Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj nekateri nočete imet otrok?

Zakaj nekateri nočete imet otrok?

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 27.07.2022 ob 00:19

Matias ali si?, 26.07.2022 ob 23:49

matias, 26.07.2022 ob 23:43

modrivrag, 26.07.2022 ob 19:41

Suhe veje niso po lastni izbiri, to si samo domišljajo, da so. Mentalna jalovost je delo narave. Gre za genetsko preveč okvarjen material, da bi bil primeren za razmnoževanje.

Modrivrag, najbolj se razmnožujejo cigoti in zaostali (muslimanski) balkanski živelj. Kam ti spadaš? 😀 Večja je revščina, nižja izobrazbena raven in zaposlitev (žensk) je, manj pravic in družbenega vpliva imajo ženske, večjo vlogo igra religija, več je otrok.

Ali si ti toliko moten ali imaš povsem zavoženo življenje, da se vedno ukvarjaš z uporabniki in izgleda iz zavisti spravljaš na njih, nikoli ne pišeš na temo. Vedno le psihiraš o uporabnikih.

Bravo, bravo, bravo 👏👏👏

To “MATIAS” cel čas počne, NIKDAR SE kljub svoji domnevni razgledanosti NE ZOPRSTAVI Z ARGUMENTI, ampak le NAPADA NA OSEBNEM NIVOJU.

In ja v nebo vpijujoče je, da ima tip POVSEM USRANO in ZAVOŽENO živlenje zato pa to počne. Ukvarja se z drugimi, ker sam nima ničesar s čimer bi se pohvalil. Ko pogleda svoje življenje ni v njemu ničesar zanimivega za izpostaviti.

MODRI VRAG je naiven in se čudi zakaj ga je MATIAS napadel, ker ne ve da ga POKVEKA MATIAS sovraži še za njegove izjave izpred parih let. MODRI VRAG ne zna prepoznati kdo mu je naklonjen in kdo ne.

In zakaj Kokoši se ukvarjaš s takšnim človekom? Meni se ne bi dalo.

Prenehaj s tem in bodi konstruktiven člen tega internetnega čveka saj mnogokrat napišeš kaj zanimivega. Samo ponavljaš se preveč. Ker poglej nekateri nikoli ne bojo razumeli, ker niti nočejo razumeti.

živa117, 27.07.2022 ob 00:38

Evo, zato: ker primerki kot je modri vrag pričajo o tem, da otroci nekoč lahko postanejo nadležne enocelične suhe veje, ki same sebi in vsem naokrog lažejo, da to niso in nonstop težijo s svojim prav. To ni privzgojeno, taki opičjaki se že rodijo. Ubogi starši, ko to začne govoriti in ne utihne več niti za trenutek. Pa da si dva, tri na grbo nakopljem? Še en bi bil preveč.

Modri vrag vam le nalije čistega vina, zato tako planete. Ne prenesete, da vam kdo pove resnico.

Problem suhih vej je mnogo sirši od tega, da nimate otrok. Zrelost in karakter predvsem žensk, ki so brez otrok ni za v noben kolektiv, vendar se o tem ne sme govorit, ker je diskriminacija. Zašcita škodljivosti in norosti ima torej prednost pred splošnim dobrim. Vprašajte recimo glavne sestre na kliničnem centru, kako se da sploh shajat in kako si lahko pomagajo pri delu s suhimi vejami? So pa polne sklicevanja na pravice, to pa obvladajo.

Seveda pa nobena glavna sestra ne sme javno spregovorit, da so suhe veje nezrele, neodgovorne, nesposobne, lene in konfliktne, ker bi bile takoj obsojene, da izvajajo diskriminacijo. Enako je v vseh poklicih in kolektivih.

