Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj nekateri nočete imet otrok?

Zakaj nekateri nočete imet otrok?

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 27.07.2022 ob 18:04

ladygaladriel, 27.07.2022 ob 17:31

modrivrag, 27.07.2022 ob 17:06

In lejdi ga smrdlivo v glavo  hermafrodit, ti kar verjami forumskim čvekam motenih posacnih liulik , ravno tako ostankov in zgub, suhih vej, kot si sama. Šteje samo to da sam zase vem, da imam dva prečudovita otroka in sem jima biološki in tud sicer oče.Ti  si pa motena pokveka v sramorto svojim staršem in to dobro veš, zato si nesrmano gniloba zavožena. In ne nista starša kriva, da si ti usekano ion nagravžno, ampak si sama v celoti zaslužna za to.

Kaj naj rečem dobro si se opisal. Še je upanje zate.

Mogoče ti bo ratalo do stopnje homo erecteus.

Do tedaj pa se še malo meči ob tla in cvili. Resno te človek itak ne more jemati. Sta s zblojeno kuro kar v isti kategoriji. Primita se za rokice in skupaj cvilita.

LADY GALADRIEL“,

kvečjemu tebe je MODRI VRAG pravilno opisal.

Konfliktna, nesramna, nezrela in nesposobna.

Tudi argumentov ne premoreš.

Deluješ enako kot tvoj MATIAS, odzivaš se nagonsko in čustveno, nesposobna argumentacije samo žališ in lepiš označbe na druge ljudi.

Nikoli se ne osredotočiš na vsebino ampak vse je zate osebno.

To pa so lastnosti PRIMITIVCA.

In res NARAVA deluje tako, da je glavna bit vsake vrste, da preživi. To pa stori tako, da se razmnožuje.

Obstajamo tudi taki kot sem jaz ali ti z katerimi je nekaj narobe. Smo ANOMALIJA NARAVE. 😥

A vendar sem jaz dovolj zrela oseba, da lahko grem preko svojega ega in to priznam. Ti pa tega ne moreš.

MODRI VRAG ima prav, da si zavožena jalova čoknjenka. Zafustrirana frigidna ženska, katero je težko rehibilitirati.

Sicer pa tukaj sem vse povedal.

Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 27.07.2022 ob 19:37

Kad ti Božo skine kožo, 27.07.2022 ob 19:34

Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 27.07.2022 ob 19:31

Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 27.07.2022 ob 19:24

Maka čivčata, 27.07.2022 ob 19:21

se vidi v tej temi, 27.07.2022 ob 19:11

Se vidi v tej temi kako uglajeni, brihtni in izjemno prijetni ljudje so starši in tisti, ki želijo postati starši. Recimo Modri Vrag pa še par drugih, ki pljuvajo po samskih. Sami izjemni ljudje.

Samo njihovi starši si želijo, da bi lahko zavrteli čas nazaj in bi uporabljali kondome.

ja sej jst sm tud samski.

npr jst s tako ki noče družine nimam kaj počet… je neuporabna.

kako poimenovat tak način življenja? noče otrok.. noče družine.. no kako??

jebivetrstvo… zabavljanje… blejanje… gubljenje vremena… i tako dalje.

BOŽO,

sem znance, ki hodijo v đamijo malo vprašal, kdo je fant z najlepšimi zelenimi očmi.

Nisem še ugotovil kdo si, samo očitno bom mogel tudi sam kaj v đamijo iti, da te spoznam.

BOŽO Jaz se veselim, da te bom spoznal.

V živo bova lažje kaj rekla.

Kokoši, kaj bi ti raje? Da ti kobra v oko špricne, ali da te Božo v anus?

Bolje bo, če te kobra v oko. Bo vsaj drugo oko ostalo.

Zakaj?

Zato, ker nimaš smisla za humor.

Prosim ne maži tega kar imava z BOŽOTOM. Jaz nimam v mislih spolnosti. Ampak duhovno povezavo.

Moje zanimanje zate BOŽO je nepokvarjeno.

