Zakaj nekateri nočete imet otrok?
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 21:45
modrivrag, 26.07.2022 ob 21:40
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 21:36
ker620, 26.07.2022 ob 21:10
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 20:59
ker620, 26.07.2022 ob 20:53
modrivrag, 26.07.2022 ob 20:27
Tklw, 26.07.2022 ob 20:20
Pravzaprav ni pametnega, racionalnega razloga za otroke. So skrb, delo, strošek… Imamo jih zaradi notranje želje, naravnega nagona, ki se ga ne da smiselno utemeljit. In nekateri tega nagona pač nimajo. Simpl as that.
Je pa nekako evolucijsko logično, da bodo taki brez nagona izumrli in se ohranili tisti, ki ga imajo.
A da se ne da smiselno utemeljit. Ja kako bi pa sploh obstajala neka vrsta brez razmnoževanja? Nisi hodilo niti v osnovno šolo? Ti se nisi rodilo staršem ali bo to, da starši niso mogli vedet, da se ne boš normalno razvilo?
Hahaha, ti, ki si na razvojni stopnji avstralopiteka, pa res lahko govoriš o evoluciji in smislu življenja, ja.:)
Vsi vemo, da sta spolni nagon in želja po potomstvu biološko pogojena. Ja, biologija nas primora k razmnoževanju, tako kot “prisili” ptice selivke, da odletijo.
Govora je, bebček, o tem, zakaj bi se človek, bitje, ki se zaveda (vsaj nekateri od nas, ti si seveda izvzet), vseeno odločil nadaljevati človeško vrsto, čeprav ve, da bo zaradi tega moral žrtvovati svoj čas, denar, živce itd. Ne, ni logičnega razloga, da bi si umislil mularijo.
Imam tri otroke, vse tri sem si želel izključno iz lastnega egoističnega nagona. In si niti približno ne predstavljam, kako sem zaradi tega kaj več kot tisti, ki tega nagona enostavno nimajo in se ne gredo te biološke nuje.
Preprosto, če nimaš želje po mulariji, toliko bolje zate, hehe.
“ker620“,
poglej budalo zabito neizobraženo.
ZNANOST, ZNASTVENIKI to pravijo.
In kdo si ti tele počeno v glavi, da boš znastvena odkritja zanikalo?
Kakšna dejststva in argumenti mogoče???
Al je vs kar veš to kar ti je devičnik duhovnik povedal, da gre lulek v luliko in nastene otrok?
Hm, zadeva je bila sicer namenjena modremuvragu, ampak če si se že našel v njej, okej, no…. Pa tudi s čim točno se ne strinjaš v mojem zapisu iz tvojega posta ni razbrati.:) Kakšna točno znanstvena odkritja negiram?
Aja, če ne bo citiralo, za kokoši.
”ker620“
ah ni ti scitiralo pa se potem ni videlo komu si namenil sporočilo. Jaz sem pisal o 100% biseksualnih višje razvitih živalskih vrstah in kako znanstveniki njihovo biseksualnost pojasnujejo kot njihovo evolucijsko prednost zaradi katere se bolje množijo in so manj nagnjene k izumrtju.
Umenjal sem evolucijo in biologijo. Ti pa si tudi omenjal evolucijo in biologijo pa sem prevideval, da meni pišeš. 🙂
Daj nehaj spaka gnusna in se odstrani. Niti en znanstvenik ni nikoli česa takega izjavil. Vire jemlješ na istih straneh kot teoretiki zarot, tisto kar tebi paše. In ker si hudo moten si skrajno nadležen in se samo ponavljaš. Si pa zelo moteč, ker poserješ gnusoba čisto vsako tem s tem ponavljajočim kokošjim drekom.
FREUD je to izjavil za ljudi?
Največji strokovnjak za delfine je to izjavil za delfine?
Istega mnenja so bili največji strokovnjaki za bizone in bonobo šimpanze?
Itd.
Se motim?
MODRI VRAG zakaj zanikaš BIOLOGIJO?
Freud ni bil znanstvenik in vecino njegovih trditev so davno ovvrgli.
