Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Za koliko ste se pripravljeni fotografirat za net?

Za koliko ste se pripravljeni fotografirat za net?

Da tale tema nebi postala en sam velik dolgčas, naj povem, da sem izvedel, da se je naša Miss Hita 2005, dala slikat v porno lezbičnem filmu za net. Ni kej, treba je dati kapo dol pred njenim telesom! Po domače povedano: “dobra je”!

Ampak vse to za samo 700.000 SIT! Dobila naj bi le 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od tega, seveda spet pred “poznanim” slovenskim fotografom, ki baje “za vsak primer” zdaj fotografila Slovenke v Budimpešti.

Čeprav mi verjetno nikoli ne bo jasno zakaj se je odločila za tako malo vsotico pri nekom, ki je poznan po tem, da njegove slike dobimo v elektronski predal potem vsi brezplačno me pa kljub temu zanima ali je to pravzaprav nek “mik” ali pa mogoče “adrenalinsko dejanje” povezano s strahom, da te kdo na netu, ki ga vsi gledamo slučajno nebi odkril?!

In kot drugo me zanima (pa ni važno ali je to moški ali ženska) za koliko bi se in, če bi se sploh slikali? Pa to ne za domačo uporabo ampak za net oz. da pri tem vsaj predvidevate, da bodo vaše slike objavljene na netu.

Ne zanima me vaša domišljija, ki je itak brez meja, ampak vaši dejanski nameni oz. to kar bi dejansko tudi zrealizirali in pa za koliko!?

Po mojem sploh ne gre toliko za denar… ok, seveda ni zanemarljiv zajeten kupček, ki ga prejmeš… ampak po mojem ni za zanemarit dejstva, da so te stvari enostavno rajcig, pa ne le za tiste, ki gledamo, temveč tudi za tiste, ki se fotografirajo…

Zakaj pa misliš, da toliko parov dela intimne fotke, jih objavlja na netu… pa čeprav so obrazi tako zakriti, da se jih da spoznati (če osebo dobro poznaš seveda…)

Zato ker je to rajcig. Če mene vprašaš, nas je večina takih, ki veliko damo na seks, erotiko in podobne reči, enostavno večjih ali manjših ekshibicionistov in voajerjev, pa naj se sliši to še tako perverzno ali bolano…

Gre pač za to, da če hočeš uživat v seksu, moraš najprej bit vsaj kolikor toliko zadovoljen sam s sabo in tudi s svojim telesom, s katerim bolj ali manj tudi izzivaš, zapeljuješ in podobno. Da smo pa do neke mere voajerji, je pa itak jasno; nenazadnje radi pogledamo kako lepo telo, kajne?

Sicer pa pozdravljam vsako intimno fotkanje, ki se pojavlja na netu. Ne le zaradi estetskih užitkov, tudi zaradi tega, ker postaja zadeva z vsako novo objavo manjši tabu. Še par let, pa se nihče ne bo kaj dosti obregnil, ko bodo krožile fotke Slovencljev po netu…

Sicer pa… menda ne žibvimo v nekem puritanskem svetu, ali pač???

Za 700.000,00 se razgaliti, ni šans, tako potrebna pa še nisem, upam, da ne bom nikoli!

Zakaj to delajo, rinejo k njemu, ko vse bogato proda naprej tistim, da to ruknejo na net, kaj pa vem, prejsnje punce so lahko res nasedle, na zacetku, sedaj ko to naredi skoraj vsaki, pa mislim, da tista, ki se gre slikat k njemu,dobro ve, da bo to slučajno nekega dne prilezlo tudi na net, zeli to morda ona gledat tudi na netu, promocija..dodaten denar, biznis, kaj pa vem.