Otroci vsekakor ne morejo biti v tolažbo, če recimo pogrnemo na drugih področjih življenja, da nismo zadovoljni, predvsem na partnerskem in poklicnem, da potem to nezadovoljstvo “skompenziramo” ali zakrijemo z otroki. Recimo ženskam iz strogega (muslimanskega) okolja, kjer prevladuje patriarh, ne obstaja ničesar drugega, kakor da se obvezno poroči in ima otroke. Če v takšnem okolju ostane neporočena ali če nima otrok, ni vredna nič, ker ji zaostala družbena miselnost priznava vrednost kot ženski izključno skozi rojevanje.

danes sem napisal… nevem v katero temo… da to ker se ne vlaga v žene. neka tema od šnelce…

zapostaviš ženu… ne vlagaš v njo… pukne ti brak..

ne vlagaš v hčerko.. jutri bo slaba mama slaba žena…

a je to dobro za družbo? a vpliva to na kvaliteto tvojega življenja? a se lahko zaključi da ma ženska pomembno vlogo?

drugače se ne rabi poročit… ampak kaj pa treba?? gledam ta strim od perota.. pa to se ti želodec obrne. sem mel prav danes ko sem rekel da je vse fejk.

to ko praviš da če se ne poroči da ni vredna nič… to si ti malo z slovenijo pa vašimi suhimi vejami zamenjal. tu mate to.

matias, 27.07.2022 ob 01:09

Otroci vsekakor ne morejo biti v tolažbo, če recimo pogrnemo na drugih področjih življenja, da nismo zadovoljni, predvsem na partnerskem in poklicnem, da potem to nezadovoljstvo “skompenziramo” ali zakrijemo z otroki. Recimo ženskam iz strogega (muslimanskega) okolja, kjer prevladuje patriarh, ne obstaja ničesar drugega, kakor da se obvezno poroči in ima otroke. Če v takšnem okolju ostane neporočena ali če nima otrok, ni vredna nič, ker ji zaostala družbena miselnost priznava vrednost kot ženski izključno skozi rojevanje.

Ne kvasi matias. Vsi ki živimo v reali, smo imeli kako izkušnjo in je naneslo v pogovorih, da smo primerjali med sabo. Nič ne ostane skrito, o vsem se govori, vse se vidi in ve. Ženske brez otrok so problematične v kolektivu, celo mnogo bolj od ločenk z otroki, konfliktne in nesramne, tako kot zgoraj nekdo piše. Torej, to da ne marajo otrok ni vzrok, ampak posledica nečesa drugega.

Zanimivo, da pri samskih moških brez otrok pa tega ni zaznat, nekateri so še bolj zagnani na delovnem mestu in ne povzročajo težav. Ne me motit, film sem se spravil gledat.☝️😁

ja. za kako staro moja mama reče da je to brezsrčno. egoistično. hitler.

koki kolk profilov maš… kolk vzdevkov je tvojih…

danes sem hotel objavit eno temo… sem prehitro zaprl pa ni objavlo…

za eno reklamo na yt… za zalando… a vidiš subliminalno sporočilo??

sej je ena stara reklama na isto foro… na bazenu so… in so tako čudno postavljeni… ej…

eeee. u dont see what is going on?

da je prav res.

Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 21:24

modrivrag, 26.07.2022 ob 21:21

mene zanima, 26.07.2022 ob 21:13

MV, Kokoš in on brez znanja, a tekmujete kdo od vas treh je bolj usekan?

Pismeni itak niste. Ampak ja, to vam pa uspe, da uničite vsako temo, kjer se pojavite. Žal pa se taki zelo radi množite, da še na otroke prenesete svoje bebave gene.

Glej, če zanikaš osnove biologije potem sem tudi jaz usekan in ste vsa prazna mentalna počena mahedrala danes normalna, vse  od suhih vej dalje. Samo zakaj je potem z vami normalnimi čedalje huje, od stalnega travmiranja, pa vse do rezanja, poskusov samomorov in standardno suhe veje na tabletih?….mislim,..phh

To meni “MODRI VRAG“?

Zato je toliko samomorov, ker pač mi pedri nismo normalni.

Treba je biti pošten, tako kot pravi BOŽO. In to priznam.

