Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Zakaj pred finalom, reče ne???

Zakaj pred finalom, reče ne???

ojla, že lep čas vas berem, sedaj pa se je men zgodila ena, hmmm kako naj rečem, situacija:)

delam v mali firmi, in že kr nekaj časa so med nama s šefom skakale iskrice, saj veste flirt, a ne:)
Ampak nekako sva se oba zavedala, da imava družine, in da niti pod razno kaj več naj ne bi bilo.

No in nato enkrat pride v eni izmed pisarn do situacije, ko on se on počasi približa in se zazre v moj tatoo(dekolte), ter ga začne božat, logično da je pasalo, najprej si samo strmiva v oči, on me vpraša če je varno, jaz da ja, on reče si poredna, jaz da ne:), on nadaljuje z roko naprej in seveda tudi moje roke sledijo do njegove tazadnje, kjer se od užitka zagnetejo vanjo, sledi seveda nežen in nato dokaj strasten in dolg poljub, njegove roke na mojem mednožju (vse preko obleke), moja roka poboža njegovga korenjaka, ki ves trd in pripravljen na akcijo, in nato nek šum od zunaj, ki naju ustavi – on vpraša če sm zaprla vrata, jaz da ne(kje sem te pomislila, da se mi tole lahko zgodi?!), in nato si še enkrat zazreva iz oči v oči, ter jaz odidem iz pisarne, ker slišim, a nekdo prihaja.

čez eno uro, se itak ko zapremo, posloviva, kot vsak dan, si zaželiva lep vikend, tud njegovi ženi, ki dela v firmi, in ko odideva, ostaneva vsak s svojo družino in z mislimi na dogodek, ter cel vikend z malo rahlim spancem.

v ponedeljek, zjutraj lep pozdra nato pa ob priliki hiter in kratek pogovor, ki meni ni bil tako všeč!
Namreč, vprašala sem ga kako se je imel čez vikend, on pa, da kr, in da je tole mala firma, da ne sme delat bedarij, jaz povem, da smo samo ljudje in da kar se ne ve , ne boli, on se nasmehne, drži distanco, čeprav sem skoraj sigurna, da muv očeh piše, da bi šel do konca.

Hja, kaj naj rečem, ok obsodb ne mislim poslušat, češ da naj tega ne počnem, da se prehitro razve in tko.

Mislite da ga lahko pripravim, da greva nekoč do konca?

Moški poskusite se vživet v njega, pa mi povejte, ali se vas da spravit kljub vaši razsodnosti, da popustite, in da bi končno sexsala z njim, da bi bil to lep strasten in vroč sex??

In zaupajte kaj vas bi v taki situaciji upalilo?

Ajde saj uporabljam ženske čare, kot so oprijeta garderoba, vidne tangice, lep dekolte, ki vabi, pogledi – skratka govorico telesa.

Res da ga vidim, d mu včasih kar sapo vzame, vendar nočem bt vsiljiva.

Rada pa bi šla z njim do konca, sploh po tem kar sem čutila zadnjič v njegovih hlačah:)))

Prosim komentirajte – tnx

ooo – nisem moški, pa vem, da ga lahko spraviš, da bosta seksala. Res pa je, da jaz takim moškim rečem, da imajo premalo jajc, in da preveč razmišljajo:-((((

Škoda, ko ne vejo kaj spuščajo skozi, ne da.

Najprej NYNA: hudo beden odgovor zate!

No, moški z “urejenim” domom dobi doma tisto kar hoče. OK, se postavim v njegovo vlogo. Privlačiš me, seksi si, otrdi mi že samo, ko te pogledam. Toda 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem prepričan, da bi bil seks s tabo polomija oz. vsaj, da se ga niti poizkusit ne splača. Zakaj? Zato, ker bi bil seks s tabo prvič in prvič nikoli ni tak kot zadnjič. Razen v primeru, da doma ne dobiš vsega oz. da si z obstoječim stanjem doma nezadovoljen. Potem je vsak drugačen seks boljši. Kar je razumljivo. Tako bi mi pa bolj ugajalo koketiranje, rajcanje, segrevanje in vse to potem prenesem domov s čimer pa bo zadovoljna tudi moja polovica, ne samo jaz! In konec koncev se boš tudi ti segrevala in to prenašala domov. 😉

Zakaj pred finalom reče ne? Kaj misliš zakaj! Zato ker noče…ker se zaveda…zato ker če bi, nebi bil več vsakdanji rajcing…poteb bi bila njegova ljubica on pa ljubice noče.

