Zakaj nekateri nočete imet otrok?
modrivrag, 26.07.2022 ob 20:12
htntre, 26.07.2022 ob 20:03
Danes je problem družbe, da je neempatična … Ne razumem kako nekateri ne razumeti, da nekatere ženske nočejo imeti otrok … Če samo pomislim, takoj naštejem nekaj razlogov.
Ja, pa kdo ti pa kaj hoče? Ves namen tvojega obstoja je ravno v tem, da se rodiš, imaš potomce in umreš. V tem ne moremo bit nič drugačni od živali, ker na tem neka vrsta obstaja. Drugače sledi izumrtje vrste. Narava pa pozna tudi suhe veje, ki so z razlogom suhe veje. In mentalna jalovost je zagotovo z razlogom, noben ti pa nič noče zaradi tega.
glede na visanje stevila ljudi po svetu, nas ne rabi skrbet nadaljevanje cloveske vrste
piouz, 27.07.2022 ob 16:13
Tklw, 26.07.2022 ob 20:20
Pravzaprav ni pametnega, racionalnega razloga za otroke. So skrb, delo, strošek… Imamo jih zaradi notranje želje, naravnega nagona, ki se ga ne da smiselno utemeljit. In nekateri tega nagona pač nimajo. Simpl as that.
Je pa nekako evolucijsko logično, da bodo taki brez nagona izumrli in se ohranili tisti, ki ga imajo.
Naravni nagon je seks. := Zato obstaja, veš? :)) In vsi ga imamo. Torej imamo vsi tudi nagon za razmnoževanje.
Vprašati se je torej treba, zakaj ga nekateri zatrejo s kontracepcijo. Samo zato nimajo ljudje otrok.
Ne, ker ne bi imeli nagona. :)))
Jaz spoštujem človeka, ki pošteno pove – nočem ga, ker sem preveč na komot. Pošteno! Ni večje groze, ko imajo otroke ljudje, ki so preveč na komot.
Jaz pa ne, ker to da nimajo otrok ni moja stvar. To da se pa take, ki so komot ne znajo nikjer obnašat in nimajo niti osnovnih manir, še za v trgovino niso za spustit, pa je briga vsakega od nas. Ne, takega zblojenega šusa ne moreš spoštovat.
modrivrag, 26.07.2022 ob 22:15
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 26.07.2022 ob 22:07
“MODRI VRAG“,
v čem je bit človeške spolnosti? To je širok pojem.
Naprimer pri ŠČURKIH je njihova bit spolnosti le razmnoževanje.
Pri višje razvitih vrstah pa bit spolnosti dobi mnogo širši pomen.
Naprimer najinteligentnejša vrsta delfina 🐬 (ki ima celo zmožnost zavedanja samega sebe) seksa biseksualno, tako da si samice kot dildote potiskajo kljune v vagine, samci pa imajo analni seks. Ko naletijo na drugo vrsto delfinov (to bi pri mnogih vrstah pomenilo spopad) jih raje osvojijo in zapeljejo v seks. 🐬🐬🐬🐬🐬
To sodelovanje jih dela močnejše in pomaga k razmnoževanju. (V naravi preživijo prilagodlivejše vrste ne močnejše.) Lahko ti dam primere tudi ostalih živalskih vrst, če hočeš.
Ljudje pa smo se umaknili od narave. Heteroseksualizem je bolan. In heteroNORMATIVNOST je dokazono stoletja povzročala razvoj pedofilije, incesta, zofilije in predatorskega vedenja. Vi imate le par desetletji normalne heteroseksualnosti. Kar NI NIČ V PRIMERJAVI z stoletji anomalij, ki jih je povzročala in z vsemi ostalimi civilizacijami in živalskimi vrstami. Še Otomanski imperij in RUSIJA sta bila zelo biseksualna.
Samo sodobni človek je tako glup, da ne razume narave.
.
Ne bo nehalo motena gnusoba od kokošjega dreka, pa nima ene resnične v svojih bolnih izpadih.vse iz strani ploscate zemlje….eh
Drugace je pa tako. Ob polni riti so poštudirali, da je odrasti odveč. Biti nezrelo, prfliknjeno, nič se trudit, je mnogo lažje. Ampak potem pa pride za njimi. Redka od današnjih suhih vej bo dočakala starost. Bodisi zboli od travmiranja ko enkrat zamudi biološko uro ali se pa fenta.
No ti si res na stopnji homo habilisa. On ni se še ni odločal po svoji volji je deloval nagonsko. Vsa nižje razvita bitja delujejo nagonsko. Pa če verjamem tem forumski čvekam, tudi ti nisi doprinesel kaj veliko k zvišanju populacije.