Zato mi kar odgovori.

midva nisva nič planirala, se je zgodila hči, ( jaz 33, mož starejši ) sva jo sprejela, se aktivirala maksimalno, priznam, da bilo težko osnovnošolsko obdobje, ker zdaj je čisto druga pesem kot v časih kot jih prikazuje film Sreča na vrvici- otroci samostojni, igra, druženje, domov samo jest in spat, starš samo enkrat v šolo, …danes hočeš nočeš moraš bit v šoli prisoten kot starš non stop, sistem osnovne šole neustrezen, ni druženja otrok- zabavat in vozakat jih morajo starši naokoli…pa kaj bi nalagali….zahtevno, komplicirano in ja tudi nobene empatije ni do mamic in dojenčkov…se spomnim, ko sem šla z vozičkom po pločniku….pač otrok spal….je eden , ki je šel mimo zanalašč trobil, muziko tako naglas…je dal vedet, da kaj sem jaz …ali spuščanje mamic z dojenčki naprej v vrsti- pošte, urad, trgovina, take vsakodnevne zadeve, ki dajejo čutiti, da tisti z otroci nismo zaželeni….

no, naša je zrasla in sama prevzela svoje življenje v svoje roke, občudujem tiste, ki imajo po tri, štiri, koliko gre energije, stresa, skrbi za vsa ta bitja, dokler se ne opolnomočijo.

mlada dekleta pravijo, da ne bodo imele otrok, ne želijo, da se jih prisiljuje v nekaj kar ne želijo.

Kad ti Božo skine kožo, 27.07.2022 ob 19:39

Zato, ker nimaš smisla za humor.

“Kad ti Božo skine kožo”, 

aha zdaj pa štekam. Ti si opasen tip z vzdevkom Kobra in si eden tistih biseksualcev, ki imajo radi le oralni seks z moškimi.

Kr ena254, 27.07.2022 ob 17:24

Nič skrbet, jih imamo ženske, te ki ne marajo otrok poštudirane v podrobnosti. Smo že imeli kako tako kolektivu, je hitro brco dobila. Ne bo ona nam, vse nas za norca imela, bila napadalna, nesramna, me pa še delale namesto nje.

Prej je ona delala namesto vas, ker ste vse otrokooboževalske revice morale kar naprej biti na bolniški in čuvati svoje pamže, ko ni bilo šole.

Otrok si nisem nikoli želela, ne pri 20ih, ne pri 30ih, ne pri 40ih, ne pri 50ih… sem pa bila deležna zmerjanj s strani moških na to temo. Sploh napredno so zmerjali ločenci, ki so naštepali otroke, jih prepustili materi, da ona skrbi zanje, oni bi se pa okrog gonili. Taki so imeli najbolj umazane zmerljivke češ, da sem jalova in podobno. To sem bila na enem portalu pred leti in srečala take motence tam gor.

nakladaš frača, 27.07.2022 ob 19:51

Prej je ona delala namesto vas, ker ste vse otrokooboževalske revice morale kar naprej biti na bolniški in čuvati svoje pamže, ko ni bilo šole.

Točno tako je. Samske brez otrok moramo kar naprej take revice nadomeščat. Vse naredijo, da ostanejo doma pri otroku. Pa vse očitno samohranilke, ker samo babnice jemljejo nego, fotrčki pa ne.

ja, res je družba ni prijazna do mamic z dojenčki….,češ kaj naj jih zdaj častimo kot svetnice, če so rodile potomce….že tako je prenaseljen planet, pa je spet noseča, pa spet bo po negah non stop, pa cel proces dela nam zjebe, ko pride iz porodniške…pa samo jamra, da ne more podaljšat, prej pridet, če je roba, nima kam otroka dat, deci ne morejo čuvat- to je naloga mam….pa vse živo narobe…na, pa mej otroka- saj jim ni prav nič- če ga nimaš in če ga imaš….takle je to v kapitalistični družbi, so eni skozi v napoto popolnežem….

jadne ve.

eto u kaj je prerastlo…

men se ne zdi da kaj dosti date družbi. pač sori tako mislim. ne vidim vašega doprinosa.

prejle sem videl tisto novo sosedo. je šla v trgovino… kaj je kupla…

zmrznjeno pico.