Po mojem mnenju je pa en navaden kreten, ker se sploh spušča v nekaj česar noče in se seveda boji. lp

če je pamtn, ti ne bo podlegel, tudi tebi bi svetovala..da se ne igras z ognjem, kajti na koncu bos ta kratko potegnila ti…se zavedas tega??

le kdo se ne bi igral, rajcal..pride tudi tak trenutek, pa vendar konca kot se je pri vama, ali celo z seksom in gremo dalje…ampak potem se odnosi lahko bistveno spremenijo in sigurno se zavedas, da tudi on zaradi tebe lahko izgubi marsikaj, ene zenske so nato, ko jim reces, bilo je lepo..ampak tega ne bo vec, prav nastrojene pol in z groznjami, da pove zeni in ne vem kaj…ja..mogoce se boji tega…in s teboj ne bo sel do konca , ker ni neumen, to lahko dobi drugje…ne v svoji lastni firmi!

Zganjat seks med zaposlenimi, se meni zdi zelo neumno.zadnja moznost, edin če potem ne ratas par..če gre tu le za seks..avanturo..ni šans…da bi zaradi enga fuka..lahko izgubila sluzbo..edin če nis ti šefica….;)…

Zakaj bi se bal? Moški ravno tako lahko reče “ne” kot ženska samo, da je verjetno to za žensko precej ponižujoče…

jp…verjeten je šel čez vikend v videoteko po tist film….. Nevarna razmerja…in je razmišljal, da ne bi rad končal tako kot M.Douglas….

ti se pa poskušaj obnašati čim bolj naravno..zadržano, da ne boš zdaj ko si začutila njegovo šibko točko, še bolj izzivala…..

Cau! ja jst mislm, d ma sara cist prov. Jst na tvojem mestu tega ne bi nardila! Jst bi nardila sam u primeru d bi bla samska in d bi vedla d zard tega ne morm zgubit šihta. Zdej č je on šef in nejegova žena tam dela in če zve lahko od moža zahteva naj te odpusti! to pa ni kul. Tko d res on verjetn ne bo raskeru in šel do konca s tabo. Če si želif en strasten sex si ga rajs poišči drugje. Saj je polno moških, k si to želijo. Valda d te to rajca z nadrajenim, sam ne vem no. Rajš fajn premisl.

Razmišljam tako kot kren (čeprav sem ž.sp.). Tako kot ženske rade vidimo, da nas nekdo osvaja, radi moški osvajajo – kar še ne pomeni da te osvajajo s ciljem “položiti te”. Gre za besedne igre, spogledovanja, namigovanja….s tem si (oboji) polepšamo dan, ko prideš domov nadaljuješ to s partnerjem (z njim seveda “do konca”)…in zadovoljni smo vsi.
Tvoje razmišljanje, da moški vedno cilja le na sex, je napačno.(razen nekaj izjem) Najbrž ko sexa z ženo sanja o tvojem tatuju, al pa sexi spodnjem perilu, ki ga je videl na tebi…ampak s tem si popestrimo posteljne užitke vsi…pa tudi tvoj šef.
Sicer boš pa kmalu ugotovila s kakšnega testa je. Brez hitenja…to da te pušča v negotovosti in rahlemu spancu, zna biti tudi zelo prijetna zadeva…
če imaš v glavi vse pošlihtano.

