Zakaj nekateri nočete imet otrok?
Ni res, 27.07.2022 ob 17:53
Anonimno 4826, 27.07.2022 ob 17:49
htntre, 26.07.2022 ob 20:03
Danes je problem družbe, da je neempatična … Ne razumem kako nekateri ne razumeti, da nekatere ženske nočejo imeti otrok … Če samo pomislim, takoj naštejem nekaj razlogov.
Empatija nima ničesar z željo po otroku. Poznam veliko posameznikov, ki imajo otroke in so sebični, kot tudi veliko takjh brez otrok, ki so veliki človekoljubi in empati. Taki zaključki kažejo na nizki intelekt tega, ki jih izreče. In po vsej verjetnosti na jezo na tiste, ki jih nimajo, iz česar gre sklepati, da jim je fauš, ane? 😉
Takrat, ko ti svojo leno rit vozičkaš okrog in se delaš, da si uboga in požrtvovalna mamica, jaz delam kot prostovoljka, sem reševalka, ki rešuje ljudi. Ja, v prostem času. Ja, tudi tako gnilobo kot si ti, bi po potrebi pomagala rešiti.
ladygaladriel, 27.07.2022 ob 18:25
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 27.07.2022 ob 18:04
ladygaladriel, 27.07.2022 ob 17:31
modrivrag, 27.07.2022 ob 17:06
In lejdi ga smrdlivo v glavo hermafrodit, ti kar verjami forumskim čvekam motenih posacnih liulik , ravno tako ostankov in zgub, suhih vej, kot si sama. Šteje samo to da sam zase vem, da imam dva prečudovita otroka in sem jima biološki in tud sicer oče.Ti si pa motena pokveka v sramorto svojim staršem in to dobro veš, zato si nesrmano gniloba zavožena. In ne nista starša kriva, da si ti usekano ion nagravžno, ampak si sama v celoti zaslužna za to.
Kaj naj rečem dobro si se opisal. Še je upanje zate.
Mogoče ti bo ratalo do stopnje homo erecteus.
Do tedaj pa se še malo meči ob tla in cvili. Resno te človek itak ne more jemati. Sta s zblojeno kuro kar v isti kategoriji. Primita se za rokice in skupaj cvilita.
“LADY GALADRIEL“,
kvečjemu tebe je MODRI VRAG pravilno opisal.
Konfliktna, nesramna, nezrela in nesposobna.
Tudi argumentov ne premoreš.
Deluješ enako kot tvoj MATIAS, odzivaš se nagonsko in čustveno, nesposobna argumentacije samo žališ in lepiš označbe na druge ljudi.
Nikoli se ne osredotočiš na vsebino ampak vse je zate osebno.
To pa so lastnosti PRIMITIVCA.
In res NARAVA deluje tako, da je glavna bit vsake vrste, da preživi. To pa stori tako, da se razmnožuje.
Obstajamo tudi taki kot sem jaz ali ti z katerimi je nekaj narobe. Smo ANOMALIJA NARAVE. 😥
A vendar sem jaz dovolj zrela oseba, da lahko grem preko svojega ega in to priznam. Ti pa tega ne moreš.
MODRI VRAG ima prav, da si zavožena jalova čoknjenka. Zafustrirana frigidna ženska, katero je težko rehibilitirati.
Bla bla bla bla ….. tako se bere tvoj sestavek. Itak, ga nisem prebrala. Si kot stara znucana plošča.
Kot sem rekla primita se se plavčkom za rokice in cvilita. To je edino kar spravita skupaj.
Ti res misliš, da bom z dvema norčkoma razpravljala. A veš , da to nima smisla. Vaju je pa fajn prcat, ker sta tolk glupa, da se vžigata kot fosfor. Jaz pa uživam v mučenju in zajebavanju takih norčkov kot sta vidva. To imam namesto meditacije.
Pa z besedo norček , žalim norčke. Oni so na višjem nivoju kot vidva.
Samo eno primerno ime si moram še izmisliti za vaju. Hmmmm …..
LADY GALADRIEL,
vidiš kako si nezrela, poglej kako neumno in otročje si se ravnokar odzvala. 🙂
Se vidi, da si motena. Enako se odzivaš kot MATIAS.
Pa ne mi o tem, da nisi prebrala, ker vem da si. Daj nehaj z takimi vrtevčkimi in osnovno šolskimi forami. No pa saj to smo že ugotovili, da si nezrela.
Pa saj me nisi ob živce spravila, veš nimaš te moči. 🙂
Jaz sem ti samo lepo napisal dejstva, to je vse.
Ne moreš ti mene zajebavat in mučit. Besniš in jeziš se prevečkrat samo ti. 😒
se vidi v tej temi, 27.07.2022 ob 19:11
Se vidi v tej temi kako uglajeni, brihtni in izjemno prijetni ljudje so starši in tisti, ki želijo postati starši. Recimo Modri Vrag pa še par drugih, ki pljuvajo po samskih. Sami izjemni ljudje.
Samo njihovi starši si želijo, da bi lahko zavrteli čas nazaj in bi uporabljali kondome.
ja sej jst sm tud samski.
npr jst s tako ki noče družine nimam kaj počet… je neuporabna.
kako poimenovat tak način življenja? noče otrok.. noče družine.. no kako??
jebivetrstvo… zabavljanje… blejanje… gubljenje vremena… i tako dalje.
Maka čivčata, 27.07.2022 ob 19:21
ja sej jst sm tud samski.
npr jst s tako ki noče družine nimam kaj počet… je neuporabna.
kako poimenovat tak način življenja? noče otrok.. noče družine.. no kako??
jebivetrstvo… zabavljanje… blejanje… gubljenje vremena… i tako dalje.
Upam, da ostaneš samski, ker če se taki naprej razmnožite, bo katastrofa. Samo kaj, ko se ti in tebi podobni vedno uspete razmnožiti. Če ne drugače pa v stilu Modrega Vraga, ki mu je pač sosed naredil otroke.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 27.07.2022 ob 19:24
BOŽO,
sem znance, ki hodijo v đamijo malo vprašal, kdo je fant z najlepšimi zelenimi očmi.
Nisem še ugotovil kdo si, samo očitno bom mogel tudi sam kaj v đamijo iti, da te spoznam.
BOŽO Jaz se veselim, da te bom spoznal.
V živo bova lažje kaj rekla.
ladygaladriel, 27.07.2022 ob 19:24
Za ž-njti nick od kure al pa plavčka.
Ne ponavljajte, 27.07.2022 ob 19:32
Ne ponavljajte kot papige, žnj si je izmislila ena najbolj zafuranih na forumu, ne pomeni pa popolnoma nič in ni možno povezat z nobeno besedo. Raje povej svojima staršema to, kar pišes na forum in sporoči njun odziv.
Hvala, 😅
Zdej te bo pa obtožila, da si ti jaz.
Ker pri njej pa MATIASU je v njunih glavah tako, da ju vsi občudujejo in obužujejo. Tako, da če kdo kaj proti njima kaj napiše, sem to gotovo edino jaz. 🙂