Zdaj se pa odstrani gnusna spaka in se nehaj ponavljat.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 21:39
modrivrag, 26.07.2022 ob 21:34
modrivrag, 26.07.2022 ob 21:32
ker620, 26.07.2022 ob 21:27
modrivrag, 26.07.2022 ob 21:21
mene zanima, 26.07.2022 ob 21:13
MV, Kokoš in on brez znanja, a tekmujete kdo od vas treh je bolj usekan?
Pismeni itak niste. Ampak ja, to vam pa uspe, da uničite vsako temo, kjer se pojavite. Žal pa se taki zelo radi množite, da še na otroke prenesete svoje bebave gene.
Glej, če zanikaš osnove biologije potem sem tudi jaz usekan in ste vsa prazna mentalna počena mahedrala danes normalna, vse od suhih vej dalje. Samo zakaj je potem z vami normalnimi čedalje huje, od stalnega travmiranja, pa vse do rezanja, poskusov samomorov in standardno suhe veje na tabletih?….mislim,..phh
Saj nihče ne zanika osnov biologije. Ravno pravim, da zaradi biologije narod ima mularijo. Ker jih k temu sili nagon. Ja?
Če se pa logično vprašamo, zakaj bi imeli otroke, pa ni računice. Sama sekirancija in skrb. Pa še keš ti požrejo. Ampak nagon naredi svoje. Saj dokaz, da je tako, imaš v tretjem svetu oz. tam, kjer narod ni izobražen in ne razmišlja kaj dosti. Se plodijo kot zajci. Tam, kjer je izobrazba na visokem nivoju, pa nataliteta pada. Ker ljudje razmišljajo o svojih odločitvah in zatrejo biološke nagone.
Kar domišljaj si, da si ti in “tvoj razum” nad naravo. Gre za mentalno kastracijo, ki jo z razlogom izvede narava, ko se nekaj preveč okvari in izrodi.
V bistvu ste se sami mentalno kastrirali, ker ste poganjali kolesa napačno in jih polomili. To je narava, pa ti razumeš ali ne.
“MODRI VRAG“,
NARAVA je naša največja učiteljica. 🏞️
In že Freud je 100 let nazaj odkril, da se vsi rodimo neopredeljeni, torej biseksualni. Potem pa nas družba usmeri v eno ali drugo smer.
DRUŽBA nima nič z NARAVO.
Ni več česa za dodati.
modrivrag, 26.07.2022 ob 21:48
Freud ni bil znanstvenik in vecino njegovih trditev so davno ovvrgli.
Zdaj se pa odstrani gnusna spaka in se nehaj ponavljat.
MODRI VRAG,
A jaz sem potrdil njegovo ugotovitev na ogromnem številu moških. Vsem v zadnjih 10 letih sem bil prvi tip v živlenju.
Kako pa boš dekomprimentiral največjega znanstvenika za delfine? In znanstvenike, ki preočujejo bizone in bonobo šimpanze?
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 21:52
MODRI VRAG,
A jaz sem potrdil njegovo ugotovitev na ogromnem številu moških. Vsem v zadnjih 10 letih sem bil prvi tip v živlenju.
Kako pa boš dekomprimentiral največjega znanstvenika za delfine? In znanstvenike, ki preočujejo bizone in bonobo šimpanze?
Nič spaka gnusna ti nisi potrdilo, Če bi imelo samo otroke, kot smo jih mi, bi točno vedel, da otrok še preden sploh začne govorit ve točno katerega spola je in se tako obnaša.
In tudi nobenih strokovnjakov v tej smeri o delfinih ni, že davno pojasnjeno, da si je to izmislil nek moteni peder. A tega pa ne znaš najt gnusoba na spletu?…mislim, vozi nagravžna vsiljiva pokveka, samo vozi.
modrivrag, 26.07.2022 ob 21:59
Nič spaka gnusna ti nisi potrdilo, Če bi imelo samo otroke, kot smo jih mi, bi točno vedel, da otrok še preden sploh začne govorit ve točno katerega spola je in se tako obnaša.
In tudi nobenih strokovnjakov v tej smeri o delfinih ni, že davno pojasnjeno, da si je to izmislil nek moteni peder. A tega pa ne znaš najt gnusoba na spletu?…mislim, vozi nagravžna vsiljiva pokveka, samo vozi.
A to imaš v mislih otroke, ki jih je tvoji ženi naredil poštar?
Kdaj pa človek ugotovi, da obstjata samo moški in ženski spol? Do katere mentalne starosti obstaja srednji spol?
