Zakaj nekateri nočete imet otrok?
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 20:59
ker620, 26.07.2022 ob 20:53
modrivrag, 26.07.2022 ob 20:27
Tklw, 26.07.2022 ob 20:20
Pravzaprav ni pametnega, racionalnega razloga za otroke. So skrb, delo, strošek… Imamo jih zaradi notranje želje, naravnega nagona, ki se ga ne da smiselno utemeljit. In nekateri tega nagona pač nimajo. Simpl as that.
Je pa nekako evolucijsko logično, da bodo taki brez nagona izumrli in se ohranili tisti, ki ga imajo.
A da se ne da smiselno utemeljit. Ja kako bi pa sploh obstajala neka vrsta brez razmnoževanja? Nisi hodilo niti v osnovno šolo? Ti se nisi rodilo staršem ali bo to, da starši niso mogli vedet, da se ne boš normalno razvilo?
Hahaha, ti, ki si na razvojni stopnji avstralopiteka, pa res lahko govoriš o evoluciji in smislu življenja, ja.:)
Vsi vemo, da sta spolni nagon in želja po potomstvu biološko pogojena. Ja, biologija nas primora k razmnoževanju, tako kot “prisili” ptice selivke, da odletijo.
Govora je, bebček, o tem, zakaj bi se človek, bitje, ki se zaveda (vsaj nekateri od nas, ti si seveda izvzet), vseeno odločil nadaljevati človeško vrsto, čeprav ve, da bo zaradi tega moral žrtvovati svoj čas, denar, živce itd. Ne, ni logičnega razloga, da bi si umislil mularijo.
Imam tri otroke, vse tri sem si želel izključno iz lastnega egoističnega nagona. In si niti približno ne predstavljam, kako sem zaradi tega kaj več kot tisti, ki tega nagona enostavno nimajo in se ne gredo te biološke nuje.
Preprosto, če nimaš želje po mulariji, toliko bolje zate, hehe.
“ker620“,
poglej budalo zabito neizobraženo.
ZNANOST, ZNASTVENIKI to pravijo.
In kdo si ti tele počeno v glavi, da boš znastvena odkritja zanikalo?
Kakšna dejststva in argumenti mogoče???
Al je vs kar veš to kar ti je devičnik duhovnik povedal, da gre lulek v luliko in nastene otrok?
Hm, zadeva je bila sicer namenjena modremuvragu, ampak če si se že našel v njej, okej, no…. Pa tudi s čim točno se ne strinjaš v mojem zapisu iz tvojega posta ni razbrati.:) Kakšna točno znanstvena odkritja negiram?
Aja, če ne bo citiralo, za kokoši.
Zakaj pa bi bila HETEROSEKSUALNOST normalna❓❓❓
No vprašajmo se bistveno, torej kako deluje spolnost???🙂
Kakšna je bila spolna vzgoja pod okriljem krščanstva in cerkve zadnjih 1500 let vse do pred 80 let nazaj❓❓❓
– No povejte ali mislite, da je dobro delovalo na otroke, da so jim prvo privzgojili sram, do njihovega telesa in golote?
– Mislite, da je dobro delovalo na njih, ko so se začeli v puberteti spolno prebujati, da so jim privzgojili občutke krivde zaradi tega?
– Mislite, da je bilo dobro, ko so morali otroci spati pozimi z rokami zunaj oddeje, da so jim roke zmrzovale, da se ja ne bi dotikali svojih intimnih delov? In da so fantom privezovali železje okoli penisov, da bi jih bolelo, če bi imeli erekcijo.
– Mislite, da je pozitivno delovalo na razvoj otrok in najstnikov, ko so jim privzgojili, da sta njihovo telo in spolnost greh?
GLAVNO VPRAŠANJE:
– Ali res mislite, da so tako zatrli njihovo spolno slo❓
– Ali res mislite, da so tako vzgojili moralne in vzdržne može in žene, ki so bili dobri verniki❓
Kakšni so bili REZULTATItega, nam pojasnijo številne raziskave po krščanski državah, ki so jih že pred desetletji delali na naših prednikih!