Mogoče v svoji glupi glavi nikoli nisi pomislil, da nekateri nočejo otrok, zaradi tega , ker so za njih skrbeli taki butnjeni tastari kot si ti ? Poleg tega gledano v biološkem smislu obstajajo tudi standardni odkloni v populaciji in se tudi pri nižje razvitih osebkih nagon po razmnoževanju izgubi. Ne gre za jalovost.
Tako, da nehaj že cviliti kot eno razvajeno dete.
ladygaladriel, 27.07.2022 ob 16:52
No ti si res na stopnji homo habilisa. On ni se še ni odločal po svoji volji je deloval nagonsko. Vsa nižje razvita bitja delujejo nagonsko. Pa če verjamem tem forumski čvekam, tudi ti nisi doprinesel kaj veliko k zvišanju populacije.
Mogoče v svoji glupi glavi nikoli nisi pomislil, da nekateri nočejo otrok, zaradi tega , ker so za njih skrbeli taki butnjeni tastari kot si ti ? Poleg tega gledano v biološkem smislu obstajajo tudi standardni odkloni v populaciji in se tudi pri nižje razvitih osebkih nagon po razmnoževanju izgubi. Ne gre za jalovost.
Tako, da nehaj že cviliti kot eno razvajeno dete.
Ne, ne bo. Čoknjenka,ki ne mara otrok ima en kup motenj, ni sposobna več za v družbo, je konfliktna, nesramna, nezrela, in nesposobna za karkoli. Je pa komot lahkoživka. Vse to ni višja razvitost, ampak motenost zaradi polne riti za nič kororisti. Ne boš nam ti pela tu otročjo hinavščino, da ste take višje razvite, če vas vsi vidimo dnevno.
In lejdi ga smrdlivo v glavo hermafrodit, ti kar verjami forumskim čvekam motenih posacnih liulik , ravno tako ostankov in zgub, suhih vej, kot si sama. Šteje samo to da sam zase vem, da imam dva prečudovita otroka in sem jima biološki in tud sicer oče.Ti si pa motena pokveka v sramorto svojim staršem in to dobro veš, zato si nesrmano gniloba zavožena. In ne nista starša kriva, da si ti usekano ion nagravžno, ampak si sama v celoti zaslužna za to.
1. Financni vidik: ce ne zelis zivotariti iz meseca v mesec si pri dveh slovenskih placah (ce imas sreco, da imas toliko) ne mores privosciti otroka – plenice, oblacila, solski pripomocki, stroski vrtca, prehrana doma in v vrtcu/soli, izletov, taborov, higienicnih pripomockih, zavarovanja, narocnine itd. Zraven pa se vse poloznice za dom, hrano, gorivo, vzdrzevanje avta ali vec teh, malica… O kaksnem varcevanju se lahko pozabi.
2. Danasnja druzba: zakaj bi rodila otroka v danasnji svet – vojne, corona ipd., revscino, podnebne spremembe, sama tehnologija okoli nas itd.
3. Skrbeti za nekoga 18+ let, pa ali je Zoisov student ali kasnejsi morilec
4. Moja in partnerjeva svoboda – ko se otrok rodi, je prepozno. Nekako se bos/ta zmeraj prilagajala otroku, sploh prva leta in zanemarila sebe in vajino razmerje, ker preprosto je danes prehiter tempo. zivljenja.
5. Ker osebe, ki ne zelimo otrok, cutimo da ne bi bili dober stars, ni vazno ali je to zaradi kaksnih sebicnih razlogov, travm iz otrostva ipd. Saj mi tudi nismo prosili svojih mam, da nas rodijo.
Lahko bi se nastevala, ampak mislim, da je razvidno. Vsak ima svojo odlocitev, ce jih nekdo zeli 10, naj jih ima. Neumno pa je, da se nekomu, ki jih ne zeli imet, pametuje.
modrivrag, 27.07.2022 ob 17:06
In lejdi ga smrdlivo v glavo hermafrodit, ti kar verjami forumskim čvekam motenih posacnih liulik , ravno tako ostankov in zgub, suhih vej, kot si sama. Šteje samo to da sam zase vem, da imam dva prečudovita otroka in sem jima biološki in tud sicer oče.Ti si pa motena pokveka v sramorto svojim staršem in to dobro veš, zato si nesrmano gniloba zavožena. In ne nista starša kriva, da si ti usekano ion nagravžno, ampak si sama v celoti zaslužna za to.
Kaj naj rečem dobro si se opisal. Še je upanje zate.
Mogoče ti bo ratalo do stopnje homo erecteus.
Do tedaj pa se še malo meči ob tla in cvili. Resno te človek itak ne more jemati. Sta s zblojeno kuro kar v isti kategoriji. Primita se za rokice in skupaj cvilita.
ladygaladriel, 27.07.2022 ob 17:31
Kaj naj rečem dobro si se opisal. Še je upanje zate.