“MODRI VRAG“,
v čem je bit človeške spolnosti? To je širok pojem.
Naprimer pri ŠČURKIH je njihova bit spolnosti le razmnoževanje.
Pri višje razvitih vrstah pa bit spolnosti dobi mnogo širši pomen.
Naprimer najinteligentnejša vrsta delfina 🐬 (ki ima celo zmožnost zavedanja samega sebe) seksa biseksualno, tako da si samice kot dildote potiskajo kljune v vagine, samci pa imajo analni seks. Ko naletijo na drugo vrsto delfinov (to bi pri mnogih vrstah pomenilo spopad) jih raje osvojijo in zapeljejo v seks. 🐬🐬🐬🐬🐬
To sodelovanje jih dela močnejše in pomaga k razmnoževanju. (V naravi preživijo prilagodlivejše vrste ne močnejše.) Lahko ti dam primere tudi ostalih živalskih vrst, če hočeš.
Ljudje pa smo se umaknili od narave. Heteroseksualizem je bolan. In heteroNORMATIVNOST je dokazono stoletja povzročala razvoj pedofilije, incesta, zofilije in predatorskega vedenja. Vi imate le par desetletji normalne heteroseksualnosti. Kar NI NIČ V PRIMERJAVI z stoletji anomalij, ki jih je povzročala in z vsemi ostalimi civilizacijami in živalskimi vrstami. Še Otomanski imperij in RUSIJA sta bila zelo biseksualna.
Samo sodobni človek je tako glup, da ne razume narave.
.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 22:07
“MODRI VRAG“,
v čem je bit človeške spolnosti? To je širok pojem.
Naprimer pri ŠČURKIH je njihova bit spolnosti le razmnoževanje.
Pri višje razvitih vrstah pa bit spolnosti dobi mnogo širši pomen.
Naprimer najinteligentnejša vrsta delfina 🐬 (ki ima celo zmožnost zavedanja samega sebe) seksa biseksualno, tako da si samice kot dildote potiskajo kljune v vagine, samci pa imajo analni seks. Ko naletijo na drugo vrsto delfinov (to bi pri mnogih vrstah pomenilo spopad) jih raje osvojijo in zapeljejo v seks. 🐬🐬🐬🐬🐬
To sodelovanje jih dela močnejše in pomaga k razmnoževanju. (V naravi preživijo prilagodlivejše vrste ne močnejše.) Lahko ti dam primere tudi ostalih živalskih vrst, če hočeš.
Ljudje pa smo se umaknili od narave. Heteroseksualizem je bolan. In heteroNORMATIVNOST je dokazono stoletja povzročala razvoj pedofilije, incesta, zofilije in predatorskega vedenja. Vi imate le par desetletji normalne heteroseksualnosti. Kar NI NIČ V PRIMERJAVI z stoletji anomalij, ki jih je povzročala in z vsemi ostalimi civilizacijami in živalskimi vrstami. Še Otomanski imperij in RUSIJA sta bila zelo biseksualna.
Samo sodobni človek je tako glup, da ne razume narave.
.
za KOKOŠI
Ti veliki poznavalec in zagovornik narave povej, ali se tebi zdi naravno in normalno, da tako siliš v ljudi, čeprav ti povedo, da jih pustiš pri miru?
Ne bo nehalo motena gnusoba od kokošjega dreka, pa nima ene resnične v svojih bolnih izpadih.vse iz strani ploscate zemlje….eh
Drugace je pa tako. Ob polni riti so poštudirali, da je odrasti odveč. Biti nezrelo, prfliknjeno, nič se trudit, je mnogo lažje. Ampak potem pa pride za njimi. Redka od današnjih suhih vej bo dočakala starost. Bodisi zboli od travmiranja ko enkrat zamudi biološko uro ali se pa fenta.
nimate vi takšnega znanja, 26.07.2022 ob 19:54
večkrat mi je mama rekla da točno vidi po osebi da nima otrok.
in res se to vidi.
kako…
če poznate kako tako osebo naredite spisek lastnosti… pa primerjajte z drugimi ki nimajo otrok… če majo kaj skupnega..
se ne strinjam
sem odlicen primer dobre mame le da to nisem
otroci me obozujejo in jaz njih
nimam jih ker sem v zivljenju sla cez veliko bolecin zdravstvenih in me je strah nove
Anonimno 5556, 26.07.2022 ob 22:14
za KOKOŠI
Ti veliki poznavalec in zagovornik narave povej, ali se tebi zdi naravno in normalno, da tako siliš v ljudi, čeprav ti povedo, da jih pustiš pri miru?