Torej ta opisana TRADICIONALNA HETERONORMATIVNA družba je povzročala:
1) Da so bile vse ženske, posiljene.
2) Da je bilo včasih 1000 krat več incesta. Saj je bilo spolne potrebe najlažje zadovoljiti znotraj družine in to obdržati kot skrivnost.
3) Včasih je bilo 1000 krat več PEDOFILIJE, saj je bilo najlažje zlorabiti otroke, ker jim takrat nihče ni vrjel.
No zato pa imajo tako pogosto PEDOFILSKE ŠKANDALE V KATOLIŠKI CERKVI, ker zgoraj si preberite v mojem sporočilu kako so bili ti duhovniki vzgojeni. 😄
Skratka največ bolnikov ustvarijo ravno v vernih krščanskih okoljih, kjer spoštujejo tradicionalne družinske vrednote.
4) Moški so včasih na podeželju fu.kali ovce in koze. Tako kot še danes počnejo muslimani v konzervativnih zelo vernih okoljih na bližnjem vzhodu saj nimajo dostopa do žensk.
IN POTEM JE HOMOSEKSUALNOST GNUSNA IN ODVRATNA??? 😅😂🤣
Bi rekel, da je HETEROSEKSUALNOST še 1000 krat bolj bolana! 🤮 Ker kar poglejte s kakšno zgodovino se lahko postavljate. 😂
BOLANO, BOLANO, BOLANO.
Samo en razlog najdem zakaj bi lahko bila heteroseksualnost naravna. In to je razmnoževanje in nadeljevanje vrste.
To je razlog zaradi česar homoseksualci ne morejo biti naravni, ker se ne morejo razmnoževati! A to, da se heteroseksualci lahko razmnožujejo še ni dokaz, da so naravni.
Prej bi rekel, da je BISEKSUALNOST edina naravna spolna usmerjenost. Biseksualne vrste živali se v naravi bolje razmnožujejo in so uspešnejše (❗❗❗) zato je kot pravijo znanstveniki biseksualnost njihova EVOLUCIJSKA PREDNOST❗
Sklepam, da bi bila BISEKSUALNA DRUŽBA tudi prava pot za ljudi.
Ker kaj je protiargument moji trditvi❓
Morda stoletja HETEROSEKSUALNEGA fu.kanja otrok, koz, ovc in svojih bratov in sester❓❓❓
To pa je kredibilnost😄😅😂🤣
mene zanima, 26.07.2022 ob 21:13
MV, Kokoš in on brez znanja, a tekmujete kdo od vas treh je bolj usekan?
Pismeni itak niste. Ampak ja, to vam pa uspe, da uničite vsako temo, kjer se pojavite. Žal pa se taki zelo radi množite, da še na otroke prenesete svoje bebave gene.
jst mislim da nisem bil žaljiv. pa tudi na nivoju komuniciram. zate ne morem rečt isto.
nevem kaj te moti…
po dvanajsti noben ne bo kometiral… če to želiš.
pač debata gre svojim tokom in to je to. kaj jokaš…
nimate vi takšnega znanja, 26.07.2022 ob 21:16
jst mislim da nisem bil žaljiv. pa tudi na nivoju komuniciram. zate ne morem rečt isto.
nevem kaj te moti…
po dvanajsti noben ne bo kometiral… če to želiš.
pač debata gre svojim tokom in to je to. kaj jokaš…
Ej, pojdi v OŠ, da se naučiš brati. Posral si temo ravno tako kot Kokoš in MV. Tri driske.