Mogoče ti bo ratalo do stopnje homo erecteus.
Do tedaj pa se še malo meči ob tla in cvili. Resno te človek itak ne more jemati. Sta s zblojeno kuro kar v isti kategoriji. Primita se za rokice in skupaj cvilita.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 27.07.2022 ob 16:20
“piuz“,
celo istospolni seks je zato, da vodi do razmnoževanja in ohranjanja vrste (razen pri gejih, ki so bolni).
Zato imamo v naravi 100% biseksualne vrste in te so najmočnejše in se najbolje razmnožujejo. Bolje kot bolj heteroseksualno naravnane. Saj istospolni seks krepi odnose tudi med istim spolm zaradi česar bolje sodelujejo in so kot skupnost močnejše.
Res je narava kompleksnejša kot bi si mnogi mislili. Samo navadnemu kmetu tega ne moreš pojasniti. Teh pa je tu preveč.
Moji vzroki, 27.07.2022 ob 17:30
1. Financni vidik: ce ne zelis zivotariti iz meseca v mesec si pri dveh slovenskih placah (ce imas sreco, da imas toliko) ne mores privosciti otroka – plenice, oblacila, solski pripomocki, stroski vrtca, prehrana doma in v vrtcu/soli, izletov, taborov, higienicnih pripomockih, zavarovanja, narocnine itd. Zraven pa se vse poloznice za dom, hrano, gorivo, vzdrzevanje avta ali vec teh, malica… O kaksnem varcevanju se lahko pozabi.
2. Danasnja druzba: zakaj bi rodila otroka v danasnji svet – vojne, corona ipd., revscino, podnebne spremembe, sama tehnologija okoli nas itd.
3. Skrbeti za nekoga 18+ let, pa ali je Zoisov student ali kasnejsi morilec
4. Moja in partnerjeva svoboda – ko se otrok rodi, je prepozno. Nekako se bos/ta zmeraj prilagajala otroku, sploh prva leta in zanemarila sebe in vajino razmerje, ker preprosto je danes prehiter tempo. zivljenja.
5. Ker osebe, ki ne zelimo otrok, cutimo da ne bi bili dober stars, ni vazno ali je to zaradi kaksnih sebicnih razlogov, travm iz otrostva ipd. Saj mi tudi nismo prosili svojih mam, da nas rodijo.
Lahko bi se nastevala, ampak mislim, da je razvidno. Vsak ima svojo odlocitev, ce jih nekdo zeli 10, naj jih ima. Neumno pa je, da se nekomu, ki jih ne zeli imet, pametuje.
Podpis. 👏👏👏
Empatija nima ničesar z željo po otroku. Poznam veliko posameznikov, ki imajo otroke in so sebični, kot tudi veliko takjh brez otrok, ki so veliki človekoljubi in empati. Taki zaključki kažejo na nizki intelekt tega, ki jih izreče. In po vsej verjetnosti na jezo na tiste, ki jih nimajo, iz česar gre sklepati, da jim je fauš, ane? 😉
Anonimno 4826, 27.07.2022 ob 17:49
Empatija nima ničesar z željo po otroku. Poznam veliko posameznikov, ki imajo otroke in so sebični, kot tudi veliko takjh brez otrok, ki so veliki človekoljubi in empati. Taki zaključki kažejo na nizki intelekt tega, ki jih izreče. In po vsej verjetnosti na jezo na tiste, ki jih nimajo, iz česar gre sklepati, da jim je fauš, ane? 😉
Primer komentarja pod tem orislevkom ba fb: “niti pod razno si ne želim živeti sama, zato imam 4 otroke. Zaenkrat še živimo v svobodnem svetu- kaj bo jutri, ne vemo- zato naj vsak pač sledi svojemu srcu in pameti. Je pa res, da je treba eno in drugo tudi imeti-.”
Lep primer štepanja otrok iz čiste empatije in nesebičnega vzgiba- SO NOT!
I rest my case.
mene zanima, 26.07.2022 ob 19:26
Zakaj nekateri nikoil nočete imet otrok? Ne svojih, ne posvojenih?
Zakaj nekateri vedno postavljate butasta vprašanja? Nekateri pač nočejo otrok, ker ne marajo otrok. Vem, da je tistim, ki se slinijo na otroke, to težko razumeti, ampak nekaterim otroci pač niso prisrčni in ljubki in jim ne pomenijo nič.
LJUDJE SMO RAZLIČNI!!!!!!!!!!!!!
“LADY GALADRIEL“,
kvečjemu tebe je MODRI VRAG pravilno opisal.
Konfliktna, nesramna, nezrela in nesposobna.
Tudi argumentov ne premoreš.
