar je nastajo iz nje?
Poglejte si, kakšna je bila in kakšna je. To presega vse meje zdravega okusa.

In, kakšna je? Daj, povej, no!

Preberi si, vsak naj si ustvari svoje mnenje. Ali lepša ali grša. Ti napiši svoje mnenje.
Drugačna, kot da ni več ona.

Res je čisto druga, ampak ko sem jo zadnjič videla v živo ni bila niti približno tako suha kot zgleda na svojih slikah na socialnih omrežjih. Ima pa kar dobro postavo, samo malo močnejše noge. Pa novega fanta ima – svojega trenerja.

Novega fanta in nov nos!

Men je grda ko pes. Pa ne vem a je zaradi porekla al kaj.
Na fotkah, ki niso obdelane s filtri in ličili, se jasno vidi da izgleda kot dec z blond lasuljo.

New Report

Close