Zdej pa spet vsi seksajo ;-)))
Nikjer nobenga!!! Kje ste, folk? Hej, malca pač ne traja tako dolgo ;-)))
OK, Lunca pa Kir sta še nekje med živimi, kje pa vsi drugi? Prav pogrešam srečka, pa heepa, pa krena, pa -mm-a, še backa je utihnla, ruby se redko oglaša, sadne skor ni na spregled, mojčka najbrž spet kuro poha…
Je že vse povedano, a ne? Pa dejte še kej novega sprobat, da se bo o čem menit!!! ;-))
Ja priznam, čist nč več se mi ne da komentirat. Ne vem, tolk natrpanega leta še nisem imel v življenju, pa sem verjetno mal zamorjen in apatičen. Ma upam, da bo kmalu kaj bolje. Pa še nekaj je, v resničnem življenju sem spoznal, da ogromno ljudi komaj čaka, da izve kaj slabega ali pa žgečkljivega o tebi, seveda se nato s tabo pogovarjajo kao res iskreno in razumevajoče, takoj nato se ti pa za hrbtom smejijo in opravljajo. Tko, da mogoče tud to mal vpliva na moje razmišljanje, v smislu nezaupanja. No saj vem, da je tu vse diskretno;-). Lepo se imejte.
no ja… malo je forum tud zvodenel, če smo čist odkriti… Kup nekih dvogovorov v smislu kako si kaj, si me kaj pogrešala in podobno, kar bi boljk spadalo na klak klepet. Ni pa živega vraga, ki bi kaj resnega napisal, kako doživetje, kako fantazijo…
Res pa je, da glede na natrpanost urnikov, kar paše, da ni tu gor ful uh in ah in sploh zanimivo, ker bi bli pol vsi skup še bol zabasani s cajtom.