Ko zmanjka argumentov pa dobim tak odziv od odjavljenega Modrega vraga.
Noben znanstvenik peder ni lagal glede živali. 🤣 Otročji odgovor.
Napisal si:
“Če bi imelo samo otroke, kot smo jih mi, bi točno vedel, da otrok še preden sploh začne govorit ve točno katerega spola je in se tako obnaša.”
Otroke že od majhnega navajate kako se naj vedejo. In imate druga pravila za fantke in punčke.
Vi ste izumili ANOMALIJO DRUŽBENI SPOL.
In s tem edini resnični BIOLOŠKI SPOL potisnili v ozadje.
Vi tradicionalisti in konzervativci HETERONORMATIVNI ste povzročili LGBTQ+ ideologijo, ki je zdaj že izumila 50 novih spolov.
Vi ste isti kot SPAKE LGBTQ+ ideologije.
Vi ste heteroseksualisti ODKLON OD NARAVE, ki povzroča sprevrženosti kot je LGBTQ ideologija❗❗❗
.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 22:23
Ko zmanjka argumentov pa dobim tak odziv od odjavljenega Modrega vraga.
Noben znanstvenik peder ni lagal glede živali. 🤣 Otročji odgovor.
Napisal si:
“Če bi imelo samo otroke, kot smo jih mi, bi točno vedel, da otrok še preden sploh začne govorit ve točno katerega spola je in se tako obnaša.”
Otroke že od majhnega navajate kako se naj vedejo. In imate druga pravila za fantke in punčke.
Vi ste izumili ANOMALIJO DRUŽBENI SPOL.
In s tem edini resnični BIOLOŠKI SPOL potisnili v ozadje.
Vi tradicionalisti in konzervativci HETERONORMATIVNI ste povzročili LGBTQ+ ideologijo, ki je zdaj že izumila 50 novih spolov.
Vi ste isti kot SPAKE LGBTQ+ ideologije.
Vi ste heteroseksualisti ODKLON OD NARAVE, ki povzroča sprevrženosti kot je LGBTQ ideologija❗❗❗
.
za KOKOŠI
Ne to bi ti lahko napisal kot registrirani Watamaro, neregistrirani Epic Fail… napisal pa sem ti anonimno, ker me je zanmalo, če te res preganja paranoja. BTW nisi odgovoril na preprosto vprašanje.
Evo lahko me dodaš na spisek tistih, ki si se jim popel na vrh saj veš česa… pa ne zaradi spolne usmerjenosti, temveč zaradi tega, ker si tečen kot driska.
Lahko Noč.
Epic Fail, 26.07.2022 ob 22:27
za KOKOŠI
Ne to bi ti lahko napisal kot registrirani Watamaro, neregistrirani Epic Fail… napisal pa sem ti anonimno, ker me je zanmalo, če te res preganja paranoja. BTW nisi odgovoril na preprosto vprašanje.
Evo lahko me dodaš na spisek tistih, ki si se jim popel na vrh saj veš česa… pa ne zaradi spolne usmerjenosti, temveč zaradi tega, ker si tečen kot driska.
Lahko Noč.
Ni namenjeno tebi idiot ampak Modremu vragu.
Da ne govorimo MODRI VRAG, da se motiš že v temu, da ta sprevrženost prihaja iz razvajenega zahoda!
IRAN pa ima več operacij spremembe spola kot katerakoli držaba na svetu. Enako v Bocvani, globoko katoliški Braziliji…
VZHOD se je še bolj odmaknil od PRVINSKOSTI in NARAVE❗❗❗
Enako RUSIJA v kateri so se moški v cesarski rusiji pozdravljali najmanj z zalizovanjem in v času Lenina je bila že najbolj LGBT prijazna država na svetu.
Homofobija v Rusiji je posledica STALINIZMA od geja Stalina, ki je rad risal gole moške.