Glej, če zanikaš osnove biologije potem sem tudi jaz usekan in ste vsa prazna mentalna počena mahedrala danes normalna, vse od suhih vej dalje. Samo zakaj je potem z vami normalnimi čedalje huje, od stalnega travmiranja, pa vse do rezanja, poskusov samomorov in standardno suhe veje na tabletih?….mislim,..phh
modrivrag, 26.07.2022 ob 19:41
Suhe veje niso po lastni izbiri, to si samo domišljajo, da so. Mentalna jalovost je delo narave. Gre za genetsko preveč okvarjen material, da bi bil primeren za razmnoževanje.
bla bla bla, kaj pa kariera enih? cel life sem na poti pa da imam par pamžov, ki me konstantno čakajo? daj no….jaz nikoli nisem za reprodukcijo po 2 ali več otrok, en še gre vun, več pa ehhhh
modrivrag, 26.07.2022 ob 21:21
Glej, če zanikaš osnove biologije potem sem tudi jaz usekan in ste vsa prazna mentalna počena mahedrala danes normalna, vse od suhih vej dalje. Samo zakaj je potem z vami normalnimi čedalje huje, od stalnega travmiranja, pa vse do rezanja, poskusov samomorov in standardno suhe veje na tabletih?….mislim,..phh
Za trol amebo,mene ne zanima
Saj nihče ne zanika osnov biologije. Ravno pravim, da zaradi biologije narod ima mularijo. Ker jih k temu sili nagon. Ja?
Če se pa logično vprašamo, zakaj bi imeli otroke, pa ni računice. Sama sekirancija in skrb. Pa še keš ti požrejo. Ampak nagon naredi svoje. Saj dokaz, da je tako, imaš v tretjem svetu oz. tam, kjer narod ni izobražen in ne razmišlja kaj dosti. Se plodijo kot zajci. Tam, kjer je izobrazba na visokem nivoju, pa nataliteta pada. Ker ljudje razmišljajo o svojih odločitvah in zatrejo biološke nagone.
Sisi895, 26.07.2022 ob 19:40
Tega tudi jaz ne razumem. Sumim pa nekatere, da jih pač ne morejo imeti. In da tega ne razlagajo okoli, rečejo, da jih nočejo.
Veliko več jih reče, da hočejo, ker jih družba sili v to.
Veš kdo najbolj naJ … OTROK!
Child-free izbiro bi morali spodbujati. Naj imajo otroke tisti, ki jim bodo nudili varen dom in ljubečo družino.
Enako velja za pse, mačke, hrčke, papige – živa bitja niso predmeti, naj bodo zaželjeni.
nimate vi takšnega znanja, 26.07.2022 ob 21:25
sej to je za tiste v stanju. unajmiš dadilju… unajmiš dojilju…
i to je to… bidneš kraljica.
ne koki. pravim če jih vidiš zna bit da sem to jaz. tako me lahko prepoznaš.
vidiš ti… ko me pošiljaš u oš… to so te lastnosti.
?
A zdej moram začet u đamijo hodit in spraševat vse tipe, ki zgledajo okoli 27 let in imajo zelene oči, če so Božo?
ker620, 26.07.2022 ob 21:27
Saj nihče ne zanika osnov biologije. Ravno pravim, da zaradi biologije narod ima mularijo. Ker jih k temu sili nagon. Ja?
Če se pa logično vprašamo, zakaj bi imeli otroke, pa ni računice. Sama sekirancija in skrb. Pa še keš ti požrejo. Ampak nagon naredi svoje. Saj dokaz, da je tako, imaš v tretjem svetu oz. tam, kjer narod ni izobražen in ne razmišlja kaj dosti. Se plodijo kot zajci. Tam, kjer je izobrazba na visokem nivoju, pa nataliteta pada. Ker ljudje razmišljajo o svojih odločitvah in zatrejo biološke nagone.
Kar domišljaj si, da si ti in “tvoj razum” nad naravo. Gre za mentalno kastracijo, ki jo z razlogom izvede narava, ko se nekaj preveč okvari in izrodi.
modrivrag, 26.07.2022 ob 21:32
Kar domišljaj si, da si ti in “tvoj razum” nad naravo. Gre za mentalno kastracijo, ki jo z razlogom izvede narava, ko se nekaj preveč okvari in izrodi.
