Vračilo oblačil v trgovino – če še ne veste!
ja, ampak tvoja pravica je bila pa, da dobiš denar, če bi tako želela – glewde na to, da praviš, da je bila stvarna napaka. če bi imeli monitor enak na zalogi, bi laho izbrala pa tega. vsekakor pri stvarni napaki je izbira kupčeva.
pri nakupu brezhibne stvari, pa niso dolžni ne zamenjati (za drugo velikost, drugo barvo) niti nič drugega (npr. vrniti denar, izdati dobropis).
Zakaj pa se je trgovka kupcu lagala, da mu ne more vrniti denarja, če mu ga na koncu je? Če denarja ne bi imela v blagajni, ker tisti dan še ni nič prodala za gotovino, potem res ne bi mogla vrniti denarja, tako pa… Meni so taki ljudje brez veze. Drugič naj vsaj odkrito pove, da denarja noče vrniti in da je prijazna in uslužna samo dokler kupuješ, ko pa v naslednjem trenutku kaj vračaš, pa ni več.
Avtorica, delaj red kje drugje. Ne uči nas nekih neumnosti. Z računom lahko vrneš.
V Sparu sem kupila 2 šunke. Eno skuham in je bila zanič-ž kvaliteta. Zaprto nesem nazaj in mi prodajalka vrne denar in predlaga, naj še kuhano vrnem. Če bi mi komplicirali, me ne vidijo več.
Torej, imela sem račun in sem lahko vrnila brez komplikacij.
Me pa zanima namen tvojega pisanja, ker ne razumem-čisto iz firbca.
NI RES!!!
Denarja se ne vrača, dobiš pa lahko dobropis.[/quote]
Ne vem, kakšen bi bil namen mojega pisanja oz. zakaj bi se to zlagala. V Tušu sem pri blagajni pokazala otroške hlače, enkrat kapo. Bili sta premajhni. Pričakovala sem, da mi bo dala dobropis, pa mi je bilo prav zanimivo, ko mi je dala denar. Je bil pa izdelek še z originalnimi oznakami, pokazala sem račun, razlog pa premajhna velikost. Enako v Hoferju. Vrnila otroške hlače, kiksnila velikost in mi je vrnila tisti drobiž oz. vrednost hlač.. Zaradi mene bi lahko dala dobropis , itak sem tam kupovala še druge stvari. Sem pa vedno imela vse originalne oznake gor, tako da izdelek samo ponovno vrnejo v prodajo, brez škode.
NI RES!!!
Denarja se ne vrača, dobiš pa lahko dobropis.[/quote]
Ne vem, kakšen bi bil namen mojega pisanja oz. zakaj bi se to zlagala. V Tušu sem pri blagajni pokazala otroške hlače, enkrat kapo. Bili sta premajhni. Pričakovala sem, da mi bo dala dobropis, pa mi je bilo prav zanimivo, ko mi je dala denar. Je bil pa izdelek še z originalnimi oznakami, pokazala sem račun, razlog pa premajhna velikost. Enako v Hoferju. Vrnila otroške hlače, kiksnila velikost in mi je vrnila tisti drobiž oz. vrednost hlač.. Zaradi mene bi lahko dala dobropis , itak sem tam kupovala še druge stvari. Sem pa vedno imela vse originalne oznake gor, tako da izdelek samo ponovno vrnejo v prodajo, brez škode.[/quote]
Pa dobr no. A znaš brat? Razlika je med mora in lahko. A zdaj razumeš?
Saj smo razumeli. Ampak v nekaterih trgovinah dejansko ne komplicirajo z vračanjem denarja.
Tale stric ni imel prav, sploh pa njegov ton ni bil primeren. Še vedno pa je dejstvo, da ti v nekaterih trgovinah denar vrnejo brez vprašanj in odvečnih besed. In še enkrat: prodajalki ne bo treba dati iz svojega žepa tistega denarja. Meni se ne zdi neka tragedija vse skupaj.
Zakaj pa se je trgovka kupcu lagala, da mu ne more vrniti denarja, če mu ga na koncu je? Če denarja ne bi imela v blagajni, ker tisti dan še ni nič prodala za gotovino, potem res ne bi mogla vrniti denarja, tako pa… Meni so taki ljudje brez veze. Drugič naj vsaj odkrito pove, da denarja noče vrniti in da je prijazna in uslužna samo dokler kupuješ, ko pa v naslednjem trenutku kaj vračaš, pa ni več.[/quote]
Ja, tudi to je res – denar mu seveda lahko vrne, ni zakona, ki bi ji to preprečeval.
Da ne boš naslednjič ti ena taka tečna glasna stranka, ki bo trdila, da jih pripada vračilo denarja samo zato, ker se je pač zaj… pri velikosti oblačila. Torej še enkrat – NE, TRGOVINA TI ZATO NI DOLŽNA POVRNITI DENARJA. Seveda je marsikje vračilo denarja že kar praksa, vseeno pa po zakonu niso dolžni (lahko pa, seveda) vrniti denarja, če z blagom ni nič narobe, pa če še tako tuliš. In to je bistvo. Tudi pri tvoji šunki – tvoj problem, če ti okus ni všeč, žal (seveda pa je čisto nekaj drugega, če je izdelek pokvarjen).
kot večina razume in že piše, je eno, če ti trgovina ponudi denar, ne pa da ti kot kupec to zahtevaš od njih, saj ti v takem primeru (ko blago nima stvarne napake( niso dolžni ponudit. In če svoje izsiljuješ, se kvečjemu osmešiš. Tisti gospod je verjetno še vedno prepričan, da ima prav, meni se zdi smešen.