“Prodala”-slikala bi se za toliko, da potem spokam iz Slovenije in me nikoli več ne vidi, da si za tisti denar nekje zunaj uredim tako zivljenje kot ga imam tu, enak standart, skratka vse to kar imam sedaj tu bi želela imeti zunaj in ker tega ne bo…ker gre tu za ogromno denarja;))…ostajam tu…v prelepi moji Sloveniji!
No edin če bi mi moški ob katerem bi se mi mešalo, ponudil milijon dolarjev, potem pa ne rečem;))…haha, ej zezam se…

Samo ena razlika je ali to počneš doma za zaprtimi oz. priprtimi vrati ali pa pred celim svetom. In tega ne zastopim, zakaj toliko tveganja za tako malo denarja!?

Te lahko nabrišem za milijon dolarjev? 😉

po mojem sploh ni štos v denarju… gre za to, da si v določenem trenutku rečeš “Ko je*be” pa pač nardiš… Itak, da bi blo fajn pokasirat več denarja, ampak verjetno to ni možno, predvidevam da so take cene.

Saj veš, golo slovensko lepotico rad pogleda slovenec, boli pa kita za naše lepotice kake nemce itd…

Jo radi pogledajo, če je lepa, ampak nič bolj ko nizozemko, ameruičanko ali švedinjo…

Nas pa ni toliko, da bi bilo mogoče delat bajne zaslužke s fotkami neke naše osebe. Torej ni nobene možnosti, da bi modelu ponujali neke bajne vsote…

si tak moški, ki me ganeš-iznoriš??;))

nabrišeš ja, slikaš pa ne…

Jaz bi tudi tako rekla zase, hihi…..

:-))))

Ljubica, za millijon dolarjev, te skoraj onesposobim 😉

Dragi, verjamem, da si za milijon dolarjev sposoben narediti marsikaj, ampak tisto o čemer jaz govorim…to je v tebi ali ni…tako, da, ko bi te videla, spoznala… bi takoj vedel pri čem si…in tale tvoj skoraj še nikoli ni ujel zajca;)))…

Za eno skromo hiš’co na periferiji,
bi slekel se tut v sili.

Naj pesem cvenka usuje
na moj se bančni račun,
obljubim, da ko bogat bom,
ne bom prevelik pizdun.

:))

a ti to kar tko, iz rokava stresaš!!??

lp

prepričana sem, da prej iz hlač kot iz rokava;)

Če rokav bi se stresel,
b’lo b’ prašno povsod.

A nikar ti ne skrbi.
saj jaz sem gospod.

Po prostoru nasajal te bom,
da bo spucan tut pod.

:))

hehehe, bravo…torej gospod, bova pucala pod?!…

Niso zastonj učasih djali, da so bli vsi pesniki pijanci ino pokvarjenci;))…

Dobr si ni kaj, če res takole z lahkoto pišeš v rimah…popestritev tega foruma…

Zamerit nikar mi,
ker zna bit hudo.
Se doma pol počutim
za v staro šaro.

hja, men pa tko mal “kurjo polt” povzroča…

Nisem tak Prešeren ku ti, pa bom probala:

“le kaj- b ti zamerla,
nc tazga nis djal,
da-b moje srce ob tojih
besedah neb trepetal…

zato le piš, men
je to ljubo,
da-b tale forum še kdo
z življenem napovnu;)”

Jutr bo vroče,
ko cajta bo več.
Zdej domov se mudi mi
grem z drago zaleč’.

Ljubica moja,
dvakrat ne rec,
ker zna kdaj zgodit se,
dab’ hotla me prec.

Grem mal še na fitnes,
sicer bo trebuh malhav.
če tko nadaljujem
bom sam’ še bav bav.

ja to so pa Franceljni Prešerni;)))

Dobr si, svaka ti čast!

Uživaj v rimah… no popoldnevu sem imela v mislih;)), čao!

Zdej je en fajn komad na “202”.

Ko sem se zavedel, da sem sam …. pred očmi zagledal sem lik poznan …… bila si spet ti ljubezen iz šolskih dni.

Ajde. Ura je pet. Konc šihta. :))

New Report

Close