V bistvu ste se sami mentalno kastrirali, ker ste poganjali kolesa napačno in jih polomili. To je narava, pa ti razumeš ali ne.
ker620, 26.07.2022 ob 21:10
Hm, zadeva je bila sicer namenjena modremuvragu, ampak če si se že našel v njej, okej, no…. Pa tudi s čim točno se ne strinjaš v mojem zapisu iz tvojega posta ni razbrati.:) Kakšna točno znanstvena odkritja negiram?
Aja, če ne bo citiralo, za kokoši.
”ker620“
ah ni ti scitiralo pa se potem ni videlo komu si namenil sporočilo. Jaz sem pisal o 100% biseksualnih višje razvitih živalskih vrstah in kako znanstveniki njihovo biseksualnost pojasnujejo kot njihovo evolucijsko prednost zaradi katere se bolje množijo in so manj nagnjene k izumrtju.
Umenjal sem evolucijo in biologijo. Ti pa si tudi omenjal evolucijo in biologijo pa sem prevideval, da meni pišeš. 🙂
modrivrag, 26.07.2022 ob 21:34
V bistvu ste se sami mentalno kastrirali, ker ste poganjali kolesa napačno in jih polomili. To je narava, pa ti razumeš ali ne.
“MODRI VRAG“,
NARAVA je naša največja učiteljica. 🏞️
In že Freud je 100 let nazaj odkril, da se vsi rodimo neopredeljeni, torej biseksualni. Potem pa nas družba usmeri v eno ali drugo smer.
DRUŽBA nima nič z NARAVO.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 21:36
”ker620“
ah ni ti scitiralo pa se potem ni videlo komu si namenil sporočilo. Jaz sem pisal o 100% biseksualnih višje razvitih živalskih vrstah in kako znanstveniki njihovo biseksualnost pojasnujejo kot njihovo evolucijsko prednost zaradi katere se bolje množijo in so manj nagnjene k izumrtju.
Umenjal sem evolucijo in biologijo. Ti pa si tudi omenjal evolucijo in biologijo pa sem prevideval, da meni pišeš. 🙂
Daj nehaj spaka gnusna in se odstrani. Niti en znanstvenik ni nikoli česa takega izjavil. Vire jemlješ na istih straneh kot teoretiki zarot, tisto kar tebi paše. In ker si hudo moten si skrajno nadležen in se samo ponavljaš. Si pa zelo moteč, ker poserješ gnusoba čisto vsako tem s tem ponavljajočim kokošjim drekom.
modrivrag, 26.07.2022 ob 21:40
Daj nehaj spaka gnusna in se odstrani. Niti en znanstvenik ni nikoli česa takega izjavil. Vire jemlješ na istih straneh kot teoretiki zarot, tisto kar tebi paše. In ker si hudo moten si skrajno nadležen in se samo ponavljaš. Si pa zelo moteč, ker poserješ gnusoba čisto vsako tem s tem ponavljajočim kokošjim drekom.
FREUD je to izjavil za ljudi?
Največji strokovnjak za delfine je to izjavil za delfine?
Istega mnenja so bili največji strokovnjaki za bizone in bonobo šimpanze?
Itd.
Se motim?
MODRI VRAG zakaj zanikaš BIOLOGIJO?
Biološki “nagon” je nehal biti izgovor ob dostopni kontracepciji, kondomih it’d. Pa že prej se je vedelo, da če seksaš lahko zanosiš – zakaj pa misliš, da je bila nedolžnost do poroke 🖕
Ne lajaj izgovorov, ki niso veljali že pred 2000leti.
S tem, da je nagon, da ti potomci preživijo močnejši od F-anja. Manjše število otrok je posledica preživetja, če računa, da jih 25% preživi do 15, moraš za dva odrasla otroka imeti vsaj 8. Do prvega otroka se ti je šlo za seks, ob prvem pa za najboljše možnosti preživetja potomcev.