tumači kako hoš…

Maka čivčata, 27.07.2022 ob 19:56

jadne ve.

eto u kaj je prerastlo…

men se ne zdi da kaj dosti date družbi. pač sori tako mislim. ne vidim vašega doprinosa.

prejle sem videl tisto novo sosedo. je šla v trgovino… kaj je kupla…

zmrznjeno pico.

tumači kako hoš…

BOŽO zakaj me ignoriraš?

recimo trgovka – delo v trgovini ( izmene, sobote, inventure, pošiljka robe..) in njen mož -zaposlen pri privatniku- dela cele dneve….in imata malega otroka…babic in varstva ni- samo okoliški vrtec- odprt do 16.30….kličejo iz vrtca, da je otrok zbolel, čimprej iskat….mama mora doklicat šefinjo, ta se pritožuje, če ne more mož., da je skozi ona na negi….-od moža šef meni. da mora biti z bolnim otrokom mama, dec mora delat, ima stranke naročene, ne more kar jet otroka čuvat….vsakodnevni stresi, kaj in kako, par se začne prepirat zaradi zunanjih vplivov, živčno vse….take in podobne zgodbe niso prijazne mamam in otrokom…pa politika- imejte otroke- nataliteta naroda…in odraz družbe- kaj si pa rodila- zdaj pa poskrbi kakor veš in znaš…nikoli prav, žal ….no, saj tiste, ki imajo babice za čuvat ni problema, ….težko obdobje za prebrodit- ampak mine- zraste otrok in mame so spet na razpolago delodajalcem….manjka pa razumevanja v danem trenutku.

Modri vrag tebe je pa ena sama pamet! Vsak se odloci , kot se, kaj klinca to tebe briga! In ja, vse vec je pametnih ljudi, ki mislijo predvsem z zgornjo glavo, ne samo s spodnjo, kot nekateri. Nobena normalna zenska ne bo rojevala otrok v taksen svet, sicer nas je pa tako ali tako prevec! In ja, nekateri radi uzivamo lajf, ne pa, da se drmamo z temi usranimi plenicami, ki bdw se zelo onesnazujejo okolje,poslusamo dretje in maltretiranje razvajenih pamzev. Ma mrš! Edinokaksne kmetice na podezelju se mislijo, da so zajkle in imajo en avtobus frocovja. Njihov problem! Nas pa pustite pri miru, mamatorke in se brigajte zase! Pac ne znate uzivat zivljenja!

Mene zanima

Mene pa zanima, zakaj te to zanima? Brigaj se zase, unici si lajf in brisi posrano rit, strezi smrdljivega moza, butara kmecka! Res vidim, da v tej drzavi ni napredka, ker eni pac zivijo se v 19 stoletju! Ali vam je vaski far rekel, da jih imejte, kolikor jih bo bog dal?😂🤭😂😂😂🙈🙊🙉

Eni ste pač še vedno na osnovnem nivoju razmnoževalnega nagona, kar bo pa bo, en ali deset otrok, kako ti otroci potem živijo, koliko jih umre in kako, ni pomembno. Drugi se razmnožujete iz preračunljivosti, da bo kdo skrbel za vas na stara leta. Jih boste priklenili, da bodo ostali doma in vas pedenali? A ja, saj res, jih boste vzgojili v odgovorna in čuteča bitja, ki vas bodo pedenala sama od sebe, svoj lajf pa za x let postavila na stranski tir, dokler se ne stegnete. Tretji se razmnožujete, ker se to od vas pričakuje, statusni simbol, biti cool, otroci so nekaj takega kot pasemski psi ali mačke. Četrti se razmnožujete, da bo vaš velepomembni (ha, ha, ha) rod trajal in trajal in da bo nekdo podedoval vaš omiljeni kič in solde. Peti se razmnožujete, ker ste prepričani, da se je treba, da bo vrsta obstala – a ste se mogoče v zadnjih par letih ozrli okoli sebe? Ko se insekti razmnožijo v tolikšni meri kot se je človek razpasel po tej ubogi Zemlji, jih veselo špricate z insekticidi. In tako naprej. Skratka, niti enega pravega in pametnega razloga, da bi človek imel otroke.