Moški bi rad..vendar se umakne, jaz mislim da zato ker se boji, boji pa tega kar bi to posledično prineslo, res ga vse to rajca zato pa je tudi naredu kar je.
Veliko tega bi lahko bilo, to je res. Vsak ima svoje razloge.
Lahko da si je samo reku “ooo to je pa že preveč”:)

Mislim, da bi tvoj sanjski šel do konca, toda začel je kalkulirati kaj bo potem. Verjetno je sprevidel, da je bolje tako, saj je situacija lahko potem zelo zamotana in odnos postane drugačen – on ne bi bil več tvoj šef in ti ne njegova podrejena – postala bi ljubimca! Poslušaj če hočeš, nekaj vem o tem……

po mojem je čist dovolj, če jasno ve, da si pripravljena it do konca.

Vse kar nardiš več od tega, je po mojem vsiljivo.

ja, lahko bi mlo vnapšrej razmislil, kako daleč je pripravljen…

… ne pa da zavaja ubogo damo ;-)))))

he he he… maš prav tisto o službi in šefici…

verjetno je res bolje bit lepo pridna, napredovala zaradi seksa verjetno ne bo, glede na to da je žena v firmi (:-P)

dejstvo je pač, da afere na delovnem mestu ponavadi ne izpadejo dobro, še posebej ne med nadrejenimi in podrejenimi

dejstvo je..da bi ona bila kmalu bivsa..pa ne ljubica..ampak zaposlena;)..edin, če se rata romanca strašna…

po mojem kar bivša ljubica IN zaposlena

Je pač tako, da je ženska zanimiva dokler ni osvojena

aha.zato vsaka pametna zenska dela na temu, da je le nekomu osvojena..ostalim pa samo mikavna,rajcajoca…;)..hihi..br jutr kir..te kaj mika…

Res je in mika me še kr, no….

ej..slej ko prej rata vzdušje napeto, sploh če je zenska zatezena in se ne sprijazni z njegovim ne-jem…mal je takih, ki sprejmejo en dobr seks in pol gremo dalje, kot da se ni nic zgodilo, take rajs to dobijo drugje, ne v firmi, kje delajo—če ne druzga, ga hocjo vsaj se cutiti-njega;)…sploh ce je bil res dobr..tko da dopovej ti psu..da bo namest kosti..od danes naprej dobil le se kruh;)…in naj bo lepo tiho..miruje in molci o tem, da je vceraj glodal celo kraco…in le te ne bo nikoli več…bsaj doma ne…te raztrga…no mal nalagam..sej ze grem…haha

čist prav maš… to je prekleto težko pozabit

no vidis..zato je bolje sploh to ne dat…in dati nekje drugje, ne pa v lastni firmi;)…in to pocne on;)..ocitno ni neumen…

po pravici?

mislim, da je na tem svetu zlo malo takih moskih, ki bi znali tko racionalno tuhtat. mas pa res smolo……. sicer pa…… a bi tebe tut tolk ta tip zanimau, ce bi te naskocil taprvic, ko bi ga pogledala?? Po mojem se ti bol dopade to, da ga ne mores dobit kar tako. In on se tega zaveda.
Ti kr nadaljuj tko kot si do zdaj, mogoče dodaj še kako interesantno pozo- ala: da se, ko gres mimo njega malo podrgnes ob njega, potem ga pa nagajivo pogledas, al pa kaj podobnega. Nikakor mu pa ne daj vedet, da te lahko dobi kadar se mu k***c dvigne!!!

ugotovil je da te lahko dobi…in zato si mu postala nezanimiva…tako preprosto je tole..

dvomim da se je le ustrašil žene:-))

če želiš zvedet, ali je prvo ali drugo, se ga malo izogibaj, postani mu nedosegljiva, pa boš hitro videla, če se bo spet zažgal zate, in ali je res ta prvo bil vzrok…

čeprav pa dobro pomisli, ali doma le ni mogoče možno popestriti sexsa, kot pa da morda zaradi avanture, kjer sploh ne veš če se bo splačalo, zgubiš službo…

LP

New Report

Close