Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu varanje nad 30

varanje nad 30

Zanima me sledeče… katera ženska, ki je tukaj gor in stara nad 30, je že varala svojega partnerja. Varate še vedno ali ne več? Imate zaradi tega slabo vest, ali bi priložnost z veseljem ponovno izkoristile?

Seveda so dobrodošli tudi odgovori moških, prav tako nad 30.

Zakaj nad 30? Ker sem prepričan, da je razmišljanje ljudi, predvsem pa žensk, po tridesetem precej drugačno kot npr. v zgodnjih 20-ih letih.

Kaj mislite, imam prav?

Me prav nič ne bo motlo, če se bodo pojavili novi nicki, ker pod svojimi ne upate odgovoriti :))))

Zelo blizu 30 , nikoli nisem varala svojega moža in ga tudi nikoli ne bom, ker sem enostavno srečna z njim. Ko pa sem bila stara okrog 20 let nisem bila nobenemu zvesta. Zvestoba se mi je zdela ful bedna stvar, nisem si mogla predstavljat da bi s kom lahko bila vse življenje.

Jaz sem začela varat ravno na prelomnici. Par mesecev pred 30. rojstnim dnevom. In sem zdaj srečno poročena s tem, s katerim sem varala takratnega tipa s katerim sva bila že v usihajoči zvezi, ki je trajala takrat že kakih osem, devet let. Je bila pa ljubezen na prvi pogled za oba. In mi ni žal. Čeprav varanja ne odobravam.
Glede razmšljanja po 30. ali 20. let žensk je pa po moje takole; leta toliko ne vplivajo, no ja, malo že…mislim, da je ključna želja po ljubezni in razburljivosti. Ponavadi se za varanje ali skakanje čez plot odločiš takrat, ko nekaj ne štima, ko je veze konec, ampak si tega še ne upaš priznat.

Jaz ga še nisem prevarala, je bilo pa že nekajkrat prav hudo, če bi tip še malo vztrajal bi do tega verjetno tudi prišlo. Moje mišljenje se je po 30-em letu tudi spremenilo. Mislim, da je do tega prišlo zaradi raznih življenjskih preizkušenj, zrelosti. Imam kar nekaj znank in znancev, ki varajo. Ne osojam jih, ker ima vsak svojo življenjsko zgodbo in vsak zase ve kaj dela. Dokler me je varal mož, sem to zelo obsojala, zaradi tega se mi je podiralo življenje, ko sem bila tik pred tem sama, pa na to zadevo gledam drugače. Še vedno pa mislim, da če je med partnerjema prava ljubezen do tega ne pride.
LP

se strinjam s čebelico. dokler je ljubezen ni potrebe po tretji osebi. če pa ni ljubezni pa tudi veza ne preživi oz gre bolj za sobivanje.

Respect se šopiri ko puran.

Prevaral me je in mi to priznal. Upam, pa da me sedaj več ne bo. Možu moraš prisluhniti in mu ustreči v marsikateri erotični in drugi želji. V erotiki pa najbolj. Moški so vseeno nori na sex in na perverznosti. Veliko je takih, ki so radi tudi v podrejenem položaju. Poskusite pa boste videle.

ja… ampak v začetku dvajsetih pač ni še tako dolgotrajnih zvez, ni monotonosti, ni otrok in stvari, ki vežejo in včasih tudi utesnjujejo…

ja… kar nekaj je na tem

Ne razumem, da gre tisti, ki vara, potem to še svojemu partnerju razlagat. Mrcvarjenje.

slaba vest,,

ali pa je bil to argument, ker je bil na tem, da gre narazen. Pri meni je bilo tako…

… ampak od takrat naprej…. ne priznam, pa če me zraven dobijo :))))

Najbolj hecno je, da ko poveš, kako stvari stojijo, ker si poštenjak pa pokončen mož (saj veš… huje je zvedet od drugih) , pol te pa vsi potolčejo, kak bedak si, da si povedal.. Pa še prav majo :))))

Kako to misliš, če te dobijo…

Če nisi sposoben tega izvest ne da te dobijo, raje počni kaj drugega.

ja, seveda….

vedet je pa treba nekaj… en skok čez plot, težko da se razve, ča si vsaj približno pameten… S številčnostjo procent seveda raste, če gre pa za razmerje, se pa itak slej ko prej razve.

Nimam pojma, zakaj naj bi se razvedelo, razen če ti tako hočeš.

ne strinjam se da skokneš čez plot,ker ni več ljubezni., po dolgotrajni zvezi in monotoniji to pač narediš,da si malo polepšaš življenje,jaz imam moža rada(zelo), nikoli ga nebi zamenjala za katerega drugega, ne dam roke v ogenj,da on tega ni naredil, ker mislim,da ga ni tipa,ki nebi,če mu se ženska ponuja, tiste,ki mislite,da vas NIKOLI nebi prevaral ste v zmoti..- veliki

zenska se mu ponuja?halo!on pa ves bogi pa nedolzen,nehaj no.

:)))))

sicer pa… kar ne veš, itak ne boli

ne bodi naivna… tako kot ni popolnega zločina, ni niti popolnega varanja… Lahko se približaš popolnosti, ampak s številčnostjo procent možnosti razkritja raste. Ker če pogosto varaš, potem ne varaš samo v 99,9 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} varnih situacijah.

Če pa nisi pripravljen skoraj nič tvegat, potem je seveda bolj mala možnost, da te dobijo, ampak potem tudi poskakuješ bolj malo. To so dejstva, pa če se na glavo postaviš.

???? komu se katera ženska ponuja????

jaz pa res nič ne razumem…moja prva misel “zakaj nad 30” je bila, ker te take pač najbolj zanimajo…:)))…ker si recimo tudi ti toliko star…:))))

tebi gre pa menda le za primerjavo vedenjskih vzorcev (seveda ženskih) na primeru varanje v različnih starostih obdobjih…:))))))

Mene pa zanima zakaj sploh varate? Iz dolgočasja, mogoče doma ne dobite tega kar želite ali kaj? Resno me zanima.

Nikoli ne reci nikoli!

Lahko varaš zarad sebe al pa zarad partnerja. Ni rečeno da vedno takrat ko kaj ne štima.

Varamo zato,ker je vsaka lepa ženska drugačna in z vsako je drugače in to privlači zelo veliko moških,kaj misliš ti mm?

New Report

Close