Žal mi je, toda v tej temi se strinjam z Modrim vragom in Kokoši. Nimam nič proti suhim vejam toda propagiranje takšnega življenja ne vodi nikamor. Kokoši je gej, a vsaj lepo prizna, da to ni normalno in da je osnovni namen vseh živih bitij nadaljevati potomstvo.

Manja517, 27.07.2022 ob 21:28

Žal mi je, toda v tej temi se strinjam z Modrim vragom in Kokoši. Nimam nič proti suhim vejam toda propagiranje takšnega življenja ne vodi nikamor. Kokoši je gej, a vsaj lepo prizna, da to ni normalno in da je osnovni namen vseh živih bitij nadaljevati potomstvo.

Torej Manja, spadaš v kategorijo nepismenih bebčkov, ki ne zmorejo dojeit komu je tema namenjena, ki ne razumejo vprašanja. Ti, MV, Kokoš in ostali nepismeni bebčki.

8 strani pa komaj tu pa tam kdo, ki je dejansko razumel vprašanje in nanj odgovoril. Ostalo pa nepismeni bebčki, ki travmirate, ker vam gredo vaši froci na živce pa svoj bes potem zvračate na one brez otrok.

Res pa je, da se taki kot si ti, ki niste niti pismeni, najbolj razmnožujete.

-povzetek- bravo, tako je !!!

samo ne moreš dopovedat!!!

ker takoj pribijajo kok je “luštno” met otroke , ( v resnici so pa zmatrani, neprespani, izčrpani, nemirni, živčni non stop…) pa daj kdaj bosta vidva kaj naštimala, pa žlahta teži, itd…- da vidimo še tebe kako boš neprespana, izmozgana., se režijo zraven – bosta že vidla,..želijo prav privoščit vse tegobe !!!

povzetek, 27.07.2022 ob 21:19

Eni ste pač še vedno na osnovnem nivoju razmnoževalnega nagona, kar bo pa bo, en ali deset otrok, kako ti otroci potem živijo, koliko jih umre in kako, ni pomembno. Drugi se razmnožujete iz preračunljivosti, da bo kdo skrbel za vas na stara leta. Jih boste priklenili, da bodo ostali doma in vas pedenali? A ja, saj res, jih boste vzgojili v odgovorna in čuteča bitja, ki vas bodo pedenala sama od sebe, svoj lajf pa za x let postavila na stranski tir, dokler se ne stegnete. Tretji se razmnožujete, ker se to od vas pričakuje, statusni simbol, biti cool, otroci so nekaj takega kot pasemski psi ali mačke. Četrti se razmnožujete, da bo vaš velepomembni (ha, ha, ha) rod trajal in trajal in da bo nekdo podedoval vaš omiljeni kič in solde. Peti se razmnožujete, ker ste prepričani, da se je treba, da bo vrsta obstala – a ste se mogoče v zadnjih par letih ozrli okoli sebe? Ko se insekti razmnožijo v tolikšni meri kot se je človek razpasel po tej ubogi Zemlji, jih veselo špricate z insekticidi. In tako naprej. Skratka, niti enega pravega in pametnega razloga, da bi človek imel otroke.

Dobro napisano.

mene zanima, 26.07.2022 ob 19:26

Zakaj nekateri nikoil nočete imet otrok? Ne svojih, ne posvojenih?

Jaz sem jih hotel imet, bivša ne. Sva šla narazen ful prepozno, zdaj nimam več energije, da bi jih imel, niti se mi ne da nobene iskat, se počutim prestarga. So kandidatke, samo da grem pa z eno živet, samo da narediva familijo, mi je pa neumno. Če bi njo vprašala zakaj ne, bi ti dala 100 brezveznih razlogov. Da ni dost dnarja, da je treba prvo met hišo, da ne čuti, da bi jih še mela, da jo je strah bolečine pri porodu, da jo je strah sploh nosit otroka itd. V resnici je pa vsak vikend popivala in kupovala drage oblekce. Večere je zabijala na kavah, na mobiju ali pred tv-jem. Dnarja je blo dost, za začetek za garsonjero brez kredita in za hišo na kredit. Samo, ko sva hodila gledat, ji ni bilo nič všeč.

mene zanima, 27.07.2022 ob 21:34

Torej Manja, spadaš v kategorijo nepismenih bebčkov, ki ne zmorejo dojeit komu je tema namenjena, ki ne razumejo vprašanja. Ti, MV, Kokoš in ostali nepismeni bebčki.