Gea684, 26.07.2022 ob 22:31
Zato, ker je planet prenaseljen. Njegovi viri pa omejeni.
Ti bi morala bit pa imenovana za evropejko leta, ne le slovenko leta (kot tisto 30 letno nikoli odraslo otroče Nika Kovaceva), ko si tako požrtvovalna, da si se zaradi planeta odpovedala otrokom.☝️🤣🤣🤣🤣🤣
modrivrag, 26.07.2022 ob 19:41
Suhe veje niso po lastni izbiri, to si samo domišljajo, da so. Mentalna jalovost je delo narave. Gre za genetsko preveč okvarjen material, da bi bil primeren za razmnoževanje.
Modrivrag, najbolj se razmnožujejo cigoti in zaostali (muslimanski) balkanski živelj. Kam ti spadaš? 😀 Večja je revščina, nižja izobrazbena raven in zaposlitev (žensk) je, manj pravic in družbenega vpliva imajo ženske, večjo vlogo igra religija, več je otrok.
matias, 26.07.2022 ob 23:43
Modrivrag, najbolj se razmnožujejo cigoti in zaostali (muslimanski) balkanski živelj. Kam ti spadaš? 😀 Večja je revščina, nižja izobrazbena raven in zaposlitev (žensk) je, manj pravic in družbenega vpliva imajo ženske, večjo vlogo igra religija, več je otrok.
Matias ali si?, 26.07.2022 ob 23:49
Ali si ti toliko moten ali imaš povsem zavoženo življenje, da se vedno ukvarjaš z uporabniki in izgleda iz zavisti spravljaš na njih, nikoli ne pišeš na temo. Vedno le psihiraš o uporabnikih.
Bravo, bravo, bravo 👏👏👏
To “MATIAS” cel čas počne, NIKDAR SE kljub svoji domnevni razgledanosti NE ZOPRSTAVI Z ARGUMENTI, ampak le NAPADA NA OSEBNEM NIVOJU.
In ja v nebo vpijujoče je, da ima tip POVSEM USRANO in ZAVOŽENO živlenje zato pa to počne. Ukvarja se z drugimi, ker sam nima ničesar s čimer bi se pohvalil. Ko pogleda svoje življenje ni v njemu ničesar zanimivega za izpostaviti.
MODRI VRAG je naiven in se čudi zakaj ga je MATIAS napadel, ker ne ve da ga POKVEKA MATIAS sovraži še za njegove izjave izpred parih let. MODRI VRAG ne zna prepoznati kdo mu je naklonjen in kdo ne.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 27.07.2022 ob 00:19
Bravo, bravo, bravo 👏👏👏
To “MATIAS” cel čas počne, NIKDAR SE kljub svoji domnevni razgledanosti NE ZOPRSTAVI Z ARGUMENTI, ampak le NAPADA NA OSEBNEM NIVOJU.
In ja v nebo vpijujoče je, da ima tip POVSEM USRANO in ZAVOŽENO živlenje zato pa to počne. Ukvarja se z drugimi, ker sam nima ničesar s čimer bi se pohvalil. Ko pogleda svoje življenje ni v njemu ničesar zanimivega za izpostaviti.
MODRI VRAG je naiven in se čudi zakaj ga je MATIAS napadel, ker ne ve da ga POKVEKA MATIAS sovraži še za njegove izjave izpred parih let. MODRI VRAG ne zna prepoznati kdo mu je naklonjen in kdo ne.
Ti si šele motena nadloga, 27.07.2022 ob 00:28
Ti si šele svetovni foramt bolne nadloge. Cel forum ti govori, da te nobeden več ne prenaša in da prenehaj nadlegovat in posiljevat ljudi s svojo motenostjo, pa ne zmoreš nehat.
O kdo pa je to? Tega stila pisanja pa ne prepoznam. 🤭
To je pa gotovo nekdo nov. 🙃
Evo, zato: ker primerki kot je modri vrag pričajo o tem, da otroci nekoč lahko postanejo nadležne enocelične suhe veje, ki same sebi in vsem naokrog lažejo, da to niso in nonstop težijo s svojim prav. To ni privzgojeno, taki opičjaki se že rodijo. Ubogi starši, ko to začne govoriti in ne utihne več niti za trenutek. Pa da si dva, tri na grbo nakopljem? Še en bi bil preveč.