zakaj bom ostala samska
Služba že, 16.07.2021 ob 08:52
Ni greh, 16.07.2021 ob 08:41
Nekaj gobcate kot da je greh, če želi ženska tipa z urejeno službo, češ da se ji gre le za denar, kot da bi tisti, ki ste kao vzvišeni nad nečim tako banalnim, imeli partnerja brez službe. To je nekaj najbolj normalnega na svetu, nobena ne misli skrbet in služit za celo družino, dvomim da obstaja tak moški, ki bi bil to pripravljen. ne bodite hinavski.
Saj se najde služba danes za vsakega, ki jo išče. Če ne se pa ustvari. Jaz bi imela partnerja brez službe prav komot. Raje kot ves dan odsotnega. No, slednje sem dala že skozi in otroci so že odrasli, sedaj sem pa našla nekaj zase, za dušo. Službo ima, hobi tudi in je dobrega srca, kar je meni najbolj pomembno. Da ni zloben in nespoštljiv, predvsem pa da vidi mimo denarja pravo vrednost v življenju. Denar ok, vsi ga moramo nekako dobiti, da preživimo, a večina jih je danes prav obsedena s tem tako ali drugače. In ne, moški niso prav nič boljši glede tega. Korist na prvem mestu, potem pa vse ostalo. Sem prav srečna, da sem naletela s pomočjo višje sile na pravega moškega, ki mu denar pomeni le sredstvo za preživljanje in ne obsesije, ki zna ceniti malenkosti in prepoznati posebne trenutke, ljudi in dejanja, ki štejejo več kot ves denar tega sveta.
Človek, ki ima zdravje, ljubezen, družino in prijatelje je resnično bogat. Vse ostalo so umišljeno bogati, ki ne razumejo, da v življenju resnično šteje le to kolikokrat si tuje potrebe dal pred svoje!
Lepo povedano
Najhujše ste take, 17.07.2022 ob 23:11
Joj, take zapriseženke samskemu stanu, prepričane, da so preveč dobre za vse moške na tem svetu, ste grozne osebe. Glasne 100 na uro, kako ste pa ve zadovoljne s svojim življenjem, a stalno tečne, zagrenjene, vse vam je brez veze, sejete slabo energijo s tem furanjem tečne vzvišenosti, obračate oči vsakič, ko kdo reče kaj lepega o svojem partnerju….. resnično, to ste osebe, ki jih je najtežje prenašat. Pa takoooooo ste srečne…. ja ja, bla bla bla…..
in kljub vsemu nobena od teh noče tebe? Ki si tako dober in čudovit, da bi ob tebi vsaka cel dan jodlala od sreče? Čudne babe.
Zdaj pa resno. Poglej okrog sebe, kaj ne vidiš, da še taki čudni in krampasti ljudje najdejo par? Če ga ti ne, je dobro se vprašat in pri sebi pogledat, zakaj ne. Jaz sem si priznala, v čem je problem pri meni in se pomirila s tem, da bom vedno sama. Probaj, pomaga. Potem ti tudi take ženske, kot jih opisuješ, ne bodo več šle na živce in boš lažje živel.
Lepo si napisala. Ženska, ki lovi poročene moške, potem pa bluzi tu o svojih kriterijih, se v bistvu tolaži, ker je ugotovila, da je bila samo peto kolo in to bo tudi ostala. Možakar je malce probal in si pital svoj ego, na koncu pa se vrnil k ženi. Marsikatera si ni sposobna poiskati nekoga, ki je samski. Takih sploh ne išče. Je ne zanimajo. Hoče oddanega kretena, da si namišljeno pita svoj nizki ego. Ženska, ti si z razlogom tam kjer si!
Tvoj harmonično odnos je iluzija, kupi si robota Viktorja. Harmonijo boš dosegla šele na določeni stopnji zavesti, zgrešena je tvoja percepcija, da te bo partner odrešil. Vsak dobi ravno takšnega partnerja, ki v drugemu prebudi tiste najgloblje boličine. Na nas pa je ali smo se s tem sposobni soočiti, ozavestiti, sprejeti in te boličine, ki je iluzija, spustiti. Če bomo ob vsakem odnosu, ko bo zabolelo zamenjali partnerja ne pridemo daleč, z vsakim v bistvu lovimo lasten rep. Do hrmoničnega odnosa prideš z delom, ne boš ga našla. Tisti, ki naj bi ustrezal tvojim kriterijem je iluzija v tvoji glavi. Tvoja odločitev za samskost je odlična izbira dokler si ne razjasniš osnov.