8 strani pa komaj tu pa tam kdo, ki je dejansko razumel vprašanje in nanj odgovoril. Ostalo pa nepismeni bebčki, ki travmirate, ker vam gredo vaši froci na živce pa svoj bes potem zvračate na one brez otrok.

Res pa je, da se taki kot si ti, ki niste niti pismeni, najbolj razmnožujete.

Še vedno se strinjam z Kokoši in Modrim vragom. Ne glede na to kaj napišeš. Svet in živa bitja obstajajo zato, da se razmnožujejo.

moj razlog, 27.07.2022 ob 21:41

Jaz sem jih hotel imet, bivša ne. Sva šla narazen ful prepozno, zdaj nimam več energije, da bi jih imel, niti se mi ne da nobene iskat, se počutim prestarga. So kandidatke, samo da grem pa z eno živet, samo da narediva familijo, mi je pa neumno. Če bi njo vprašala zakaj ne, bi ti dala 100 brezveznih razlogov. Da ni dost dnarja, da je treba prvo met hišo, da ne čuti, da bi jih še mela, da jo je strah bolečine pri porodu, da jo je strah sploh nosit otroka itd. V resnici je pa vsak vikend popivala in kupovala drage oblekce. Večere je zabijala na kavah, na mobiju ali pred tv-jem. Dnarja je blo dost, za začetek za garsonjero brez kredita in za hišo na kredit. Samo, ko sva hodila gledat, ji ni bilo nič všeč.

Normalen moški se ne zapleta z ženskami, ki popivajo in samo oblekce kupujejo. Tako, da …

Pa normalnemu človeku je jasno, da če en noče otrok, jih pač noče. Kaj ti ni jasno? Ženski ni bilo do otrok in to je njena pravica. Ti je nimaš kaj obsojat zaradi tega. Da se pa spraviš v razmerje s pijanko pa itak kaže, da ni vse ok s tabo.

Manja960, 27.07.2022 ob 21:59

Še vedno se strinjam z Kokoši in Modrim vragom. Ne glede na to kaj napišeš. Svet in živa bitja obstajajo zato, da se razmnožujejo.

Seveda nisem pričakovala, da boš v nekaj minuta postala pismena, kaj šele, da boš postala funkcionalno pismena. Je pa jasno, da nepismeni držite skupaj. Pa podpirate take prostaške, žaljiv, nesramne izpade kot jih ima tvoj ljubljeni Vrag. Iste sorte ptic pač skupaj letajo. Ob takih prostakih in nepismenih monovcih pa se sprašujem kaki so kaj vaši otroci? Verjetno odraz prostaških, nesramni staršev.

Modri vrag…modri val….suha veja….ocitno imas en velik problem sam s sabo….daj povej….zakaj sovrazis sebe in ves svet…

mene zanima, 27.07.2022 ob 21:59

Normalen moški se ne zapleta z ženskami, ki popivajo in samo oblekce kupujejo. Tako, da …

Pa normalnemu človeku je jasno, da če en noče otrok, jih pač noče. Kaj ti ni jasno? Ženski ni bilo do otrok in to je njena pravica. Ti je nimaš kaj obsojat zaradi tega. Da se pa spraviš v razmerje s pijanko pa itak kaže, da ni vse ok s tabo.

Torej te ne zanimajo odgovori? Hočeš, da pametuješ. Sploh si pa butasta nesramnica. Kje koga obsojam. Napisal sem ti razloge, ker te je baje zanimalo. Ona sedaj besno išče desca, da jo osemeni. So mi povedal. Torej kaj zdaj, da hoče kar naenkrat otroka.

Očitno ti tudi sama nisi funkcionalno pismena, ampak prej fukjena. Verjetno zato ne moreš dobit normalnega moškega ampak samo neke propalice.

New Report

Close