Zakaj nekateri nočete imet otrok?
dovolj razlogov, 26.07.2022 ob 19:37
Nimam želje biti noseča, nočem rojevat, ne mika me brisati usranih riti, ne mika me poslušati joka in vreščanja, ne mika me naslendjih 25 let biti šofer in še kaj, ne mika me vzgajat…
Dovolj razlogov?
vas razumem in se strinjam. Tukaj eni ne razumejo, da jih plodna ženska, ne želi. Materinstvo ni šala je full time job.
Jaz sem lepo teta dvema in vedno lepo poskrbela zanju, nekoliko še sedaj ko sta že odrasla, več od tega pa ni zame.
Če bi vsi bili tako razsodni, ne bi bilo toliko otrok v pomanjkanju. Ne rabi biti vsak človek starš, tisti ki pa je, pa naj bo: STARŠ !
moj razlog, 28.07.2022 ob 00:51
mene zanima, 27.07.2022 ob 21:59
moj razlog, 27.07.2022 ob 21:41
mene zanima, 26.07.2022 ob 19:26
Zakaj nekateri nikoil nočete imet otrok? Ne svojih, ne posvojenih?
Jaz sem jih hotel imet, bivša ne. Sva šla narazen ful prepozno, zdaj nimam več energije, da bi jih imel, niti se mi ne da nobene iskat, se počutim prestarga. So kandidatke, samo da grem pa z eno živet, samo da narediva familijo, mi je pa neumno. Če bi njo vprašala zakaj ne, bi ti dala 100 brezveznih razlogov. Da ni dost dnarja, da je treba prvo met hišo, da ne čuti, da bi jih še mela, da jo je strah bolečine pri porodu, da jo je strah sploh nosit otroka itd. V resnici je pa vsak vikend popivala in kupovala drage oblekce. Večere je zabijala na kavah, na mobiju ali pred tv-jem. Dnarja je blo dost, za začetek za garsonjero brez kredita in za hišo na kredit. Samo, ko sva hodila gledat, ji ni bilo nič všeč.
Normalen moški se ne zapleta z ženskami, ki popivajo in samo oblekce kupujejo. Tako, da …
Pa normalnemu človeku je jasno, da če en noče otrok, jih pač noče. Kaj ti ni jasno? Ženski ni bilo do otrok in to je njena pravica. Ti je nimaš kaj obsojat zaradi tega. Da se pa spraviš v razmerje s pijanko pa itak kaže, da ni vse ok s tabo.
Torej te ne zanimajo odgovori? Hočeš, da pametuješ. Sploh si pa butasta nesramnica. Kje koga obsojam. Napisal sem ti razloge, ker te je baje zanimalo. Ona sedaj besno išče desca, da jo osemeni. So mi povedal. Torej kaj zdaj, da hoče kar naenkrat otroka.
Očitno ti tudi sama nisi funkcionalno pismena, ampak prej fukjena. Verjetno zato ne moreš dobit normalnega moškega ampak samo neke propalice.
Bi svoji pač takrat zrihtal tako hišo, ki ji je všeč in dovolj denarja (dovolj po njenem mnenju, ne tvojem) – sedaj bi imel veselo mamico v dragih oblekicah s šampanjčkom v eni in zlatimi otročički v drugi roki.
nisi bil dober sponzor, 28.07.2022 ob 01:06
Bi svoji pač takrat zrihtal tako hišo, ki ji je všeč in dovolj denarja (dovolj po njenem mnenju, ne tvojem) – sedaj bi imel veselo mamico v dragih oblekicah s šampanjčkom v eni in zlatimi otročički v drugi roki.
Hehe. Ti si pa za hece. Neee, sponzoruše pa ne bi imel. To je isto kot met otroka, sam da velikega.
Anonimno 3331, 28.07.2022 ob 00:59
vas razumem in se strinjam. Tukaj eni ne razumejo, da jih plodna ženska, ne želi. Materinstvo ni šala je full time job.
Jaz sem lepo teta dvema in vedno lepo poskrbela zanju, nekoliko še sedaj ko sta že odrasla, več od tega pa ni zame.
Če bi vsi bili tako razsodni, ne bi bilo toliko otrok v pomanjkanju. Ne rabi biti vsak človek starš, tisti ki pa je, pa naj bo: STARŠ !
Če bi vsaka ženska (ženska zato, ker edino te lahko rojevajo otroke) morala opraviti test spobnosti biti mama, bi bila svetovna populacija za vsaj 50 odstotkov nižja. In če bi test morali opraviti še njihovi partnerji ter bi ga pozitivno morala opraviti oba, bi bila populacija nižja za 70 odstotkov.
Narobe. Včasih otroci niso za vse. Recimo niso za ljudi , ki imamo radi mir.
