Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trpim zaradi njegove bivše

Trpim zaradi njegove bivše

Moj mož tudi ne izkazuje nobene pozornosti. Dokler sem bila zaljubljena me to ni motilo, sedaj brez rožnatih očel pa je vedno bolj moteče. Razmisli, če te že zdaj moti, z leti bolje ne bo.

Odgovor na objavo uporabnika
Verjamem ti, 29.04.2022 ob 01:42

Moj mož tudi ne izkazuje nobene pozornosti. Dokler sem bila zaljubljena me to ni motilo, sedaj brez rožnatih očel pa je vedno bolj moteče. Razmisli, če te že zdaj moti, z leti bolje ne bo.

Ali pa mu zagroziš z ločitvijo, kot sem jaz, pa se je ded spremenil 100 na uro…prej 15 let ni delal kar je zadnje leto nadoknadil…

strah je lepa reč…pa ne mešat crklanja z kupovanjem rož-ni isto.

Če ga hočeš obdržati in mir pri bajti bodi pametna in nehaj. Kupi si rože sama.

Popusti, 03.05.2022 ob 17:28

Če ga hočeš obdržati in mir pri bajti bodi pametna in nehaj. Kupi si rože sama.

Zakaj trpiš zaradi bivše? ? Jasno kot bel kruh, ni je predelal, pri teb se neb spremenil, zapusti ga. Ne rabiš tega trpet. Jaz sem se tudi vrnil k bivši, ker sem v trenutnem slu, menil, d aje nova boljša, pa sem se zajebu.

Na srečo je stara bila še frej in zdaj sva srečna, ko sva rešena napačne odločitve.

Naivna pa si…

Slišala sem že vse sorte metanja krivde na bivše, samo za rože se pa ne. No… zdaj se pa to 🤣.

A se sploh poslušaš kaj govoriš. Obrni se, pa gas in dolge luči.

To je za večino žensk sodobnega časa najlažja rešitev, pogovoriti se o problemu pa najtežja.

Zakaj bi se pogovarjala o rečeš kot je kupovanje rož, kar bi morala bit zapoved.

Pravi ded ve s čem očarati žensko, ji zaiskrit oči etc.

Meni mož skozi kupuje darila, zadnje je bilo e-kolo! pa mu nikoli nič ne rečem, da mora.. Pri rožah sicer škrtari so iz Lidla, pri darilih pa ne.

Ta nova, 24.04.2022 ob 21:21

Nikoli mi nič ne kupi, ker ga je bivša vedno, ko ji je kupil rože ali prinesel kakšno nepričakovano darilo, obtoževala varanja. Nazadnje sta se razšla, ker ga je kar naprej samo obtoževala in bila bolestno ljubosumna. Jaz, nič kriva in nič dolžna, sedaj plačujem njene davke. Partner je zelo previden, ker preteklih napak ne želi ponavljati.. Nikakor mu ne morem dopovedati, da jaz nisem njegova bivša. Kot romantična dušica, ki potrebuje veliko pozornosti, me boli, da ni nepozoren do mene zaradi karakterja, pač pa zaradi preteklih slabih izkušenj. Kako naj mu vcepim, da potrebujem male pozornosti, tako kot rožice vode, da lepo cvetijo?

Mogoce si je pa izmislil, da je tak romantik. Ne vem zakaj bi se odvadil ce bi to ze pocel…?

New Report

Close