Tlacit svoj spolni ud skozi misico zapiralko v crevo res ni normalno. Niti higienicno. Niti zdravo. Javi se, ko bos v starosti nosil plenice, ki bodo preprecevale, da ti vsebina crevesja pogleda  pri gleznjih ven.

nimate vi takšnega znanja, 26.07.2022 ob 19:44

mogoč so sebične… ta pravi nočem rojevat brisat riti… dobro da tvoja mama ni razmišljala isto.

usaka stvar zahteva pozornost. to pa le ni “stvar” pa tudi ne mala… boljše tako da nimajo kot pa da se otrok muči, slaba volja, nervoza itd…

mogoč niso našle koga s katerim bi osnovale družino…

negotovi časi…

lahko tudi da ne morejo…

A tisti, ki si jih naštimajo samo zato, ker se kao mora imeti otroke in potem zanje ne skrbijo, jih maltretirajo, zavržejo, itd…. tisti pa niso sebični?? Sebičen si samo, če imaš pri sebi razčiščeno, da si jih ne želiš in jih nimaš. Svašta, ej.

poglejte rome kako so sposobni koliko otrok imajo

prvovrstni primerki

dovolj razlogov, 26.07.2022 ob 19:37

Nimam želje biti noseča, nočem rojevat, ne mika me brisati usranih riti, ne mika me poslušati joka in vreščanja, ne mika me naslendjih 25 let biti šofer in še kaj, ne mika me vzgajat…

Dovolj razlogov?

Se strinjam, pol življenja za za nekoga žrtvujes

1. adijo svoboda

2. cviljenje, tuljenje, ihtenje – ne hvala

3. strošek števila 1

4. v ta svet rodit, ne hvala

5. svojega otroka ne moreš postavit pred vrata k ga imaš vrh glave

6. ne maram jih (čeprou bebike so mi kul, sam pol k pa začnejo hodit, cvilt pa use pa ne več)

ja sebično in egoistično.

kako jezus reče…

kdor hoče biti prvi… naj bo sluga.

sej je boljše da jih nimate.

to je zame definicija dobrega starša.

da svoje prioritete, želje, potrebe da na stran zato da bi za otrokove poskrbel.

sej pride za vami no.

modrivrag, 26.07.2022 ob 20:40

Tklw, 26.07.2022 ob 20:32

modrivrag, 26.07.2022 ob 20:27

Tklw, 26.07.2022 ob 20:20

Pravzaprav ni pametnega, racionalnega razloga za otroke. So skrb, delo, strošek… Imamo jih zaradi notranje želje, naravnega nagona, ki se ga ne da smiselno utemeljit. In nekateri tega nagona pač nimajo. Simpl as that.

Je pa nekako evolucijsko logično, da bodo taki brez nagona izumrli in se ohranili tisti, ki ga imajo.

A da se ne da smiselno utemeljit. Ja kako bi pa sploh obstajala neka vrsta brez razmnoževanja? Nisi hodilo niti v osnovno šolo? Ti se nisi rodilo staršem ali bo to, da starši niso mogli vedet, da se ne boš normalno razvilo?

Si se ti odločil za otroka zato, da ohraniš človeško vrsto? Govorimo o osebnih razlogih, ne kozmičnih. Seveda pa je narava ta nagon vcepila v naše možgane prav iz tega razloga.

Ti si kozmično počena ameba. Saj zato pa ste suhe veje, ker ste se rodili defektni, usekani. Spolni nagon in želja po otroku je normalno prirojeno po naravnih danostih in zakonitostih, če pa si defektno, pač ni.

Ti Si Ameba,tvojo mater so v rit fu.kali in si ti nastal,butec

Sama sicer enega otroka že imam in sem vesela zanj, partner si želi še enega otroka, jaz pa ne: izključno zato, ker ne maram nosečnosti in ne želin še enkrat prestajati tega groznega obdobja.

Razlogov je vec proti kot zaa!!

Midva s partnejrem sva skuupej ze neki casa pa sva se odlocila ne, kjub pritisku okolice..