Preden obsojate morate vedeti, da se hkrati eni takšni ljudje razdajamo ostalim ljudem, otrokom sorojencev ipd. Pač full time of job, kot je starsevstvo in kaos v domu ni za vsakega. Nikjer ne piše, da mora vsak odrasli človek postati starš. Toda če si že starš, bodi razsoden starš, ki ne poneumlja, ne matra otroka, nudi ustrezne pogoje, za dober razvoj a hkrati naj vzgaja v trdno osebnost tudi z dolžnostmi, ne le pravicami .
Na silo imeti otroke je najsabše.
Sisi895, 26.07.2022 ob 19:40
Tega tudi jaz ne razumem. Sumim pa nekatere, da jih pač ne morejo imeti. In da tega ne razlagajo okoli, rečejo, da jih nočejo.
Zakaj? Zato, ker imam takšno bolezen, da nevem do kdaj bom še živel in koliko časa mi je ostalo. Nočem pa nobenega prizadeti in nekoga pustiti samega torej ne partnerke sploh pa ne otroka, da bi ga pustil odraščati brez očeta.
Ti klošar o suhih vejah pa maš iq manjši od sobne temperature na Antarktiki, če pa maš otroke pa so vrjetno vzgojeni po Hitlerovem načinu samo jaz drugi pa pocrkajte 🙂 lahko ti povem, da si govno od človeka 🙂
Nekdo z otroki, ki piše za druge, da bi morali imeti otroke, jih sam ne bi smel imeti. Ker otroci ne morejo biti sredstvo za dviganje družbenega statusa, ki pa ima veliko večjo težo v nazadnjaških, religioznih miljejih. Če se počutiš dobro v starševski vlogi, ti je vseeno za druge, če imajo ali če nimajo otrok, ker to ne vpliva nate.
matias, 28.07.2022 ob 23:48
Nekdo z otroki, ki piše za druge, da bi morali imeti otroke, jih sam ne bi smel imeti. Ker otroci ne morejo biti sredstvo za dviganje družbenega statusa, ki pa ima veliko večjo težo v nazadnjaških, religioznih miljejih. Če se počutiš dobro v starševski vlogi, ti je vseeno za druge, če imajo ali če nimajo otrok, ker to ne vpliva nate.
Otroci nimajo nič z religijo, 28.07.2022 ob 23:54
Temveč z obstojem. Če pa misliš, da lahko presežek druge rase nadomesti evropski manjko, pa pojdi v Afriko uživat komoditeto, ne tu, kjer kot suha veja nic ne prispevas k medgeneracijski izmenjavi. Samo zažiraš in si parazit.
Mimogrede, nisem “suha veja”, saj gre za starševski čvek. Čakam na nagrado in posebno državniško priznanje skupaj s svojimi ciganskimi sotrpini in ModrimVragom, ker sem razširil svoje gene. 😀
matias, 28.07.2022 ob 23:57
Mimogrede, nisem “suha veja”, saj gre za starševski čvek. Čakam na nagrado in posebno državniško priznanje skupaj s svojimi ciganskimi sotrpini in ModrimVragom, ker sem razširil svoje gene. 😀
Če ne bi bil suha veja ne bi pisal tako bolnih, Kaj ima lešcica nekih ciganov veze pri staranju prebivalstva Evrope? Menda niso vsi butasti, ki opozarjajo na porazno demografsko stanje, ti pa pameten, ki prismoduješ s ckgani in religijo? Spelji se motenec in pojdi drugam driskat svojo motenost.
Če ste srečni v vašem življenju z vašimi otroki , le zakaj gnjavite ostale, ki otrok nimajo?? Zakaj ste toliko sovražno strupeni?!
Uživajte v vaši izpolnjenosti.
In močno upam,da je vaš-a partner-ka boljša od vas in da so vaši otroci pobrali gene po njej ( njemu) in ne po vas, ker ne potrebujemo toliko hudob na svetu, jih je že prenasičeno dosti!
In še to v vednost: potomci ja ali ne, … čisto vsi ( tudi vaši otroci) bomo umrli, nihče od nas ne bo ostal za seme.
Vsak ima pravico se odločat po svoji želji.
Nihče ne more silit ali prisilit nekoga, da naj ima otroke ali naj jih nima.
👩🦳, 26.07.2022 ob 21:00
modrivrag, 26.07.2022 ob 20:57
mene zanima, 26.07.2022 ob 20:49
Ojej, spet Kokoš. Tema je uničena. Ko pride MV in Kokoš, je tema uničena. No pa tudi nepismeni morajo živeti, kaj čmo.
Kokos je moten tako kot ti, ima okvaro v možganskih funkcijah primerljivo tebi, on je narobe obrnjen, ti pa mentalno jalova suha veja. Se pravi, da pri obeh v betici nekaj ne štima. Pojdite nazaj v osnovno šolo in se naučite, da človek nima le fizično delovanje telesa.
Modri vrag rada bi imela otroke z vami.
Freda
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂
o bog pomagaj in odreši od takih ,
bog ne daj take hude palice
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