prodajalka mogoče ni plačala iz svojega žepa, vem pa da če bi jaz bila na njenem mestu, bi sama vzela dobropis in naslednjič kaj kupila kot pa da rečem šefici, da sem nekomu vrnila denar, čeprav vem da ne bi smela.
to pa zato ker se določeni zagovedani kmetavzi obnašajo kot da so kupili celo slovenijo ker so si privoščili hlače za 10€. in mislijo da so potem kupili celo štacuno z prodajalko vred. nekaj je to kar ti po zakonu PRIPADA in so DOLŽNI storiti, nekaj je pa kar ti NE PRIPADA ampak LAHKO storijo – njihova DOBRA VOLJA. in če bi name nek primitivec vpil, ker misli da boga za brado drži bi šel iz trgovine v spremstvu varnostnika. če bi pa prišel, lepo zadevo obrazložil bi mu pa (nepoškodovan) artikel brez problema menjala. ali vrnila denar, kakor pač hoče. ker pa ste slovenclji vedno bolj prepotentni in se obnašate do prodajalk kot da so zadnji d*ek na cesti, pa se potem tudi oni obnašajo isto do vas. oziroma se ne, če bi se spustila na njegov nivo bi ga poslala od kod je prišel in ga brcnila čez prag trgovine. pa brez skrbi kmetavzi, ki se bunijo za 10€ in ne znajo kupiti niti pravilne številke so zadnji, ki ti bodo ustvarili kakšen promet!!!! za takšne stranke se pač ni za bati!!!!!!!!!!!
Sedaj razumem namen tvojega pisanja! Nič ne skrbi, sem v Sparu najprej vprašala, če morajo trgovke dati iz svojega žepa. Ne dajo iz svojega žepa. Reklamacijo krije Spar, ne trgovke.
Absolutno ne bi na nekoga z majhno plačo prevalila reklamacije za nekaj e. Spar ima dobiček, torej naj krije mojo zanič šunko.
Seveda si verjetno vsak želi, da bi mu v trgovini vrnili kupnino, kar pa ni tako preprosto. Uveljavljeno je prepričanje, da nam mora prodajalec vrniti kupnino ali pa zamenjati kupljeni izdelek, če ga vrnemo v osmih dneh. To pa ne drži. Zakon o varstvu potrošnikov namreč določa pravice potrošnika samo v primeru, če ima izdelek napako, če torej ni takšen, kot bi moral biti. Ko pa želimo vrniti brezhiben izdelek, pa je le od prodajalčeve poslovne prakse odvisno, ali ga bo zamenjal za drug izdelek, nam izstavil dobropis, ali pa nam vrnil kupnino. Rok za vračilo brezhibnega izdelka je običajno 8 dni. Priporočamo pa, da že pred nakupom preverite, ali je mogoče izdelek vrniti, v kakšnem roku ter na kakšen način bo prodajalec omogočil vračilo.
Prodajalci običajno največkrat ponudijo, da pri njih takoj kupimo drug izdelek ali pa nam izstavijo dobropis. To pomeni, da bomo morali v določenem časovnem obdobju pri istem prodajalcu kupiti nov izdelek v vrednosti zamenjanega, le da se za nakup ni treba odločiti takoj. Če vam bo prodajalec ponudil to možnost, bodite pozorni na rok veljavnosti dobropisa.
Shranite dopis
Nadvse pomembno je, da ob nakupu shranite račun, saj prodajalci običajno pri vračilu izdelka zahtevajo njegovo predložitev. Z računom namreč dokazujemo, da smo nakup opravili prav pri določenem prodajalcu, pa tudi kdaj se je to zgodilo. Previdno pa ravnajte tudi z embalažo, saj je možno, da prodajalec ne bo želel vzeti nazaj izdelka, če bo embalaža poškodovana.
Na spletu: 14 dni brez navedbe vzroka
Če ste izdelek kupili na spletu, pa imate možnost, da v 14 dneh brez navedbe razloga odstopite od pogodbe, prodajalec pa vam mora v 30 dneh vrniti kupnino.
men je pa čist normalno, da če nimajo nič kar bi vzela v zameno, mi naj vrnejo denar.
ti dobropisi so samo neko klamfanje. sem pred leti v Eleclerju kupila zapakiran termometer za v avto in jasno nikjer ni pisalo da se ga mora vključit v 12 V vtičnico in da ne deluje na baterije ali kako drugače, to se je videlo šele po odprtju embalaže ki je trajna le dokler je prvič ne odpreš. seveda sem šla vrnit, dobila dobropis, in šla domov. ko sem šla čez dva dni v trgovino da ga vnovčim pa šok, izdan je bil z datumom zapadlosti na dan vračila izdelka. seveda me na to niso opozorili, in vsa kupnina jim je ostala, torej je bil v blagajni višek denarja….. še sreča da je šlo za relativno nizek znesek, do 10€, pa še zaradi tega sem bila jezna na vse….
tako da….. če mi trgovina ne more ponudit nekaj druga pol mi naj vrne denar če jaz njim izdelek.
trgovci se bodo morali prilagodit tudi tako zahtevnim kupcem in edino prav je da je prodajalka denar vrnila. verjemi da sigurno je politika trgovine taka, samo tega se ne razglaša preveč na glas, ker sicer bi bilo še več takih strank