Deluješ enako kot tvoj MATIAS, odzivaš se nagonsko in čustveno, nesposobna argumentacije samo žališ in lepiš označbe na druge ljudi.
Nikoli se ne osredotočiš na vsebino ampak vse je zate osebno.
To pa so lastnosti PRIMITIVCA.
In res NARAVA deluje tako, da je glavna bit vsake vrste, da preživi. To pa stori tako, da se razmnožuje.
Obstajamo tudi taki kot sem jaz ali ti z katerimi je nekaj narobe. Smo ANOMALIJA NARAVE. 😥
A vendar sem jaz dovolj zrela oseba, da lahko grem preko svojega ega in to priznam. Ti pa tega ne moreš.
MODRI VRAG ima prav, da si zavožena jalova čoknjenka. Zafustrirana frigidna ženska, katero je težko rehibilitirati.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 27.07.2022 ob 18:04
“LADY GALADRIEL“,
kvečjemu tebe je MODRI VRAG pravilno opisal.
Konfliktna, nesramna, nezrela in nesposobna.
Tudi argumentov ne premoreš.
Deluješ enako kot tvoj MATIAS, odzivaš se nagonsko in čustveno, nesposobna argumentacije samo žališ in lepiš označbe na druge ljudi.
Nikoli se ne osredotočiš na vsebino ampak vse je zate osebno.
To pa so lastnosti PRIMITIVCA.
In res NARAVA deluje tako, da je glavna bit vsake vrste, da preživi. To pa stori tako, da se razmnožuje.
Obstajamo tudi taki kot sem jaz ali ti z katerimi je nekaj narobe. Smo ANOMALIJA NARAVE. 😥
A vendar sem jaz dovolj zrela oseba, da lahko grem preko svojega ega in to priznam. Ti pa tega ne moreš.
MODRI VRAG ima prav, da si zavožena jalova čoknjenka. Zafustrirana frigidna ženska, katero je težko rehibilitirati.
Bla bla bla bla ….. tako se bere tvoj sestavek. Itak, ga nisem prebrala. Si kot stara znucana plošča.
Kot sem rekla primita se se plavčkom za rokice in cvilita. To je edino kar spravita skupaj.
Ti res misliš, da bom z dvema norčkoma razpravljala. A veš , da to nima smisla. Vaju je pa fajn prcat, ker sta tolk glupa, da se vžigata kot fosfor. Jaz pa uživam v mučenju in zajebavanju takih norčkov kot sta vidva. To imam namesto meditacije.
Pa z besedo norček , žalim norčke. Oni so na višjem nivoju kot vidva.
Samo eno primerno ime si moram še izmisliti za vaju. Hmmmm …..
Pa še kaj, 27.07.2022 ob 17:57
Zakaj nekateri vedno postavljate butasta vprašanja? Nekateri pač nočejo otrok, ker ne marajo otrok. Vem, da je tistim, ki se slinijo na otroke, to težko razumeti, ampak nekaterim otroci pač niso prisrčni in ljubki in jim ne pomenijo nič.
LJUDJE SMO RAZLIČNI!!!!!!!!!!!!!
Modri vrag vam, 27.07.2022 ob 00:48
živa117, 27.07.2022 ob 00:38
Evo, zato: ker primerki kot je modri vrag pričajo o tem, da otroci nekoč lahko postanejo nadležne enocelične suhe veje, ki same sebi in vsem naokrog lažejo, da to niso in nonstop težijo s svojim prav. To ni privzgojeno, taki opičjaki se že rodijo. Ubogi starši, ko to začne govoriti in ne utihne več niti za trenutek. Pa da si dva, tri na grbo nakopljem? Še en bi bil preveč.
Modri vrag vam le nalije čistega vina, zato tako planete. Ne prenesete, da vam kdo pove resnico.
Problem suhih vej je mnogo sirši od tega, da nimate otrok. Zrelost in karakter predvsem žensk, ki so brez otrok ni za v noben kolektiv, vendar se o tem ne sme govorit, ker je diskriminacija. Zašcita škodljivosti in norosti ima torej prednost pred splošnim dobrim. Vprašajte recimo glavne sestre na kliničnem centru, kako se da sploh shajat in kako si lahko pomagajo pri delu s suhimi vejami? So pa polne sklicevanja na pravice, to pa obvladajo.
Ti pa res eno moteno bitje. Poročenke izkoriščate samske ženske. Imate tisoč in en izgovor zakaj moraet prej domov, tisoč in eno nego za froce, pa nego za dedca nesposobnega pa ker imate nespsoobnega deca in blesave froce, zahtevate, da se cel svet vrti okrog vas in da imate dopust takrat, ko se vam sprdne. Če pa froc smrdljivo prdne pa seveda takoj nega. Vašo leno rit pa morajo podpirat samske ženske.