Veliko jih poznam ko so stari 60+ in na glas povejo da jih nikoli nebi imeli(vsi dobro situirani) jim je zal da jih imajo…

izguba časa, 27.07.2022 ob 00:45

In zakaj Kokoši se ukvarjaš s takšnim človekom? Meni se ne bi dalo.

Prenehaj s tem in bodi konstruktiven člen tega internetnega čveka saj mnogokrat napišeš kaj zanimivega. Samo ponavljaš se preveč. Ker poglej nekateri nikoli ne bojo razumeli, ker niti nočejo razumeti.

Saj po svoje imaš prav, debili kot je MATIAS niso vredni, da se z njimi ukvarjam. Ampak enostavno IGNORANSTVO ni v moji naravi. Še največjemu butlju namenim čas.

#svetjelep#, 27.07.2022 ob 15:39

Razlogov je vec proti kot zaa!!

Midva s partnejrem sva skuupej ze neki casa pa sva se odlocila ne, kjub pritisku okolice..

Veliko jih poznam ko so stari 60+ in na glas povejo da jih nikoli nebi imeli(vsi dobro situirani) jim je zal da jih imajo…

jp jp, se strinjam…ali pa eden je dovolj, sin je in priimk (mora gre naprej) ni pa nujno, niti vnukov nimam ne želje ne potrebe po njih, če bodo, bodo, če ne pa tudi ok…

Zakaj bi jih morali imeti? In za koga le?

Nama z mojim tako paše .  Nimam nič proti otrokom, ampak nočem.

Ker se mi nosecnost, rojevanje in dojenje zdi ogabno. Imeti v sebi zajedalca, ga na ponizevalen nacin posrati in dojiti ni zame. Ne predstavljam si, niti si ne zelim te izkusnje. Dojencki mi niso zanimivi, otroci pa so tecni.

Trebas, 27.07.2022 ob 15:54

Ker se mi nosecnost, rojevanje in dojenje zdi ogabno. Imeti v sebi zajedalca, ga na ponizevalen nacin posrati in dojiti ni zame. Ne predstavljam si, niti si ne zelim te izkusnje. Dojencki mi niso zanimivi, otroci pa so tecni.

Ženske pravijo, da rodijo tako, da je mož prisoten in potem sestre pokažejo možu kako naj masira rit od žene, ko rojeva.

Sem bil res presenečen ko sem to slišal. Si ti to vedela? Kako se ti zdi to?

Naravni nagon je seks. := Zato obstaja, veš? :)) In vsi ga imamo. Torej imamo vsi tudi nagon za razmnoževanje.

Vprašati se je torej treba, zakaj ga nekateri zatrejo s kontracepcijo. Samo zato nimajo ljudje otrok.

Ne, ker ne bi imeli nagona. :)))

Jaz spoštujem človeka, ki pošteno pove – nočem ga, ker sem preveč na komot. Pošteno! Ni večje groze, ko imajo otroke ljudje, ki so preveč na komot.

piouz, 27.07.2022 ob 16:13

Naravni nagon je seks. := Zato obstaja, veš? :)) In vsi ga imamo. Torej imamo vsi tudi nagon za razmnoževanje.

Vprašati se je torej treba, zakaj ga nekateri zatrejo s kontracepcijo. Samo zato nimajo ljudje otrok.

Ne, ker ne bi imeli nagona. :)))

Jaz spoštujem človeka, ki pošteno pove – nočem ga, ker sem preveč na komot. Pošteno! Ni večje groze, ko imajo otroke ljudje, ki so preveč na komot.

piuz“,

celo istospolni seks je zato, da vodi do razmnoževanja in ohranjanja vrste (razen pri gejih, ki so bolni).

Zato imamo v naravi 100% biseksualne vrste in te so najmočnejše in se najbolje razmnožujejo. Bolje kot bolj heteroseksualno naravnane. Saj istospolni seks krepi odnose tudi med istim spolm zaradi česar bolje sodelujejo in so kot skupnost močnejše.

New Report

Close